Лъвчета и деви август 2004- 21

• 36 939
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Единственото нещо което давам за сега е Саменто. Като цяло съм доволна от него, не че не се разболява, но поне всичко минава по леко. Не мога да разбера защо така се разболяват тези деца, може ли в градината едно да кихне и следващите да са нашите  ooooh! Много се нервирам, че ги водят болни. Йоан на яслата не се е разболявал толкова, колкото сега в градината  Rolling Eyes Зимата 3 месеца беше болен без прекъсване, накрая се наложи да извадим сливицата, която беше разложена. Но въпреки всичко не бил сложила противогрипна ваксина. На едно познато семейство детето им се беше парализирало от нея.

# 256
  • Sofia
... И се оказа, че наистина е дръпнал много през последните два месеца - от 105 см (15-ти август 2008) е станал цели 108 см (18-ти октомври 2008).  Grinning  Тази вечер ще сме на гости при моите родители, при тях има кантар, там ще го притегля и пак ще докладвам тук...  Sunglasses ...

Отчетче - вече е 17 килограма!!!  bowuu (беше дълго време ту 15, ту 16 кила, и не мръдваше оттам)  Grinning

Освен това вече и вкъщи си имаме кантар, вчера мъжът ми купил и ме изненада положително  bowuu

# 257
  • Страната на чудесата
Аз пък да ви се оплача-Цвети нали е с алергична астма, та цял месец вече сменяме едно с друго хомеопатично-тъкмо се оправи и или някое болно дете и кихне и при нея почне пак секрет от носа, или-както вчера-ходенето по Витоша с всички цъфтящи растения там направо и отключва пристъп. Ох ,сила нямам вече да се боря с тези кашлици.Вече и инхалатор купихме, да съм по-спокойна. И какво е това чудо-да се разкашля на чист въздух от "природата". На всички им го препоръчват за да са здрави, само ние с тази алергия трябва да ходим на разходка по бетонирани площадки, уфф.

# 258
  • зад парка

почнахме да даваме на Ели Бронховаксом, вече изпи първата доза от 10 хапченца и след 20 дни отново ще пие. ЛЕкарката препоръча за засилване на имунитета да взимаме. Миналата година доста малко боледува на фона на цялата градинка и отново беше пила тази ваксина но доста в по-късна есен. Надявам се да помогне.

Миналата година пих, тази - отново . За мене е ефикасен метод.

# 259
  • София
Аз пък да ви се оплача-Цвети нали е с алергична астма, та цял месец вече сменяме едно с друго хомеопатично-тъкмо се оправи и или някое болно дете и кихне и при нея почне пак секрет от носа, или-както вчера-ходенето по Витоша с всички цъфтящи растения там направо и отключва пристъп. Ох ,сила нямам вече да се боря с тези кашлици.Вече и инхалатор купихме, да съм по-спокойна. И какво е това чудо-да се разкашля на чист въздух от "природата". На всички им го препоръчват за да са здрави, само ние с тази алергия трябва да ходим на разходка по бетонирани площадки, уфф.
Милата Цвети! Знам колко е неприятно, аз съм астматик, като малка все по болниците лежах, даже там идваха учители да ме учат... лоша работа! А големия ми кошмар е, че и Явор прави нещо като астматични пристъпи от септември. За сега е под зорко наблюдение, още не са отсекли, че е астма, но тези пристъпи на задух, който той започна да получава много приличат на астматични. От вчера пак започна със задушлива кашлица и започнахме да му даваме вентолин на сироп, дано се размине, че нали проклетата астма се предава по наследство, та вероятността и той да е астматик като мен е голяма и аз настръхвам.

# 260
  • Sofia
Милата Цвети! Знам колко е неприятно, аз съм астматик, като малка все по болниците лежах, даже там идваха учители да ме учат... лоша работа! А големия ми кошмар е, че и Явор прави нещо като астматични пристъпи от септември. За сега е под зорко наблюдение, още не са отсекли, че е астма, но тези пристъпи на задух, който той започна да получава много приличат на астматични. От вчера пак започна със задушлива кашлица и започнахме да му даваме вентолин на сироп, дано се размине, че нали проклетата астма се предава по наследство, та вероятността и той да е астматик като мен е голяма и аз настръхвам.

И аз съм с бронхиална астма  Sick  #Cussing out  ooooh! ... знам точно какво е ...
Дано Явор винаги бъде със здрави дробове, скъпа Ло  Praynig
Не съм влизала в болница, но на няколко пъти съм се чувствала така все едно, че всеки момент ще умра от задушаване  Cry

Но сега нека мислим за хубавки неща: навън е топла и слънчева есен, щедра и обагрена в топли тонове; имаме си страхотни дечица; ние сме великолепно "общество" от Августинки 2004 реколта  Mr. Green; скоро ще имаме и нова темичка   bouquet   bowuu  Flutter; поканила съм 2 момичета да се върнат в темата ни - Дуци и Малко Коте - дано дойдат и те  Praynig  А сега сърдечно ви  Hug  Heart Eyes  Hug

# 261
  • Страната на чудесата
Цвети е по-добре и се преборва с кашлицата благодарение на хомеопатията и нихалациите. Пожелавам на никого да не се случва това, плашещо е много, особено за родителите.
Бъдете здрави, мили августинки-вие, децата, семействата ви и всички около вас!

# 262
  • Sofia
Как сте в неделния ден, скъпи мои Августинки и Августинчета 2004?  Hug  Flutter  Heart Eyes   bouquet  Grinning  Sunglasses  Wink

# 263
  • Стара Загора - на баира
Как сте в неделния ден, скъпи мои Августинки и Августинчета 2004?  Hug  Flutter  Heart Eyes   bouquet  Grinning  Sunglasses  Wink
   От днес пак е хремава Тони Sad. Какви са тези хреми направо незнам вече...тъкмо оздравее и хоп след 1 седмица пак сопол #Cussing out Дано минава по-бързо хремата..че ще лудна вече. Колкото "илачи"и давам и накрая пак хремава. Е няма ли лек за тая хрема... и повече да не виждам сопол в нослето на щерка ми?
Олекна ми поне... Искрено се надявам поне другите августинчета да са здравички!

# 264
  • Асеновград
Здравейте момичета.
Аз съм Даниела , моето детенце е родено 04.08.2004г., и се казва Мими.
Ще ми е приятно да се включа в темичката.

# 265
Здравей, сладката мими!
И моята Маги е на 04.08. Simple Smile

# 266
  • Sofia
привет и от мен, сладка мими

разкажи ни нещо повече за вас

какво обичате да правите, как се забавлявате

Мими ходи ли на ДГ

и т.н.  Hug  Hug  Hug

# 267
сладката мими преди време беше писала в темата и отдавна съм те добавила в списъка Wink
Добре дошла отново и се включвай по често  Simple Smile

# 268
  • Асеновград
Супер... Вери, да са ни живи и здрави сладурчетата.
Като гледам ти имаш и вторичко бебче.
Аз още не мога да събера смелост.

# 269
  • Асеновград
Съжалявам, просто съм забравила Radina.
Много си мила vihrogonche.
Мими не ходи на градина, до преди 6м си е гледах аз.Отскоро започнах работа и сега свекърва ми се занимава с нея.
Аз работя със съпругът ми в нашата си фирма.
Събота и неделя като почиваме, гледаме да сме изцяло на разположение, на малката.
Обичаме да излизаме и да се събираме с приятели.
Общо взето сме много весели хора.

Общи условия

Активация на акаунт