Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 242
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 945
Не виждам да прави драма, даже се усмихва, като го казва. Питат я, казва си. По скоро се търси да се  прави драма каквото и да каже...

Иначе аз не харесвам, като носят затворени обувки на бос крак, даже съм им се чудила как им е удобно.

# 946
Някой много си е играл да прави скрийншоти в точния момент, че и субтитри да им слага Simple Smile някои физиономии даже не мога да ги уловя в клипа.
https://youtube.com/shorts/ha5O8xXLsbM?si=WsfsTYULXsdYLAOJ

Може за някакъв точно определен модел да говори,  едва ли не е виждала чоропогащници преди да отиде в Англия.

# 947
Датските рояли демонстрират интересен брой слоеве дрехи днес. Жилетка под сако и потник/тениска под риза.

И малко драматични физиономии на Метте от вчера

Официален панталон с маратонки и шушляково яке.

# 948
Явно е било по-студено от очакваното и вероятно сакото не е било планирано при Мери, та е по необходимост. И двете ми харесват с полата, поотделно де.

# 949
  • Някъде там
Скрит текст:
Община Læsø сряда, 27 август 2025 г

Пристигане в пристанището Остербю

10:00 ч.

Регентската двойка пристига с чалупе от кралската яхта „Данеброг“ до пристанището на Остербю. Там регентската двойка е посрещната, наред с други, от кмета Тобиас Бирх Йохансен. Изстрелва се деветкратен салют и барабанният корпус на датския флот свири „Крал Кристиан“.

Официален прием на Лесьо

10:20 ч.

Официалното посрещане на кралската двойка от община Лесьо ще се проведе в палатка на пристанището. Кметът Тобиас Бирх Йохансен ще произнесе официална приветствена реч за  двойката и ще представи общинския съвет на община Лесьо.

Посещение на Læsø Saltsyderi

11:00 ч.

Кралската двойка ще бъде посрещната в Læsø Saltsyderi от директора на Læsø Salt A/S Йонас Кьелберг. След обиколка и запознаване с историята на производството на сол, кралската двойка ще има възможност да поздрави редица ученици от училището Læsø, които ще участват в професионален ден, посветен на солта, на този ден.

Производството на сол на остров Лесьо може да се проследи до Средновековието. Специалните геоложки условия на острова и големите горски площи по това време са създали основата за производство. Днес Læsø Saltsyderi произвежда, пакетира и продава до 85 000 килограма сол годишно.

Природно сафари и обяд в Rønnerne

11:35 ч.

Община Лесьо е домакин на официален обяд във връзка със сафари сред природата във второто по големина блато и кална равнина в Дания, Рьонерне. Двойката  ще пътува с автобус Рьонер до Хорнфискерон, където ще се състои официалният обяд на общината.

Посещение на музейната ферма Læsø

13:20 ч.

Кралската двойка ще бъде посрещната в музея Лесьо от, наред с други, директора на музея Саймън Кин-Мадсен и ще ѝ бъде направена обиколка на фермата по време на посещението.

Музейната градина е музей на открито, разположен в оригиналната ферма Люнггарден, известна със специалния си сребристосив покрив от водорасли с цъфтящи растения.

Следобеден чай на кралската яхта Данеброг

15:30 ч.

Кралската двойка ще бъде домакин на следобеден чай за поканените гости на кралската яхта „Данеброг“ край пристанището на Остербю

Пенева жилетката я сложи когато се качиха в това превозно средство. До тогава си беше облечена ето така.

Че даже подозирам че е на Фредерик  Grinning

# 950
На моите снимки е с пантофки, а на другите е с маратонки и държи парка или шушляково яке. Жилетка не се вижда. Видно е, че не е от същия момент, както казва Давиз.

# 951
  • Някъде там
"Автобуса " ги води на Природното сафари .
От там нататък кой каквото намери това е облякъл.

Природно сафари и обяд в Rønnerne

11:35 ч.

Община Лесьо е домакин на официален обяд във връзка със сафари сред природата във второто по големина блато и кална равнина в Дания, Рьонерне. Двойката  ще пътува с автобус Рьонер до Хорнфискерон, където ще се състои официалният обяд на общината.

Посещение на музейната ферма Læsø

13:20 ч.

Кралската двойка ще бъде посрещната в музея Лесьо от, наред с други, директора на музея Саймън Кин-Мадсен и ще ѝ бъде направена обиколка на фермата по време на посещението.

Музейната градина е музей на открито, разположен в оригиналната ферма Люнггарден, известна със специалния си сребристосив покрив от водорасли с цъфтящи растения

Тук  вече 20 ката дрехи са навлякли.Grinning

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 19:24 от Moderator (Bubanka)

# 952
Чантичката е супер сладуранска.

# 953
  • Някъде там
Чантичката е супер сладуранска.
На мен целия тоалет ми хареса, е без добавките, но то е видно защо са.
Снимки от пристигането.

Посрещането в палатката.

Посещение на солната фабрика

Тръгване към сафарито.

Вече в блатото и калната равнина Рьонерне.

Обиколка на музейната градина. Музей на открито, разположен в оригиналната ферма Люнггарден, известна със специалния си сребристосив покрив от водорасли с цъфтящи растения.

# 954
Аз не разбрах каква точно е драмата, че Мери облякла непредвидено жилетка, че чак до точната минута да трябва да се засече.

Обаче пък гледай как добре се връзва цветово тази жилетка, аха да рече човек, че е била част от тоалета изначално Simple Smile

Много е хубава Мери на снимката в движение с все жилетка, яке, сако и маратонки.

# 955
Да, и аз не разбрах. Не може човек да се преобуе ли или да му стане студено...
Както и да е, много ми харесва и на мен, виждам и "матчване" на аутфитите на Фредерик и Мери Joy

# 956
На мен целия тоалет ми хареса, е без добавките, но то е видно защо са.
...
[/quote]
Че какво им е на добавките? Студено и силно ветровито е явно, дооблекли са се.
За жилетката не знам дали е предварително съобразена и подготвена, но полата явно е. Тежко пада.

# 957
  • Някъде там
Че какво им е на добавките? Студено и силно ветровито е явно, дооблекли са се.
За жилетката не знам дали е предварително съобразена и подготвена, но полата явно е. Тежко пада.
Е да, на открито в платото и музея е студено и духа.
В самото Лесьо при посрещането на пристанището, приема от общината, посещението на училището и солната фабрика си е добре за 19 градуса, така да се облечеш.

Вече на коктейла.
Носена е няколко пъти тази рокля на Vilshenko.

Този десерт ми изглежда много апетитно.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 20:59 от daviz

# 958
  • София
36 години разлика между двете корици на списанията и две момчета, които ще бъдат крале!

# 959
Някой много си е играл да прави скрийншоти в точния момент, че и субтитри да им слага Simple Smile някои физиономии даже не мога да ги уловя в клипа.
https://youtube.com/shorts/ha5O8xXLsbM?si=WsfsTYULXsdYLAOJ
Източникът е Elizabeth Holmes
 https://www.instagram.com/p/DN1h76UZH3Q/?img_index=1
Тя е американски журналист за Пийпъл & Венити, бяха я пратили да отразява коронацията - голям фен на Меган, знам я от вас, преди сте й пускали нейни статии в темата

Общи условия

Активация на акаунт