Звездни Компромати - август'25

• 367 359
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 195
  • Разпиляна във въображението
Това е новият приятел на Анистън, Джим Къртис - хипнотизатор, лайф коуч, автор и трансформационен инструктор.
Скрит текст:

# 196
Валерия беше обяснявал веднъж, че не понася кръв и вътрешности, та не е за нея ветеринарната медицина. Нали не мислите, че учат само за кучета и котки, ами и 🐄🐑🐐🐃🐇🐓🦃.
Момичето наистина прави това, което обича, все пак помага, колкото и безсмислено да го намираме някои.
Не й пука от хорското мнение и умее да си защитава позициите.
Реално погледнато ролята й е на личен асистент грижещ се за кучетата.
Срещу подслон и заплащане във вид на екскурзии.
Самата Валерия може би намира за по-интересно да си говори с Вуйчо, отколкото с някой връстник.

# 197
Boho chic,
Гришо, ама и на него кусури му намират тук.Grinning

Гришо си е екстра, ама ще бъде за малко при някоя и после айде следващата яка мадама. Благо Джисъса на тениса.

# 198
Lookin forward to it, както казваше чичо Чарли 😎

# 199
  • на село
По-скоро Лео ди Каприо. Благо ръси деца навсякъде.

# 200
  • София
Като гледам снимките на Валерия, Ваньо и Айлин си мисля, че или чичо Ваньо ги менка през вечер, или че на Валето и е толкова скучно с него, че трябва да си води компания.

# 201
Реално погледнато ролята й е на личен асистент грижещ се за кучетата.
Срещу подслон и заплащане във вид на екскурзии.

Не, има си хора Ваньо за мръсните и досадните грижи - да ги извеждат, да ги хранят, да ги решат, да ги грумват, да ги къпят, да им чистят посудата, да чистят белите дивани в мавзолея след тях от косми и мръотия.. . То иначе как се гледат двайсетина кучета, докато постоянно ги няма и пътуват. Даже имаха обява пусната за гледач на кучета. Има си човек и за хората да им готви, може същият да готви и за кучетата барф, че то една месечна заплата с готвене на няколко кутии манджа за двама вегани е доста.

# 202
  • на село
Може на Ваньо да му харесва хората да мислят, че има харем, а може и момичето да служи за параван, ако някой се присъедини.
А може и само на снимки да изглежда взел-дал Ванката. Да не излезе някой атлет…

# 203
  • Berlin
Абе, какъвто и да е, пластмасов е… не знам как го постига това излъчване. За мадам Тюсо е. И не мога да се отърва от идеята за подплънките в раменете, откакто имаше едно видео как тренира, брррр.😳

# 204
  • София
И на пръсти застанал😂😂😂
Скрит текст:

# 205
Абе мега яко е, когато си в двайсетте си години, да си с шейсет и кусур годишен! И много е успокояващо, че е с него само за пари, за благородна кауза, разбира се. Поне да беше любов, така е още по-гадно.
Въобще не ги жаля такива гладни Пепеляшки, гнусни са ми.

# 206
Абе мега яко е, когато си в двайсетте си години, да си с шейсет и кусур годишен! И много е успокояващо, че е с него само за пари, за благородна кауза, разбира се. Поне да беше любов, така е още по-гадно.
Въобще не ги жаля такива гладни Пепеляшки, гнусни са ми.

Вуйчо Ваньо не си пада по жени, Валерия е параван, дано добре cash out -ва. Друга тема е кой би влязъл в такава роля, тя си знае има ли достойнство.

# 207
За мен, дядя/о Ваня има психически отклонения, за да позира по подобен начин по инста и снимки. Карл Лагерфелд ли имитира, нямам идея, но ми е супер странен. Създава впечатление на ексцентричен кукундрел, загубил връзка с реалността. Страшното е, че в Монте Карло няма да се отличава много от контингента:)))

# 208
А защо изобщо има нужда от параван 🤔
Какъв проблем би имал, ако не крие сексуалността си. Ей това не ми е ясно.

# 209
Какъвто имат всички, които я крият. И те са повече от тези, който са се 'разкрили'.

Общи условия

Активация на акаунт