Кралски работи и клюки - август 2025

• 74 994
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Някъде там
Разкошна снимка поздрав от Хюсеин.
Страхотни и тримата.

# 1 021
Лейди Луиз Уиндзор продължава да се състезава в Националното първенство по шофиране с карети в клуба за карети и поло „Ашфийлдс“, а в събота към нея се присъедини и предполагаемият ѝ приятел Феликс да Силва-Кламп . Феликс очевидно отсъстваше от първия ден, но беше на разположение, за да я аплодира докато тя успя да се изкачи до бронзова позиция преди последния ден на състезанието днес.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 11:47 от Moderator (Bubanka)

# 1 022
Честита да е кралица Рания. Една от кралските особи, които са ми особено симпатични.

# 1 023
Уилям и Катрин отдават почит към Лиз Хатън, която днес щеше да навърши 18 години.

Семейството на Лиз е уредило днес снимки да бъдат изложени на местата, където ги е направила е миналото. След като чуха за това, принцът и принцесата организираха снимка направена от нея да бъде изложена в Уиндзор.

"В памет на Лиз Хатън днес, на ден, в който щеше да навърши 18 години. Снимката, показана на това изображение, е направена от Лиз по време на церемония по връчване на инвеститури в замъка Уиндзор през октомври 2024 г. и днес е изложена на мястото, където е направена.❤️"

И снимка от срещата им в миналото:

# 1 024
28 години днес откакто загина Даяна.
Още помня къде и как разбрах.

# 1 025
И аз.  .Disappointed Relieved

# 1 026
О,да почива в мир. Не помня къде бях, когато научих,но помня шока и недоумението. И всеобщата тъга на погребението.

# 1 027
  • Някъде там
Паметен ден беше, дори за такива като мен които не й бяха изключително големи фенове. Да почива в мир.
Цветя за нея набрани от градините на Алторп.
https://x.com/cspencer1508/status/1962086452738580717

Холандското семейство  на Dutch Grand Prix

И един сладък рожденик днес, ставащ  на 8 години. Снимка поздрав от семейството.

# 1 028
И аз си спомням, въпреки че бях 1-2 клас.
Спомням си, че и Даяна беше силно харесвана и обичана и кончината й беше абсолютен шок.

# 1 029
И първата роялка, която облече Solace London. Още през 2022 г.

WoW
Страхотна визия беше това!!!
Heart Eyes

# 1 030
Холандците са страхотни, а Алексия каква е мацка 😍

# 1 031
  • София
Амалия с палтенце, Алексия с ботуши, а Максима със сандали. От екрана замръзнах.

# 1 032
  • София
Времето на пистата беше доста променливо, ту слънчево, ту дъжд.
Ботушите не изглеждат зимни, нито връхната дреха на Амалия.

# 1 033
  • Някъде там
Холандците са страхотни, а Алексия каква е мацка 😍
И на мен много ми харесаха. И Амалия без тренча. Много харесвам панталон и елек.

Сладурки

Лана от миналата седмица явно е такова времето там. По няколко пъти се сменя през деня.

# 1 034
Едната е придобила специфичното О*** лице.

Общи условия

Активация на акаунт