Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 082
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 975
Хубави рокли от Мери, гледам, че всичките са на английската марка Me+Em. Списание Marie Claire дори е озаглавило статия, че Мери възприема новите тенденции облечена в бранда, свързан с английските рояли принцеса Катрин, херцогиня Софи и Зара Тиндъл, даже част от роклите са носени вече от британките.

Скрит текст:

https://www.marieclaire.com/celebrity/royals/queen-mary-polka-do … ncess-kate-brand/

# 976
  • София
Не съм голям фен на тази рокля, но кралицата отново е с прекрасно съчетание на дрехите, обувки, чанта, шапка.
Много ми харесва сакото, веднага ѝ го взимам 😍

# 977
Хубаво е съчетанието, малко лелчесто, не, че и аз не съм носила такова, и то като бях на 20. Шапката придава известен шик, така че бива  Simple Smile

# 978
  • Някъде там
Оранжевото сако ми хареса  на мен повече и зелената рокля от снощи, особено с кокетните  копчета. Надявам се, че ще я видим и друг път  в цял ръст и движение.
Много хубава нова профилна снимка в иг с любимата ми рокля от това турне заедно с онази с маковете.

Хубаво  турне беше с много усмивки топъл прием, много разнообразие от интересни места и дейности и неочаквани посещения предизвикващи искрено забавление.

Виктория  и тя с хубав модел рокля в зелено,  но при нея не ми харесва десена.
На фестивала "Балтийско море" вчера.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 11:06 от daviz

# 979
  • София
На мен пък ми харесва десена на Виктория и роклята в горната част. Надолу с тези волани - не.
Хубави обеци, обувки и чанта.

# 980
На Виктория много ми харесва чантата и роклята, както и Виктория в роклята. Но обувките, цвета да, формата им - категорично не. Трябва да си намери някои по-широки и по-дълбоки, че да се побира предната част на крака, не с толкова изрязана предна част. На вдигнатия крак се вижда, все едно пръстите са ѝ почти изцяло навън...

# 981
  • Някъде там
В тренда си е и Вики  определено.
Обувките са готини.

Фелипе и Летисия  и вчера на посещение на засегнатите райони.
Явно това й е нещо като работно облекло, бяла риза и бежов панталон.

# 982
Кралица Мери е прекрасна, както винаги.
И на мен не ми харесва десенът на Вики, но пък ми харесва как е съчетала аксесоарите. Тя самата си е хубава.

# 983
  • София
Някои жени (аз включително) харесат по-плитки обувки. Понякога са и по-удобни. От движението изглежда така. На крака на земята си е съвсем добре обувката.

Много слънчеви снимки на София и Фернандо с децата в Сотогранде (Кадис). Пише, че херцогинята е в 8 месец, така че малко остана.

Скрит текст:

# 984
Ето го да се види, как кокалчетата и отвън и отвътре на стъпалото са извън обувката, дори на стъпилия крак...
За мен това е некрасиво. Обувката ще изглежда по съвсем друг начин с тесен крак, побиращ се в обувката Hands V

А за мен точно десена на роклята е красивото в нея... не просто цвета.

# 985
Ах, тази София- разкошна бременна. Фернандо обаче, преди по ми харесваше, сега нещо...цък.

# 986
  • София
Летисия в двоен деним днес - не харесвам, че и в сходни нюанси Sad. Фелипето е по-шик Grinning

# 987
Виктория изглежда много добре в тази рокля. Чак нетипично добре за дневно нейно облекло. Роклята е с чудесен десен и силует. Воланите и яката я правят различна.
Рядко да не харесам Летисия, като този път, но пък това са изключения.
Много хубава бременна е испанката.

# 988
  • Някъде там
Само че Виктория я е облякла, за вечерен фестивал Simple Smile.
Летисия е с хубави дънки и риза, но ако бяха по отделно. Предните дни беше по-добре.
София Heart Приказна е. И тя и Саса стават все по-красиви с възрастта.
Тирамису споделям мнението ти. Нещо остарял ми се струва и отслабнал в лицето, не му отива.
Като казах отслабнал, забелязахте ли че и Крис много е свалил, определено по-добре изглежда ?

Тук някой беше голям фен на София Шведска. Ще отбележи 15 години на фондация " Project Playground" на 25 септември ще се появи. На откриването на парламента не видях дали ще присъства, май не, ще проверя и ще се допълня. Допълвам се, няма да присъства, чак на 25 септември ще се появи.
От понеделник и белгийците се завръщат след дългата ваканция и холандците..

Едно приятно за мен клипче от турнето. Вече липсват тези приятни моменти, но Мери има събитие още в неделя и ще ги видим още няколко пъти следващата седмица.
https://www.instagram.com/reel/DN77zz2iHsk
 И една прекрасна млада Мери и рокля в която много искам да видя Изабела или по скоро Джоузефин, защото е по-висока и няма да се налага да я преправят.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 16:23 от daviz

# 989
И на мен не ми харесва Летисия, а уж харесвам деним върху деним.

Общи условия

Активация на акаунт