Флирт с колежка

• 6 194
  • 143
  •   1
Отговори
# 90
littlechaos,вие въведохте темите за възрастта и издръжката, като наблегнахте сериозно на тях. Затова и коментаторите се хванаха за тези неща,реагират на това, което вие самите сте подчертавали.
Тук не става въпрос за удобно или неудобно - непознати разсъждават върху написаното.

# 91
littlechaos,вие въведохте темите за възрастта и издръжката, като наблегнахте сериозно на тях. Затова и коментаторите се хванаха за тези неща,реагират на това, което вие самите сте подчертавали.
Тук не става въпрос за удобно или неудобно - непознати разсъждават върху написаното.
Извинявам се, но някого ме попита тук в самото начало за моята и негова възраст. След това съм писала за бивша връзка с по-голям мъж и съм ги сравнила. Не съм задала тон за възрастта аз😁 но както кажете, вие сте правия/та Simple Smile

# 92
Редактирам се; Хората проявиха любопитство към възрастта ви, тъй като сте споделили, че имате повече опит. Това по-късно стана повод за коментари. Впоследствие вие сама започнахте да акцентирате върху възрастта ,както своята, така и неговата – в опит да оправдаете както себе си, така и него.

# 93
Целта беше за съвет, да видя други гледни точки, ама то се стига дотам, че ще си изневеряваме, аз съм еди каква си😁 някакви теории за възрастите, а аз дори споделих проблемите в мен и пак не бях удобна..😂

Ето ти един сравнително добър такъв, не приемай съвети от хора, които не са успешни в сферата, за която търсиш съвет. Гледните точки ги видя. Ясно беше, че ще се стигне до такива нападки в публичното пространство. За още съвети по-добре се огледай около теб, все трябва да имаш приятелки или роднини с дългогодишни успешни и щастливи връзки. Като си знаеш проблемите, почвай да работиш върху тях, вместо да си губиш времето да се доказваш пред непознати.

# 94
Този льольо има късмет, че живее в България. В някоя друга държава може за тази глупост да го осъдят за сексуален тормоз над подчинен служител.
Обясни му малко правилата на служебните отношения. Да, ясно, че сега са приятели и така нататък, но след време може и да не са.
Като гръмне някой скандал с известна личност все се намират жени, които се сещат, че са били изнасилени или подложени на сексуален тормоз от въпросния преди има-няма двадесет години.
В България порядките ни са други, но знае ли някой на кого какво може да му хрумне.

Айде да не се увличаме чак толкова във властовите си амбиции ако може? Коя е тая "никоя друга" държава? Еквадор ли е, Ливан ли е, Филипините, може би Пакистан? Или Афганистан Wink
Да, има и няколко такива държави, в които феминизма е хванал и хляба, и ножа, поради което повечето жени там са свободни, независими, космати и дебели. И сами.
А мъжете от тез държави си намират по някоя българка. Или филипинка в по-честия случай Wink

# 95
Този льольо има късмет, че живее в България. В някоя друга държава може за тази глупост да го осъдят за сексуален тормоз над подчинен служител.
Обясни му малко правилата на служебните отношения. Да, ясно, че сега са приятели и така нататък, но след време може и да не са.
Като гръмне някой скандал с известна личност все се намират жени, които се сещат, че са били изнасилени или подложени на сексуален тормоз от въпросния преди има-няма двадесет години.
В България порядките ни са други, но знае ли някой на кого какво може да му хрумне.

Айде да не се увличаме чак толкова във властовите си амбиции ако може? Коя е тая "никоя друга" държава? Еквадор ли е, Ливан ли е, Филипините, може би Пакистан? Или Афганистан Wink
Да, има и няколко такива държави, в които феминизма е хванал и хляба, и ножа, поради което повечето жени там са свободни, независими, космати и дебели. И сами.
А мъжете от тез държави си намират по някоя българка. Или филипинка в по-честия случай Wink

Съмнявам се, че някой ще го съди за “сексуален тормоз” при положение, че въпросната колежка прави подмятания също. 😄

# 96
Здравейте! Вчера видях как приятелят ми отправя сексуални закани на шега с колежката си в онлайн пространстовото.

Не е нормално да е обвързан и да флиртува с когото и да е. Няма значение дали е имал сериозна приятелка или не. Това е липса на уважение към Вас. Как може един човек да Ви обича и в същото време да Ви наранява по този начин? Аз не бих продължила отношения с такъв човек, ако бях в подобна ситуация. Също така и няма как да сте сигурни, че реално не флиртува с колежката си.

# 97
Здравейте! Вчера видях как приятелят ми отправя сексуални закани на шега с колежката си в онлайн пространстовото.

Не е нормално да е обвързан и да флиртува с когото и да е.
Това съвсем не е така.Флиртът е абсолютно нормална част от общуването между хората, въпросът е в дозата и какво се влага в него.Иначе да направиш комплимент на някого и да му погъделичкаш самочувствието не мисля, че е нещо лошо.Въпросът е къде се поставят границите на това общуване.

# 98
Да направиш комплимент на човек от срещуположния пол, докато си във връзка или брак, според мен не е нормално поведение.
Всеки има различни възприятия и граници,за някои това е приемливо, за други не е.

# 99
Представям си един доста стерилен свят ако липсва това.
Вече разбирам многото съвети за раздяла между хората.Тоест не ги разбирам, но явно и това съществува.

# 100
Те така си функционират.
Скучно и стерилно.
И всички са добри и праведни. Лошо няма. Дава стабилност.

# 101
Значи, има разлика между "Много добре ти стои тази рокля" и "Мечтая си да съм между краката ти."

# 102
Абсолютно вярно.Затова казах граници и използвани думи.
Флирт не е равно на свалка, затова да не ги приравняваме.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 15:17 от ДХ3

# 103
Да направиш комплимент на човек от срещуположния пол, докато си във връзка или брак, според мен не е нормално поведение.
Всеки има различни възприятия и граници,за някои това е приемливо, за други не е.

Направо хлъцнах като прочетох това. Показах на половинката - пак хлъцване.  Ма то връзката не значи да си кон с капаци и да се държиш като пълен темерут.

# 104
Значи, има разлика между "Много добре ти стои тази рокля" и "Мечтая си да съм между краката ти."

И аз това щях да питам - вие сериозно ли слагате знак за равенство между комплимент и явна сексуална закана - "мечтая си да съм между краката ти"?
То бива разкрепостеност ама някакви граници все има.
Ако мъжът ми напише нещо такова на колежка ще го направя да си говори сам.

Общи условия

Активация на акаунт