Априлски бебета 2026 ❤

• 20 696
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
На мен вече започнаха да ми се поя явят повече симптоми. Усилва се гаденето. Смуча ментови лукчета. Помагат до известна степен. Изпитвам отвращение от сладки храни ( вафли, кроасани и т.н.), а преди умирах за сладко. Така ще бъде известно време. Казват, че след 12 г с неприятните симптоми отшумяват.

# 16
Момичета аз съм утре на Първи преглед ,да установим какво е положението.Иначе и яз нямам никакви симптоми за сега ,само където си похапвам повече от обикновенно.Има ли някоя мама от Пловдив .

# 17
  • Melmak
Здравейте! Честито на всички!

Видях позитивен тест и толкова от мен. Последният ми мц е бил на 08.07. Опитахме един път и то взе, че стана. Направо още съм в шок. Симптоми особени нямам, освен напрежение в гърдите и безсъние, като второто май е от стреса.
 Пиша в априлската, защото по приложението ми за цикъл така смята термин.

Не съм ходила на лекар все още, писах в друга тема и ме посъветваха да изчакам, защото и да ида сега нищо няма да се види с няколко дни закъснение. Таткото примира от кеф, аз от страх.

# 18

Здравейте,

Чудесна идея за групата, само може би името на групата трябва да се коригира с Априлски бебета 2026 - Майки с термин април 2026, защото така много трудно се открива и гледам броя не расте Simple Smile

# 19
Здравейте ,мами.. ❤️
Включвам се с ъпдейт на моето състояние. Днес премина първият ми ултразвук. Оказа се ,че имам две сакчета ❤️❤️ ,едното в 6 г.с,а другото в 5 г.с (било нормално да са с различно развитие тъй като са две) .. Щастлива съм и изплашена 🫣
Все още не се виждат пулсации,но другата седмица пак съм на преглед и се очаква вече и това да се случи.

Включвам се и със съвет към вас понеже много малко се говори за това..
Преминала съм през доста труден етап. При първа бременост загубих бебе в 32 г.с ...
Моля ви не подценяване нито едно изследване дори и просто профилактично. Оказва се ,че доста жени дори със здраво родени бебета имат тромбофилия .. Друго важно са изследване на НК-клетки. Няма да изпадам в подробности ,но пък в хубаво да зачекваме' и такива неща.

Много усмивки на всички и се надявам да останем тук до края!

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 10:07 от iva93

# 20
Здравейте ,мами.. ❤️
Включвам се с ъпдейт на моето състояние. Днес премина първият ми ултразвук. Оказа се ,че имам две сакчета ❤️❤️ ,едното в 6 г.с,а другото в 5 г.с (било нормално да са с различно развитие тъй като са две) .. Щастлива съм и изплашена 🫣
Все още не се виждат пулсации,но другата седмица пак съм на преглед и се очаква вече и това да се случи.

Включвам се и със съвет към вас понеже много малко се говори за това..
Преминала съм през доста труден етап. При първа бременост загубих бебе в 32 г.с ...
Моля ви не подценяване нито едно изследване дори и просто профилактично. Оказва се ,че доста жени дори със здраво родени бебета имат тромбофилия .. Друго важно са изследване на НК-клетки. Няма да изпадам в подробности ,но пък в хубаво да зачекваме' и такива неща.

Много усмивки на всички и се надявам да останем тук до края!
Ехааа, прекрасна новина Simple Smile

# 21
Здравейте мами ,при мен днес се видя плодно скаче ,всичко е наред .Отговаря на 5г.с ,Викат ме пак на 25 август ,май тогава ще чуем пулс.

# 22
Здравейте и от мен!
Записвам се в тази тема, засега съм само с положителни тестове и кръвен от днес - 11258 mUI/ml. Сметнах си термина на 02.04.26 г. - дали е така - предстои да разбера Smile
Чудя се кога да отида за първи път на лекар, за да чуя пулс.
Пожелавам успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 23
Според мен спокойно можете да чуете пулс тази седмица с този термин. Аз чух миналата седмица с термин 29.03.

# 24
Здравейте и от мен!
Записвам се в тази тема, засега съм само с положителни тестове и кръвен от днес - 11258 mUI/ml. Сметнах си термина на 02.04.26 г. - дали е така - предстои да разбера Smile
Чудя се кога да отида за първи път на лекар, за да чуя пулс.
Пожелавам успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

На мен с термин 2.04.26 ми казаха ,че другата седмица може да се види и чуе пулс,но пък аз съм с късна овулация.

# 25
  • Melmak
Честито, момичета!

Вие имате ли симптоми, неразположения, нещо? Как се чувствате?

Аз съм съвсем в началото, разбира се, не знам дали има и какво толкова да изпитвам.

Тази седмица съм на ендокринолог, защото съм с ИР.
За гинеколог се чудя къде и при кого да отида. Опитвам се да съм спокойна. Просто съм объркана, хем уж исках да стане, хем не очаквах и сега съм още в шок.

# 26
Честито, момичета!

Вие имате ли симптоми, неразположения, нещо? Как се чувствате?

Аз съм съвсем в началото, разбира се, не знам дали има и какво толкова да изпитвам.

Тази седмица съм на ендокринолог, защото съм с ИР.
За гинеколог се чудя къде и при кого да отида. Опитвам се да съм спокойна. Просто съм объркана, хем уж исках да стане, хем не очаквах и сега съм още в шок.

От кой град си? 😊 (п.с Извинявам се ако си написала някъде и съм пропуснала.)

# 27
Аз още от преди теста се чувствам изключително изтощена, необичайно за мен. Буквално мога да стана от сън и да легна пак, веднага заспивам. 🤣 До преди да направя теста, го отдавах на жегите🤣🤣🤣🤣 Има дни, в които мога да изям целия свят, за сметка на други, в които не ми се яде. Гърдите ми са подути и ме болят(но не много), а зърната ми са доста чувствителни. По принцип съм с доста чиста кожа на лицето, а сега в областта на брадичката и устата имам пъпки... Гади ми се точно една сутрин. Това е, което усещам. Само цигарите като аромат ме дразнят (а пушех приди това), пушачите ми миришат на пепелник🤣🤣🤣🤣 Никой не пуши около мен.

# 28
  • Melmak
Ива, от София съм. Май пропуснах да напиша.

Аз усещам една тежест в корема ниско долу, болезнени гърди като при цикъл, но по-силно.

Налегна ме страшна депресия и меланхолия. Ходила съм на психолог няколко години, оправих доста проблеми, които имах. Сега разредих срещите с психолога и тази бременност като гръм от ясно небе.
Днес ми е много труден ден, психически, не физически.

# 29
Ива, от София съм. Май пропуснах да напиша.

Аз усещам една тежест в корема ниско долу, болезнени гърди като при цикъл, но по-силно.

Налегна ме страшна депресия и меланхолия. Ходила съм на психолог няколко години, оправих доста проблеми, които имах. Сега разредих срещите с психолога и тази бременност като гръм от ясно небе.
Днес ми е много труден ден, психически, не физически.

С теб сме. Ако ти се споделя и ще ти олекне затова сме тук! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт