Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 157
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 1 035
Нещо не ми харесват холандците. Сякаш не идват от дълга почивка. Амалия, всъщност най ми хареса, без тренча.
Кой е този Лукас, а и другия мъж, дето така свойски я е прегърнал? Май, май съвсем отече българската връзка 😉

# 1 036
В едно тв интервю дадоха В.Алессадър в близък план - много увиснали и сбръчкани бузи и чело. Сигурно е неприятен ефект от бързото отслабване.

# 1 037
  • Някъде там
Нещо не ми харесват холандците. Сякаш не идват от дълга почивка. Амалия, всъщност най ми хареса, без тренча.
Кой е този Лукас, а и другия мъж, дето така свойски я е прегърнал? Май, май съвсем отече българската връзка 😉
Flushed 
Лукас е син на свойски прегърналият я мъж, а той й е чичо и първи братовчед на Вилем-Александър. Мауриц се казва и е син на принцеса Маргит, сестрата на Беатрикс.

# 1 038
Едната е придобила специфичното О*** лице.

На тази снимка Амалия е излязла най-добре и най-младее, нищо че е най-голямата.

# 1 039
Аз пък се загледах в краката на Алексия. Много плащещи са на някои снимки. Само кожа и кости. Ако спортуваше щеше да личи.
Ръцете също са съсухрени. Сякаш е поне 40+ годишна жена.  Няма и живец в нея, на всички снимки сякаш всеки момент ще заспи.

Само едни устни виждам.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 21:20 от Tinо

# 1 040
Язък, няма клюка 😄

# 1 041
От това рязко и драстично отслабване холандците изглеждат много изпити и съсухрени. Алексия чак изглежда притеснително. На кадрите от клиповете Вилем изглежда състарен в лице с поне 10г.

# 1 042
Жалко,че от всички достъпни за тях средства за отслабване, холандците избраха най- мързеливия и с неуточнени напълно последици начин. Алексия буди съчувствие,дано си върне младежкия вид и свежест.

# 1 043
Как пък го решихте това за начинът им за отслабване, че и толкова категорични 😁
Много добре си изглеждат нидерландците, включително и Вилем, който е на близо 60 години.

# 1 044
За съжаление Алексия не изглежда добре, а изтощена, изпита и посърнала, не ѝ отива това ниско тегло. Но мисля, че ако качи няколко килограма ще успее да си възвърне свежестта и младежкия вид, защото е все още много млада.

# 1 045
  • София
Лелееее ужасно грозни крака
Много жалко от трите нея най-малко харесвах
На тази снимка изглежда плашещо зле за младо момиче

# 1 046
Каква сериозна промяна в Алексия, ето я преди по-малко от 2 години.

# 1 047
  • Пловдив
Лелееее ужасно грозни крака
Много жалко от трите нея най-малко харесвах
На тази снимка изглежда плашещо зле за младо момиче

Добре де, като гледам ТАЗИ снимка - защо твърдите, че не спортува и няма мускули, излежда ми съвсем добре очертан крак.

По върпоса за оземпика - не разбирате. Аз съм от една година на оземпик и не се сваля по начина по който си мислите. Освен ако не са от тези, на които има страничния ефект да не го понасят и почват да повръщат постянно.

# 1 048
  • Down south
Действително много драматична промяна при Алексиев. За мен тя беше най-красивата от трите сестри.
Дано успее да възстанови поне малко от свежестта, която излъчваше.

# 1 049
Как пък го решихте това за начинът им за отслабване, че и толкова категорични 😁
Много добре си изглеждат нидерландците, включително и Вилем, който е на близо 60 години.
Не сме го решили ние. Четем какво се коментира в Нидерландия и то от журналисти близки до Максима. Тази жена е специалистът по споделянето на марките на дрехите им. Получава инфо директно от двореца. Давиз я знае. Редовно качва нейно инфо.

Ето го и Вилем

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 07:49 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт