Звездни Компромати - август'25

• 367 280
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 165
Отмина Колдплей драмата, метнаха на Сидни Суийни “гените”…

# 166
  • Down south
Марката е много популярна сред тинейджърите тук и в интерес на истината, цената на акциите им се повиши.

# 167
Чиста мумия е Вуйчо.
Забавляват го други него. Мацките не знам как се забавляват

# 168
Абе, вие наистина ли съжалявате красиво момиче, което е решило да бъде с по-възрастен, много богат мъж, който я води на много скъпи места по света и очевидно ги свързват освен всичко друго и общи интереси? Аз не съм гледала никога Ергена, но, момичето е много красиво. Е, с кого да бъде?

# 169
Аз лично не я съжалявам. Като цяло ми е неприятна (не заради избора й). Иначе е благодатен обект за клюкарене.

# 170
Абе, вие наистина ли съжалявате красиво момиче, което е решило да бъде с по-възрастен, много богат мъж, който я води на много скъпи места по света и очевидно ги свързват освен всичко друго и общи интереси? Аз не съм гледала никога Ергена, но, момичето е много красиво. Е, с кого да бъде?
Ако беше с беден , запуснат връстник,  по- щяха да одобряват 😆😆😆

# 171
  • на село
Ама Благо все едно от години е с една и съща! Дано той си ги различава.

# 172
То изглежда, че Валерия и приятелка се наслаждават на лукса на цената на това да снимат някоя и друга фотосесия с господин Ваньо.

# 173
Момичето наистина е много красиво, за разлика от другото, дето ги придружава и излъчва турбо чалга. Много селски вайб пръска другото. Красивото момиче може да бъде с когото си иска по принцип. Защо да не бъде с момче на нейната възраст, образовано, от добро и сравнително заможно семейство, красиво като нея, да имат общи интереси и планове. Много лесно ще ходят до Монте Карло (ако чак пък толкова им харесва там, в което се съмнявам)....е, няма да спят в най-скъпия хотел, но какво от това. Тя и без това не си пуска хотели и чанти в соц. мрежи като Мара. Защо да не се запише да учи нещо. Перфектно я виждам като ветеринарен лекар или поне асистент на такъв. Всичко може да направи, от нея си зависи.

# 174
  • на село
Не виждам нищо лошо - щом им е забавно и  сексът е доброволен.

За Валето и чичо става въпрос.

# 175
Етикет за цял живот? Глупости. В България никой не трябва да се притеснява за реномето си. Онзи готвач, който беше в затвора, шеф Токев, сега имал предаване кулинарно с деца. Той даже печели от печалната си известност.
Е, тук си права. Но толкоз пък да е яко с дядка... Самото Монте Карло не е дестинация за млади хора...
Лилиум а защо за теб млад мъж се свързва непременно със запуснат, а не с красив, интелигентен, искрен, страстен, спортен, весел, пълен с живот, мъжка сила дет вика? Дъртакът е обигран, сухар, циничен, пластмасов, вял като скумрия...
Ако беше толкова яко, защо всички наследствено заможни красавици не са с деденца?

# 176
  • София
Аз пак питам, някой познава ли го Ваньо. Може да е страхотен в компания, да има чувство за хумор и разнообразни интереси. Задължително ли е да не може да се влюби в него някоя девойка?
Не твърдя, че е такъв случая, но и не го отхвърлям.
Аз като бях на 19 бях много хлътнала по 45 годишен. Даже и богат не беше.

# 177
Ами тя нали опита с младия и успешен Евгени. Беше потрес момчето. С Вальо определено имат общи интереси покрай кучетата,  а ние не знаем дали и покрай друго. И от къде знаете, че не учи?

# 178
  • Sofia
Валерия учеше реклама в НБУ,но не знам дали се дипломира.

# 179
  • Варна
Биомета може да е интересен събеседник, с широка обща култура, щедър и на всичкото отгоре... Да не иска секс.
Какво по хубаво от това 😂

Общи условия

Активация на акаунт