Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 080
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 990
  • Някъде там
Още един годежен пръстен на хоризонта.
Гаджетата, шейха Махра и рапърът Френч Монтана, вече са годеници.
Страхотен пръстен.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 21:17 от daviz

# 991
Аууууу Heart
Страхотен пръстен!!! Много прилича на този на Лорън Санчез и на Джорджина Роналдова.
#1 ми е в класацията за годеница пръстени.

# 992
Уууууу, значи е вярно, че са били гаджета. Да видим сватбата сега Stuck Out Tongue Winking Eye

# 993
  • Някъде там
Само по това, че е масивен прилича на техните.Формата му е съвсем различна.
Доста по забележителен е от предишния обаче.

На мен ми е интересно в какъв стил ще е сватбата и ще я видим ли или пак само снимки ще покажат.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 20:56 от daviz

# 994
Още един годежен пръстен на хоризонта.
Гаджетата, шейха Махра и рапърът Френч Монтана, вече са годеници.
Страхотен пръстен.

Уникалееен!!! Обожавам ръбове, правоъгълници, чисти и прави линии във всичко - бижута, чанти, интериор, архитектура.

# 995
Наистина е страхотен!
Ей такъв й трябва и на Катрин, а не оня смотан стар пръстен на свекървата.

# 996
  • Някъде там
Много хубава нова снимка на Рания, която в неделя навършва 55 години.
Страхотна рокля.

И в Лихтенщайн се готвят за сватбата утре.
Булката е Мари-Каролин, дъщерята на наследника на трона Алоис.
Скрит текст:

# 997
Уххф, много ми харесва тази рокля на Рания. Чудесен избор.

# 998
Арабска фея Nature Low Brightness

# 999
  • Някъде там
Симпатична булка е Мари-Каролин. Единствено воала можеше да е по-ниско, щеше да стои по-добре.

Рания винаги е в тренда. И цвят и модел са точно за нея.
Уххф, много ми харесва тази рокля на Рания. Чудесен избор.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 22:10 от daviz

# 1 000
Шаферчетата са чудни с тези резеда аксесоари 😍
Роклята на булката много не мога да я разбера, но момичето е хубаво.

Рания е идеална, както обикновено!

# 1 001
  • Майничка
Букетът е много хубав. Харесвам такива пищни, леко висящи аранжировки, но не чак до долу (като на Мете Марит навремето).

# 1 002
  • София
Роклята не е лоша, само "ръкавите" са ми излишни. Иначе този нежен тюл (предполагам) на деколтето и раменете хем е покрито, хем не - красиво!
Видях и разни гости, обаче - една нямаше облечена добре.

Воалът е красив и така по стълбите е много ефектно

Тази дама в гръб изглежда добре.

# 1 003
  • Някъде там
Принцеса Мари- Каролин от Лихтенщайн, единствената дъщеря на наследствения принц Алоис и наследствената принцеса Софи от Лихтенщайн , се омъжи за Леополдо Мадуро Волмер в 11:00 часа в катедралата във Вадуц, след което последва прием в замъка Вадуц.
Тържествената сватбена литургия беше отслужена от епископ Бено Елбс. Освен членовете на семейството и приятелите на двойката, ще присъстват и представители на страната. След церемонията се провежда прием в замъка Вадуц.
Принцеса Мари Каролин  носи Хабсбургската тиара с ресни и диамантените обеци на принцеса Мари !
С диаманти в ресни, тази тиара споделя мотива на тиарите в кралските колекции по целия свят, първоначално вдъхновени от Кокошниците в руския кралски двор. Примери могат да бъдат намерени в  британските ,  шведските ,  датските ,  тайландските ,  монакските ,  лесотските и  гръцките кралски колекции .

Майката на булката ми харесва с роклята с цветя, останалите гости всички са странни. Между другото ми се струва, че я е носила тази рокля Софи, а както знаем те са най-богатото кралско семейство в Европа според информацията която и тук е слагана.

Гости

Обстановката е страхотна, много романтично такова като от приказките, особено с тези дами с носии.

Интересно защо не видях никой от Люксембург. С Белгия също са близки но и от тях не видях гости.

# 1 004
  • София
Розовата рокля е майката на булката, така ли?
Роклята е много красива, но цялостният вид не ми харесва - нито шапка, нито обувки и особено клъча не се връзват с нищо, че и помежду си.

Общи условия

Активация на акаунт