Звездни Компромати - август'25

• 367 359
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Бих съжалявала някой, който е някъде насила. Доколкото знам тя е при него съвсем доброволно. Нито е заплашена, нито е заложница, нито е принудена по някакъв начин да е с него. Сама си е избрала това положение и няма за какво да бъде съжалявана.

# 181
  • До морето
Не виждам нищо лошо - щом им е забавно и  сексът е доброволен.

За Валето и чичо става въпрос.

А, ти пък! Изобщо не виждам секс аз в картинката и това е може би най-якото в цялата сделка!

Нямате угодия -
 Вуйчо Ваньо -изпънат, милионер, ама дърт
 Муж Марин - млад милионерин, ма пък охлюв

Търсим: млад, изпънат милионер, да знае как да позира, да не носи диагоналки, да обича кучета и Монте Карло.

Кандидатурите приемаме само ако са придружени от снимки с риза с дълъг ръкав и нотариално заверен документ на финансовото състояние.

# 182
Boho chic,
Гришо, ама и на него кусури му намират тук.Grinning

# 183
От снимките на мосю Тюсо наистина си личи, че е човек с чувство за хумор, обща култура и интелект. Изглежда всички адски много да се забавляват. Щом са в Монте Карло - няма как иначе.

# 184
Точно един за друг са Валерия и Ваньо, по линия на кучетата. Мисля, че преди какъвто и да е финансов интерес, това ги е събрало на първо място (от това, което знам за Валерия, тя е фанатик на тази тема). Какво по-хубаво ако е и милионер човека

Това е за написаното от Ралица
https://plovdivnews.bg/lifestyle/item/174797-ralitsa-paskaleva-i … zashtitavam-dimo/

# 185
Гришо изпълнява всички предписания, че и живее в  Монако.

# 186
  • София
А Вальо има ли снимка, на която е усмихнат? Може освен забавен да е и с чаровна усмивка. 😁

# 187
За пръв път виждам Патрашкова и Кобилкина безмълвни.

Върви в ютуб едно предаване  за сблъсъка на поколенията с водещ Благо, поканил е гаджето си Мария Луиза, Емра Стораро, Деси Цонева,Иво Аръков и няколко панелистите Патрашкова, Кобилкина и Дарин.

https://m.youtube.com/watch?v=YdE9DOxOzD0&fbclid=PAQ0xDSwL67_Nle … YQvhMQbqVRsAyGqqg

Темата е кекса.
Десито е яко почерпена, даже снощи си го и призна в ефир.
Днес Елена каза, че се е стигнало до това да де напият щото Кобилкина закъсняла за снимки.

То и аз останах безмълвна. Тази русичката се чувствала още по-близка като си пикаят един върху друг с партньора. Ай сиктир.

Гаджето на Благо жената в бяло ли е? Има красиво тяло.

# 188
Аз не разбирам как може да мъкнеш приятелка като си с гаджето на почивка. Ако беше приятелска двойка- ок. Ама така, сигурно Валето няма какво да си каже с мумията и си води забавление.

# 189
Онзи ден гледахме с приятелка инстаграм а на Кристина - жената на Влад Доронин. 31 години разлика с нея, никак не е млад, но изглежда фантастично този мъж. Не е само финансово красив.
Алексев аз не го познавам, не знам що за човек е, но при такава фиксация по демонстриране на лайфстайл и богатство, не ми изглежда като лежерен и ларж пич, с който лафа върви.

# 190
Може Айлин да води също гадже, ама да е обвързано и затова да го няма по снимките.

# 191
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От снимките на мосю Тюсо наистина си личи, че е човек с чувство за хумор, обща култура и интелект. Изглежда всички адски много да се забавляват. Щом са в Монте Карло - няма как иначе.

На мен ми изглежда на нея да й е неудобно,че я снимат до него,обаче търпи заради придобивки. Неудобно й е,защото знае,че са снимки,които остават за цял живот. Wink Карикатура са,няма спор.
Била фанатичка на тема бездомни кучета,ама екскурзийки и парцалки са по-важни.И толкова за кучетата.

# 192
А Вальо има ли снимка, на която е усмихнат? Може освен забавен да е и с чаровна усмивка. 😁
Ботоксът му пречи...

# 193
Хванала се е с мумията таз девойка, за да не излиза на хората от устите.
Темата тук горе-долу е за нея.
Сигурно се пръска по шевовете от гордост, че е толкова популярна.
А точно какво прави с мумията си е точно неин проблем.
Тук само може да се гадае за това и така още повече я одумват, огромен келепир за нея.

# 194
  • София
Валерия точно пък е една от тези, на които грам не й пука какво говорят за нея. Дреме й на нея популярна ли е или не.
Забавлявам се как има хора, които наистина си мислят, че Валерия спи с дядото. Чист параван му е тя.

Общи условия

Активация на акаунт