Звездни Компромати - август'25

• 363 538
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Bayern

Тамара Екълстоун
Скрит текст:
Това не е ли Петра Екълстоун ?
https://wwd.com/beauty-industry-news/skin-care/formula-one-petra … daisy-1237979443/

# 3 046
  • In The Middle Of Nowhere
Точно идвах да напиша и аз това, че на Петра ми прилича и май си е тя

# 3 047
Сара Джесика и като бабичка ми е готина. Много е бойна.

# 3 048
Аааа, Петра била! Ох, успокоих се, че този оземпик не променя чак така хората.

# 3 049
  • София
Напълно нормално за възрастта и килогррамите  си изглежа Сара ДжП. Годините на никой не прощават на никой.

# 3 050
  • Пловдив
Напълно нормално за възрастта и килогррамите  си изглежа Сара ДжП. Годините на никой не прощават на никой.
Мнението се припокрива с моето.
И в последните епизоди на сериала е сбабичосана, но с малко кит, боя и филтър положението се замазва.

# 3 051
Хайде,моля.Може да се облече приемливо,да се боядиса и малко гримира.Модна икона е 'се пак..Joy

# 3 052
Може да е отскочила до близката аптека, да е с вирус, да прави ремонт и какво ли още не. Личи си, че не е тръгнала на събитие някакво, на гости или разходка, че да се гласи. Малко изглежда като жена, отишла да напазари праскови за компоти с тия чанти, но това, че не е с направена коса и грим изобщо не ми пречи.

# 3 053
Глупости.Вие само за събития ли се докарвате в приличен вид?И до магазина да иде човек си трябва малко червило Simple Smile(аз поне съм така)особено когато цял свят те знае.

# 3 054
Сара е тръгнала с тази рокля, като че ли е избягала от болницата.

# 3 055
  • София
Облеклото и си е супер. И защо трябва да се боядисва?
Модна икона е Кари, не Сара.

# 3 056
Тези дни ми попадна някаква статия за това колко е спечелила SJP от ролята си на Кари през годините.

"Ролята носи на Сара не само Златен глобус, но и внушителни хонорари. За първите три сезона тя печели около 50 млн. долара, а след като става и продуцент, като заплащането ѝ скача до 3.2 млн. на епизод - общо около 200 млн. долара от сериала. Като към това добавим 35 млн. долара от двата филма и 10 млн. от първия сезон на продължението "Просто ей така"..., и получаваме внушителните 250 млн. долара, спечелени от франчайза, отбелязва The Richest."

Дреме й на червилото, дето има една приказка.

# 3 057
Тейлърт Суифт и годеникът и Травис.. Heart

Скрит текст:

Още от началото имах усещането, че ще се омъжи за него. Много ми допадат като двойка. По нея се хвърля доста незаслужен хейт, базиран основно на това че е адски известна.

# 3 058
Аз не виждам никаква химия между Травис и Тейлър. Като има любов - си личи, има вълнение, дори и да ги виждаш хората само на снимка. Тука не виждам такова нещо.
Дори Селена и Бени ми се струват по-влюбени

# 3 059
  • Враца
А пък синовете на красиви майки, които приличат на тях изглеждат толкова крийпи😅🙈 Как някои лица за жена са красиви, но за мъж, бррр. Сега понеже ми излиза от медиите за арестувания син на Хелена Кристенсен, одрал и е кожата, но толкова крийпи изглежда. Или на Лиз Хърли
Не го бях виждала този син, наистина изглежда като психопат. Обаче научих и нещо любопитно- баща му е Норман Рийдус, който аз лично го зная само като съпруг на Даян Крюгер.
И по отношение на вида на сина- даже като че ли прилича повече на бащата, защото и той има такова едно лице...
https://www.google.com/search?q=norman+reedus+wife&client=firefo … zyAcj&sclient=img

https://www.gettyimages.com/search/2/image?phrase=helena+christensen+son

Общи условия

Активация на акаунт