Звездни Компромати - август'25

• 367 383
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 210
Гледах Благо при А.Сърчаджиева. вероятно повторение. Досега не съм го слушала, стори ми се добродушен

# 211
То пък егати паравана е едно момиченце на 27 години, за мъж в пенсионна възраст!
Ако беше идеята да е параван, да беше взел някоя лъскава 40 - 50 годишна, тип Ирен Онтева, дет' се вика, да се заблуди човек!

# 212
Абе мега яко е, когато си в двайсетте си години, да си с шейсет и кусур годишен! И много е успокояващо, че е с него само за пари, за благородна кауза, разбира се. Поне да беше любов, така е още по-гадно.
Въобще не ги жаля такива гладни Пепеляшки, гнусни са ми.
Баш гнусни...Мара била от занаята, ама това булче обича кучета й нейното кеширане е миловидно. Блякс!

# 213
И на мен ми е странно да е параван, ама като се замисля най-много така ми се връзва. Някак не мога да си ги представя да се целуват или друго… но може пък аз да нямам необходимото въображение и да са си много влюбени един в друг. 😅

# 214
  • Sofia
Ако нещо съм научила за xx години, то е че животът прелита набързо и младостта никога не се връща.
На 25 да си параван..точно когато трябва да си секси, влюбена, дива, да правиш кекс постоянно, понеже и жените имат нужди, желания, копнежи.. Как се прави точно, с градинаря ли си ги задоволява?
Не я съжалявам, но и не мисля, че й е много хубаво, ако е в тази позиция. До Монте Карло може да се отиде и на 50.

# 215
Седят като две изопнати свещи един до друг тези двамата, като украса за масата на Коледа. Няма контакт, ни зрителен, няма усмивка, няма да се държат поне за ръце, нада. И живец няма, а това е младо момиче. Куклен дом. Каква е тази мода млад, здрав, красив, в пари и лукс, да гледаш с празни очи, отегчен от живота. Кахърна история.

# 216
Ако нещо съм научила за xx години, то е че животът прелита набързо и младостта никога не се връща.
На 25 да си параван..точно когато трябва да си секси, влюбена, дива, да правиш кекс постоянно, понеже и жените имат нужди, желания, копнежи.. Как се прави точно, с градинаря ли си ги задоволява?
Не я съжалявам, но и не мисля, че й е много хубаво, ако е в тази позиция. До Монте Карло може да се отиде и на 50.

Сигурно някой ще я посрещне с една кофа рози пред частния въртолет, ще я заведе в Монте Карло или на старт от Ф1 когато е на 50. И радостта й от преживяното ще е същата.
Вуйчо Ваньо няма да е жив. А следващия може да е разпилял вече милионите му.
Сякаш сте много изненадани, че сегашното младо, а и не толкова поколение иска да живее тук и сега, веднага.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 09:10 от Moderator (Bubanka)

# 217
  • Sofia
Ама то точно това е проблемът, аз не я виждам да живее.  Но всеки различно разбира що е то вълнуващ живот.

# 218
Такава е модата в момента. И на това ще му отмине времето. Толкова ще се наситят на тези неща, че сигурно ще стане пак модерно да си влюбен в човека, а не в парите му. Същото и с операциите на всичко дето си правят. Навсякъде ще започнат да виждат двойнички и ще стане модерно естественото, за да си различен.

# 219
Ама то точно това е проблемът, аз не я виждам да живее.  Но всеки различно разбира що е то вълнуващ живот.
Сигурно и майка й не знае какъв й е живот, ние по картинки ще гадаем. Всеки вижда различно.

# 220
В крайна сметка си е тяхна работа какви договорки имат, но щом така активно се снимат и пускат в публичното пространство е нормално да има съчинения. Още повече, че гледат като препарирани или яли развалена риба. Криндж отвсякъде.

# 221
И жените имат нужди, желания и копнежи, ама не задължително към мъже. Не ги мислете толкова хората. Приятелки, приятели се навъртат покрай влюбената двойка и пр.

# 222
  • в 1001-та нощ
Нели Сано неподходящо разголена в реклама на Eucerin ... Има видеа с нея, които ти спират дъха, тук ...

Скрит текст:

# 223
Прецъфтяват и после пак разцъфтяват с нови сили Grinning

Милица Гладнишка някъде в Родопите
Скрит текст:

# 224
И как решихте, че няма за какво да си говорят?
И как решихте, че Валерия не е свскуално задоволена?...

Общи условия

Активация на акаунт