Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 275
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 870
Мери наистина е със семпъл тоалет, не е нещо за отбелязване. Приятно изглежда и дотам. Сандалите ми допадат като визия, но все се чудя на северните нации за босите крака и отгоре сако/яке. Как не им е студено?

# 871
Мери ме върна носталгично в деветдесетте. Твърде ретро и за кралица- твърде семпло.

# 872
Извън темата е, но аз по това познавам холандците. Къси панталони, джапанки и дебела жилетка. Децата са същата работа.

На мен Виктория много ми хареса, съчетанието е много подходящо за фигурата ѝ и показва, че роялка може да се облича добре и без да е слаба като Кейт и Мери.

# 873
И аз не знам как не им е студено на 17 градуса със сандали. Абсолютно си е за затворени обувки, на мен не ми харесват даже и като модел тези сандали с тия тънки каишки.
Но те масово кралските дами и зимата в дъжд и студ ходят с обувки стилето, което за мен пак си е неподходящо. Може би не са изнежени като нас да им е вечно студено на краката. 😄

# 874
Буклето да не излиза на мода пак? Не ми е любима материя, но Мери го е съчетала много хубаво и сандалите ми харесват, само диадемата не харесвам, но от този тип са малко хубавите.

# 875
И на Кейт не ми харесва. Все едно ще затанцува Лебедово езеро...

Мъча се да се сетя за някоя диадема, дето да не е  грозна и не мога. На Максима една идея по добре се връзват с
 шантавелската визия, иначе не мога да кажа някоя, дето да я разкрасява.

# 876
И аз не харесвам тези дебелите диадеми. На никого не отиват.
На Диана воалетката е един път 😂

Те не ХОДЯТ със стилето зимата. Те се возят в колата, слизат, минават три метра и после пак се качват обратно по колите.

# 877
На Даяна ми прилича на пчеларска Simple Smile обаче колкото повече я гледам толкова повече ми харесва Simple Smile

А, някои от поданичките им си ходят боси и зимата Simple Smile

# 878
  • Варна
Ден едно от четиридневната регионална обиколка на Фредерик и Мери.

Защо Фредерик винаги изглежда така , сякаш всеки момент копчето на сакото му ще изхвръкне. На Мери, незнам, май точно сакенцето не ми се връзва с останалата част от облеклото.

# 879
Мери ме върна носталгично в деветдесетте. Твърде ретро и за кралица- твърде семпло.
Много точно казано, уж е съчетано цветово/ изключвам сандалите/, но изглежда  някак скучно и ретро, като провинциална учителка на първи учебен ден.

# 880
Буклето да не излиза на мода пак?
Явно. Твърде често го гледаме тази година. В комбинация с най-различни поли, от по-плътни до тюлени пердета.

# 881
  • Майничка
Буклето повече от година вече е пак в тренд, както в платовете, така и в плетивата.

# 882
  • Някъде там
Пореден урок по стил. Много елегантна е кралицата. Много ми харесва целия тоалет, дори и сандалите.
На мен ми  са с чантичката и диадемата много добре ми стоят обувките.
Чудесно за лятна обиколка. Брошката също изключително подходяща за обиколка на Дания с кораба

Амалия има същата диадема.
Много красив  ръчно изработен подарък за Мери.
И страхотен жест за Маргрете.

В завода за издуване на стъкло SænubGlass кралската двойка се срещна със собственичката Лени Биле и сина ѝ Бертил. Преди 27 години той искал да подари на кралица Маргрете стъклени цветя, но за съжаление ги изгубил, преди НМ да пристигне. Сега кралица Мария му казала, че Нейно Величество ще бъде "много щастлива от това".

# 883
Сега като споменахте, вярно, че напоследък гледахме повече буклета сякаш.

# 884
За мен е несериозно Фредерик да няма един костюм по мярка. На всички костюми копчетето сякаш ще се скъса всеки момент.

Дебелото сакенце от букле е в пълен контраст с летните сандалки.

п.с. буклето никога не е спирало да бъде актуално. няма марка, която да не го включва в зимните си колекции.

Общи условия

Активация на акаунт