Звездни Компромати - август'25

• 367 422
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 225
Милица ме изплаши, много ми е неприятна като цяло.

И как решихте, че няма за какво да си говорят?
И как решихте, че Валерия не е свскуално задоволена?...

За мен е показателно физиономията на лицето ѝ.

Може пък и да не е параван, никой не знае.

Аз не смятам; че модата на по-млади жени с по-възрастни мъже ще отмине. Открай време ги има и все още аи продължават.

Имах близка приятелка, която беше с такъв мъж.
Казваше,  че нямат редовен сексуален живот, но пък не се спираха да обикалят разни места, той ѝ спонсорираше начина на живот.

# 226
Милица изглежда като умряла преди няколко дни 😳

# 227
Ама то точно това е проблемът, аз не я виждам да живее.  Но всеки различно разбира що е то вълнуващ живот.
Вълнуващ е животът й, как да не е? В Инстаграм.
Такава е модата в момента. И на това ще му отмине времето. Толкова ще се наситят на тези неща, че сигурно ще стане пак модерно да си влюбен в човека, а не в парите му. Същото и с операциите на всичко дето си правят. Навсякъде ще започнат да виждат двойнички и ще стане модерно естественото, за да си различен.
Като хитрушата Памела. Повлече крак на силикона и сега:"Ах, колко съм естествена". Кефи ме, де.

# 228
Вчера подочух, че четвъртия съпруг на Мара тежко е затънал в пороци....
Ще видим дали родителите му ще са на сватбата.

# 229
Сватбата не мина ли?

# 230
Значи, Мара се хваща с някой и всички пороци излизат наяве при мъжете и- комарджии, побойници, мързеливци и т.н. Отприщва най-нисшите им страсти.
Милица изглежда като умряла преди няколко дни 😳
🤣🤣🤣🤣 В Кой да знае я харесвам. Това определено не е нейния кадър.

# 231

Леле значи и тоя брак няма да го бъде, дали няма да поумнее най-накрая, че само с пари не става, трябва да ги избира и по други критерии. Най-ми стана забавно как са се запознали и тя се е влюбила от пръв поглед в колата му.

# 232
Малко ала the waking dead е снимката на Милица Simple Smile
Иначе е голяма свежарка, преди няколко месеца я гледах на живо с Люси Дяковска, много готини бяха и двете.

# 233
Не знам колко добри трябва да са сценаристите, за да се постигне успеха  на първия филм.

# 234
Това с Pretty woman 2 ми мирише на фейк

# 235
Това с Pretty woman 2 ми мирише на фейк
Fan fiction било.

# 236
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Той нали умря?
Не съм чувала/виждала Нетфликс да рекламира продължание.

Ама на Мара не й дреме дали имат пороци или не. Според мен се омъжва с ясната цел,че е брак до време и извлича колкото може аванта в началото,че като се разделят,да има с какво да се издържа в месеците,докато дебне за нов.
Въобще не ми изглежда на романтична душа,която търси сродна душа,докато смърта ги раздели..
Всичко при нея са сметки и транзакции. Мисля,че само с първия си съпруг е било по голяма любов.

# 237
Много ми е странно напоследък как Валерия навсякъде мъкне Айлин с нея. Явно и тя отнася по някоя чанта или подаръче. Иначе Айлин ми се струва красавица с грим, а без грим, хич не изглежда добре. Огромна разлика има при нея. Има огромни кръгове под очите и не толкова хубави черти, но явно се гримира много добре и й изпъкват хубавите очи. Или пък просто ползва добри филтри в Инстаграм.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 00:30 от Haley Scott

# 238
Не знам колко добри трябва да са сценаристите, за да се постигне успеха  на първия филм.

AI за пореден път доказва, че от престараване, актьорите не приличат на себе си.

# 239
съфорумката, която сподели че ще присъства на сватбата намекна нещо подобно, като обясни, че родителите са харесали булката и са я приели, в смисъл че и по-лоши неща могли да му се случат на младоженеца.
Та явно има нещо вярно в слуховете.

Общи условия

Активация на акаунт