Звездни Компромати - август'25

• 364 863
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 585
  • Glasgow
Джорджина на Роналдо, и тя отивала на фестивала във Венеция
Скрит текст:

# 3 586
Най- богата принцеса на Европа видяхме ли я като булка?

# 3 587
Плетките на Параскева
Скрит текст:

Защо не?!
При мен няма начин да проработи точно с плетене (прекалено ми е пипкаво като занимание), но определено с четене на хубава книга, стимулирането на когнитивните функции, би било успешно 🙈📚❤📚

# 3 588
Аз харесвам/х Ашли Джъд

Скрит текст:

и Кристи Търлингтън.
В днешно време ми е трудно да определя, понеже не гледам особено филми и половината не ги познавам, но може би Лили Колинс ми е сладка, не красива, но сладка.

А Мадс както винаги е наслада за окото.

Чантите на Параскева доста ми допаднаха:)

# 3 589
  • Благоевград
Потресена от състоянието на зъбите на Мад Микелсън. Но явно това не е проблем за режисьори и продуценти да ти липсват няколко зъба, другите да са в такова състояние.

# 3 590
Соня Йончева и принцеса Кейт с еднакви рокли

# 3 591
Това е един модел на Jenny Packham. Около 4000 паунда. На Катрин й стои уау, по-добре, отколкото на снимката в сайта.

# 3 592
Ето я, една последна бройка е останала за почти 8 000 евро Flushed

Скрит текст:

# 3 593
Потресена от състоянието на зъбите на Мад Микелсън. Но явно това не е проблем за режисьори и продуценти да ти липсват няколко зъба, другите да са в такова състояние.
Датчаните са така...не се коригират, жените им също са абсолютно натурални от всякъде...Който е гледал датски сериали ще ме разбере - туинговани актриси нямат...

# 3 594
  • Враца
Соня Йончева и принцеса Кейт с еднакви рокли

Да ви призная, голяма фенка съм на Катрин, но точно с тази рокля тя не ми харесва. Даже ми е останала в съзнанието като (кажи-речи) единственият й неподходящ тоалет. Хем не й отиваше на фигурата, хем беше сложила и ужасно крещящи обеци за точно тази ужасно крещяща рокля, и хем ми се стори твърде много за събитието (естествено, стилистите на най-известната роялка са решили, че не е така, но аз си имам мое мнение Grinning)
И в случая на Соня Йончева ми харесва повече как й седи роклята, а и тя е оставила роклята да е "звездата", не е предобрила с обеци и прически.

# 3 595
На мен пък тази визия ми една от най-любимите на принцесата. Правя асоциация не с една, а с три гръцки богини.
Тази рокля "изисква" прибрана коса, със спусната се губи целият ефект. И щерката на Джо Байдън се беше докарала в роклята, и нейната коса беше пусната свободно - ами не стои добре - като на свинче - звънче.

# 3 596
Тази рокля "изисква" извивки, които липсват при принцесата и са в повече при Йончева.

# 3 597
Роклята беше невероятна на живо, Соня Йончева я сложи след антракта, когато вече беше тъмно и се видя цялата й красота от блестящия ефект, беше наистина като богиня, пък нека да е малко по-пищна.

# 3 598
Ciara
Скрит текст:

# 3 599
Харесах Йончева в роклята, тъкмо заради извивките й. На Катрин  - твърдо не.

Брех, тая 69 годишна Крис Дженър. Искам и аз такъв лифтинг на нейната възраст.

Общи условия

Активация на акаунт