Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 056
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 1 005
Да, чуден мишмаш се е получил при розовата рокля Simple Smile
Обувките са хубави, но шапката не бивало да е само с елемент във винено, много става. И този бежов клъч за капак.

Булката не мога да реша харесва ли ми. На снимките в профил не се вижда, че има тюл на раменете и реших, че е доста смела с толкова отворена рокля Simple Smile

# 1 006
  • Някъде там
Розовата рокля е майката на булката, така ли?
Роклята е много красива, но цялостният вид не ми харесва - нито шапка, нито обувки и особено клъча не се връзват с нищо, че и помежду си.
Да Софи е това.
Ето я от близо.
Не успях да намеря инфо дали я е носила и преди роклята, явно съм я виждала на друг. Oscar de la renta е.
Ако излезе инфо за булчинската рокля ще сложа и него

Слагам гости в скрит текст.
Скрит текст:

И една по близка снимка на Рания.

# 1 007
И на мен ръкавите не ми харесват само. Всичко останало е красиво.
От гостите никой не ме впечатли.

# 1 008
На мен майката на булката ми харесва - рокля, шапка, обувки всичко. И гостите ми харесват, облечени са съвсем по европейски.

# 1 009
Сватбата, гостите, обстановката-всичко ми изглежда като на тези сватби на немските наследствени аристократи от стари фамилии. Не на англичани, нито на скандинавци.

# 1 010
  • Някъде там
Ханс-Адам, дядото на булката и княз на Лихтенщайн, никъде не видях. HushedДали и там няма да има скоро смяна на трона ?
Официалните снимки.

Скрит текст:

Снимки и обяснения кой кой е.
https://www.instagram.com/p/DN_WYBoktJS/
Линкове към първи постове за Лихтенщайн
https://www.bg-mamma.com/?topic=1090497
https://www.bg-mamma.com/?topic=1486792

# 1 011
Интересна рокля има булката. Много ми харесва настроението с местните носии Simple Smile Напомня ми на норвежка сватба, където също често гостите са с носиите си.

# 1 012
  • София
Ханс-Адам, дядото на булката и княз на Лихтенщайн, никъде не видях. HushedДали и там няма да има скоро смяна на трона ?
...
Ами то официално принц Ханс-Адам II е предал, чрез регенство управлението на сина си хергцог Алоис още през 2004 година. Дефакто дядото на булката само формално е принц на Лихтенщайн. Иначе дядото е присъствал, но явно на официалните снимки се е акцентирало върху действително управляващия (тоест тъста).

# 1 013
  • Някъде там
...
Ами то официално принц Ханс-Адам II е предал, чрез регенство управлението на сина си хергцог Алоис още през 2004 година. Дефакто дядото на булката само формално е принц на Лихтенщайн. Иначе дядото е присъствал, но явно на официалните снимки се е акцентирало върху действително управляващия (тоест тъста).
Благодаря за информацията.
Не го видях и по клипове и по първоначално излезлите неофициални снимки извън църквата и затова се зачудих къде е.
Но, сега го видях в самата църква. Явно не са го тормозили човека да се качва по многото стълби.

# 1 014
Сега като гледам официалните снимки не съм сигурна, че харесвам роклята...е, не е и някакъв дизастър 😂 Но и булката, и младоженецът са хубави и красива двойка.

# 1 015
Много закачливи ръкави има роклята, но цялостно и аз не мога да реша харесва ли ми.
Особено както не на всички снимки виждам тюла на деколтето и раменете веднага.

# 1 016
След роклята на принцесата на Уелс, тази на булката от Лихтенщайн е една от най–красивите рокли в последните години. По мярка, красива, мислена. Деколтето ляга точно, без да се гърчи. Много нежна рокля.

# 1 017
  • Някъде там
Сега като гледам официалните снимки не съм сигурна, че харесвам роклята...е, не е и някакъв дизастър 😂 Но и булката, и младоженецът са хубави и красива двойка.
Предвид това че е завършила
училището по дизайн „Парсънс“ със специалност моден дизайн и работи в модната индустрия  в Лондон, подозирам, че дизайнера на роклята й е самата тя.
Но това е просто мое предположение, няма информация още.

Честити 55 на Рания.
Още една рокля от същата марка, като тази от снимката от вчера има. Много красив и подходящ за нея модел.

Новата снимка поздрав от двореца

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 10:37 от daviz

# 1 018
Изключително красива рокля на Рания определено. Всичко е перфектно - цвят, кройка, как я носи, като древногръцка богиня е.

# 1 019
И първата роялка, която облече Solace London. Още през 2022 г.

Общи условия

Активация на акаунт