Звездни Компромати - август'25

• 367 249
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 150
Марче, за плажа се допуска да ги навива:-) за следващото стори:-)

# 151
Жалко за това момиче Валерия, което си пропилява младините с мумията на Георги Димитров.
С мумия, ама в Монте Карло, Hotel de Paris.

# 152
Има нещо необяснимо противно в това момче Теодор. И по-грозни мъже от него съм харесвала, явно причината е в излъчването.
Хълк Хоугън, с рождено име Терънс Джийн Болеа и дъщеря му Брук, която се била отказала от наследство. А наследството, оставено от Хълк в професионален и личен план било противоречиво-белязано от разводи и скандали.
Скрит текст:

# 153
Момичето Валерия с нищо не е показала, че е неориентирана или прави някакъв велик компромис. Изглежда ми като да знае точно какво иска на този етап от живота си и изглежда доволна от постигнатото. Не на всеки мечтата е задомяване и пълна къща с деца до 30 годишна възраст. Избрала е да помага на животинки и си следва последователно приоритетите.

# 154
Валерия е една от интелигентните ергенки, броящи се на пръсти. И до колкото виждам е щастлива от живота си.

# 155
Честно казано не знам дали е щастлива, защото на всички снимки изглежда еднакво - като нещастна мумия. Като цяло това момиче има много кахърен вайб.

# 156
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вие сериозно ли жалите Валерия? Че тя сега си живее най-хубавите години,залепена за дядка,които плаща предмети и пътувания,които иначе никога не би получила.
Личен,меркантилен избор на едно младо момиче,което е решило с цената на самоунижение да намаже Монте Карло. Хората не я говорят с кучетата,а с дядката и това ще й е етикета за цял живот.

# 157
Изобщо не я жаля, безразлична ми е.
Не бих искала моята дъщеря да се развява с някоя мумия за пари, надявам се, че до толкова има акъл.
Изобщо не са ми интересни такъв типаж момичета.

# 158
Етикет за цял живот? Глупости. В България никой не трябва да се притеснява за реномето си. Онзи готвач, който беше в затвора, шеф Токев, сега имал предаване кулинарно с деца. Той даже печели от печалната си известност.

# 159
  • София
Някой познава ли го вуйчо Ваньо? Освен че се снима по нелеп начин, нищо не знам за него. Ако сам си е направил бизнеса, може да е интересен.

# 160
Жалко за Благо, толкова искаше да попадне на естествена и пак не му се получи. Полина, Ивана и тази новата звезда, все едно са под индиго-едни и същи....

Е, глупости, Полина и Ивана чак толкова криви и ръбести не са. Тази новата е като Зомби Анджелина Джоли, ама зомбито беше грим и фотошоп, тази е реално крива и ръбата.

# 161
За пръв път виждам Патрашкова и Кобилкина безмълвни.

Върви в ютуб едно предаване  за сблъсъка на поколенията с водещ Благо, поканил е гаджето си Мария Луиза, Емра Стораро, Деси Цонева,Иво Аръков и няколко панелистите Патрашкова, Кобилкина и Дарин.

https://m.youtube.com/watch?v=YdE9DOxOzD0&fbclid=PAQ0xDSwL67_Nle … YQvhMQbqVRsAyGqqg

Темата е кекса.
Десито е яко почерпена, даже снощи си го и призна в ефир.
Днес Елена каза, че се е стигнало до това да де напият щото Кобилкина закъсняла за снимки.

На 33та минута Деси казва как са се треснали с настоящия ѝ мъж.

Майка ѝ я била поканила да излязат с нейни приятели, в ресторанта давали мач и там гледали, вечерта мъжът ѝ я хванал за ръката, закарал в хотела и там цяла нощ си говорили, а на сутринта станала заварката.
После се оженили Joy

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 16:26 от alethea

# 162
  • Berlin
Изпуснала съм клюката за Благо.. не стои сам този човек.😀

Една реклама на дънки със Сидни Суини, която интернет активистите не харесват - https://m.youtube.com/shorts/2CYCRmqApN0 Има и още няколко, поредица са.

# 163
Напълно еднакви са ми изгорите на Благо. Само русата Златка отличавам по цвета на косата.

Валерия поне не е сама в пътешествията с дядо. Айлин й е компания - ту едната, ту другата ще го забавлява. Представям си как насаме се майтапят по негов адрес.

# 164
Ох, да, страшна драма е около тази реклама със Сидни Суини. Било като размахване на среден пръст срещу уоук движението, разкрити скрити препратки към евгениката, демонстрация на расово превъзходство и т.н. И който не беше чувал за тази марка, вече чу.

Общи условия

Активация на акаунт