Отговори
# 255
  • Мнения: 32 315
Тънички бяха, омазних ги, за 10 мин във фрайъра на 190 градуса май ги пуснах. Чудех се дали да са 200. На моя уред програмата за риба му е 15 мин на 200 градуса, но повечето неща стават идеални на нея, само променям минутите. За месо е 190 градуса/10 мин.

# 256
  • Мнения: 40 789
Aз за фрайъра питах, в тиган съм правила.🙂
Лейди, мерси за идеята, звучи вкусно.🙂
Елора, честито. Много добре изглеждат.😀 Откъде са тези стойки за гири?
Диас спорт.
Ама си ги взех от офиса им.
Спестих си доставка.
12 лв струва една.

# 257
  • Мнения: 32 315
A сглобяват ли се? Ама те са евтини, изглеждат по-скъпи.😁
Моите гири ги държа в кутии че и мен ме побърква да са прашни.😅

# 258
  • Мнения: 24 870
Ако ги и скрия да не са ми пред очите, съвсем няма да ги пипна Joy Къпя ги като се напрашат, не ми пречи, нито имам много че да иска съществено време.

# 259
  • Мнения: 40 789
A сглобяват ли се? Ама те са евтини, изглеждат по-скъпи.😁
Моите гири ги държа в кутии че и мен ме побърква да са прашни.😅
Сглобяват се лесно. Аз дето съм индианец с такива неща се оправих.
Как в кутии бре. Мен ще ме побърка това да ги вадя и прибирам.
Взимай и се не бой.
Колко кг гири имаш и колко гири въобще?
На едната стойка са общо 9 кг
На другата са 19 кг общо.

# 260
  • Мнения: 32 315
Едното хранене днес - бургери, яйца и Халапеньо:

Другото ще е нещо дребно, защото едва ли ще огладнея особено. Одрах си венеца с една четка за зъби, която се оказа по-твърда от описанието по опаковката и не ми се и яде/дъвче много-много...🙄
Елора, имам 0,5, 1, 2 и 3 кг гири. И пудовка 4 кг, ама тя няма нужда от стойка. От 0,5 и 1 кг бяха от някакви комплекти с тежести за китки и глезени.

# 261
  • Мнения: 6 170
Бургерите готови ли ги купуваш или ги оформяш сама? Онзи ден се опитах, но нищо не се получи.

# 262
  • Мнения: 32 315
Сама ги оформям с преса за бургери. Този път ме мързеше и дори не размесих каймата😂, но пак бяха вкусни. Почти не си цапам ръцете - загребвам от каймата с лъжица, слагам в пресата, после, ако има нужда заглаждам с лъжицата.
Това е едната ми преса (снимките са от Алиекспрес):


Моята преса я купих от Лидъл, но е същата. Всички части влизат една в друга и се съхранява доста компактно. 3 в 1 е - нормални бургери, мини и с плънка.

# 263
  • Мнения: 1 203
Колко време би ги пекла и на какви градуси във фрайъра? Не ми се занимаваше с тиган и котлон, но бих ги покрива следващ път.
Аз ги слагам в марина (С майонеза. Ти ми я каза, цяла нощ стоят) посре във флаера. Ако ка пилешки станат сочни но свинските не ако ще и 3 дни да стоят в маринага 🤩
Търся си рецепта за шницели домашни имам кайма домашна някой да е правил да сподели рецепта.
Долче такива джаджи си поръчахме целия офис ог Тему🤩
Как сте хора?

# 264
  • Мнения: 24 870
Хм, няма ли да станат по някоя стандартна рецепта но галетата заменена с режимна панировка? Аз харесвам псилиум хуск и бадемово брашно по равно (като обем а не като грамаж измерени). Точно шницели от кайма не съм панирала с това но други неща да, добре се държи.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 16:27 от natka

# 265
  • Мнения: 1 203
Нямам хуск natka по принцип и не ползвам. Нещо не е моето
Elora гирите много яки

# 266
  • Мнения: 24 870
Абе и на мен ми се подмята, бях си купила за някаква рецепта, не я повторих нея, обаче за паниране си оказа добре и го пробутвам по малко. Така де, в редките случаи когато ми се занимава, на пък то какво да му се развали като е просто фибри. Не е мазнина че да граняса.
Кокосово брашно знам че някои също използват за паниране, но не съм сигурна за подробности че мен ме дразни миризмата му и не съм пробвала.

# 267
  • Мнения: 32 315
Хи хи, чудни молци завъжда хускът, да знаеш.😆 По едно време се чудех откъде се излюпват и се оказа точно от пакета с хуск...🙄 Затова вече хускът (а и каквото се сетя) първо минават за минимум 24 ч през фризера.🙂

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 17:32 от dolce miele

# 268
  • Мнения: 24 870
Аз това съм го направила, навик ми е с всичко сухо в пакет което купя. Но ще имам предвид да го проверя и може и пак да го прекарам през студа че стои от много време.

# 269
  • Мнения: 32 315
Tой хускът нали е и с цвят "молец", хептен трудно се усетих откъде идват.😂 Но не ми и беше хрумнало, че точно хуск ще завъди някакви гадинки...Той и при мен "векува" този хуск, по много малко използвам.🙂
Част от днешната манджа - бургери, салата "Снежанка", яйца с кремообразни жълтъци, люти чушлета:

За по-късно съм приготвила една моцарела, малко Бри и малко доматче.

Общи условия

Активация на акаунт