Отговори
# 285
Идвам да напомня, че сутринта беше някаква фаза на Луната и при мен отводняването започна още вчера. Ако някой има същия ефект и се чуди от какво е.😉
Има ли други фенове на сухото четкане в темата?🙂

# 286
Аз утре.
Свикнала съм в неделя.

# 287
Аз съм пас категорично, особено днес.

# 288
Аз имах предвид отводняващия ефект.

# 289
Винаги мога да се отводня се един билек чай или с ренохелпа.

# 290
А що ви е да се отводнявате? Нали непрекъснато ни пробиват главите да пием вода и да се наводняваме?
Какво отношение към това има, дали на някоя част на луната е нощ? То там нощта е въздлъжка - 14 дни, но как влияе това на пикаенето?

# 291
При мен си се случва така или иначе по време на фазите на Луната. На мен ми влияят така.

# 292
Кафето ми действа отводняващо. И аз не разбирам смисъла на Луната.

# 293
Абе има смисъл при фастване.
И отслабване.

# 294
  • В полите на Пирин планина
Между хидратиране и задържане на вода има разлика, но по принцип задържането на вода е характерно повече за жените, заради женските хормони и цикъла.

# 295
Здравейте, преди няколко месеца лежах в болница и ми направиха изследване на телесен състав Inbody и резултатите ми, макар да не съм с много кг отгоре, бяха потресаващи от към мазнини. Взех си интелигентен кантар на Crown от Фантастико. Няма и месец и издаде багажа. Някакви идеи къде мога да се следя редовно? (В София) Виждам на места цени за Inbody изследване от рода на 100лв+?. Или да ми препоръчате някакъв читав интелигентен кантар.

# 296
Между хидратиране и задържане на вода има разлика, но по принцип задържането на вода е характерно повече за жените, заради женските хормони и цикъла.
Това имах предвид и аз, различни неща са отводняване и задържане на вода. Както и отводняване и дехидратация, разбира се.🙂
Мисля, че и сухото четкане помага за отводняване и лимфен дренаж. Със сигурност е приятно, тонизира и прави кожата разкошна.
Ipernova, за тази цена е по-добре да направиш Декса скен.

# 297
Мога да кажа откъде да не си вземаш - на моя "умен" кантар от Shein са му пропуснали умните чаркаве май Grinning
Смятай пробвала съм от любопитство да се кача сутрин направо от леглото и после след като съм минала през 00, пущината заяви че съм с половин кило висцеларни мазнини надолу Joy То ако така ставаше...

Ако ходиш на фитнес виж и там дали нямат някакъв такъв кантар, май вече на доста места имат.

# 298
И мен кафето направо ме пресушава, не отводнява. Сутрин след дозата вода с лимон, кафе и протеин съм в кенефа буквално през 20 мин и то количества вода. Не знам нормално ли е, но цял живот съм така. След сутрешното кафе трябва много прецизно да си планирам движенията, за да предвидя тоалетна на стратегически места, поне 4 Grin.
Сега преди няколко дни с моя мъж правихме един планински преход. Кляках си 5 пъти за 2 часа, както си му е редът. Той всеки път се прави на потресен - ама какво е това нещо, не пиеш вода, потиш се и пак намираш какво да изпикаеш! Подозира ме в актьорско майсторство Rolling Eyes. Доста дразнещо.
Но наскоро осъзнах, че явно и желязото си изпикавам с повече кафета, та намалих на едно.

# 299
О да, за желязото.
Аз от три на две съм намалила.

Общи условия

Активация на акаунт