Априлски бебета 2026 ❤

• 20 780
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Ботевград
МорскаЗвезда, честито и от мен🍀
С теб сме с един термин❤️
И почти с еднакъв брой деца 😁

# 76
МорскаЗвезда, честито и от мен🍀
С теб сме с един термин❤️
И почти с еднакъв брой деца 😁

Юхууу! 🎉🤰 Ще се радвам да се следим.
И въпреки броя деца, пак съм толкова развълнувана! 

Ти имаш ли някакви симптоми? Защото аз почти никакви. Единствено набъбнали гърди.

# 77
  • Melmak
Момичета, виждам, че имате вече деца и понеже аз нямам, бременността наистина ли минава бързо? Наистина ли се наслаждавате? Не се чувствам хич да се радвам и наслаждавам. Даже ми е депресирано. Дразни ме, че гърдите ми ме болят и са подути, либидото ми е в земята.. гледам една приятелка оня ден в 8 месец вече. Вика седя на стола на климатика и се потя. Тежи й корема…

# 78
Момичета, виждам, че имате вече деца и понеже аз нямам, бременността наистина ли минава бързо? Наистина ли се наслаждавате? Не се чувствам хич да се радвам и наслаждавам. Даже ми е депресирано. Дразни ме, че гърдите ми ме болят и са подути, либидото ми е в земята.. гледам една приятелка оня ден в 8 месец вече. Вика седя на стола на климатика и се потя. Тежи й корема…

Мисля, че при всяка жена е различно преживяването. За мен лично е нещо специално и си спомням за предишните ми бременности с любов. Въпреки неразположенията. Това не означава, че за всеки трябва да е така. И това е окей. ❤️

# 79
Здравейте, аз съм с положителен тест и петък на преглед. Аз съм мама на почти 6 месечно бебе, след секцио.
Иии се радвам и корема ми е свит на топка Simple Smile

# 80
И аз се присъединявам към вас момичета. Днес видяхме ембрионче, което пулсира Simple Smile Аз съм на 43г, първа бременност след ин витро в Турция. Много се вълнувам, беше ме страх да пиша преди да видим ембрионче, защото предния опит завърши с кухо яйце, но засега доктора казва, че всичко изглежда наред Simple Smile поздрави на всички и много се радвам, че стигнах накрая до тази група Simple Smile

# 81
  • Ботевград
МорскаЗвезда за сега нямам никакви, освен изхвръкналия корем, но съм свикнала 🤣Леки болки имах долу ниско, но те отшумяха от 2..3 дни.
Natashinka,Добре дошла 🍀
hechicera_ Минава бързо.. А е един от най - прекрасните периоди на света. Аз лично си ги преживявам различно и винаги искам да минава бавно, за да съм по-дълго с бебче❤️😍🥹 С годините човек оцелява тези мигове все по-дълбоко и смислено и се радва на всеки миг с малкото човече, въпреки трудностите и незгодите🥰

# 82
Привет на новите момичета в групата Simple Smile Аз все още нямам никакви симптоми, освен апетита и умората.

# 83
  • Melmak
Честито на новите дами в темата!
Успех до финал!

_мама_, на мен ми е много странно. Аз дори не мога да го повярвам. Като цяло усещам само гърдите си твърди и болезнени, имам чувство, че се превърнаха в силикон.. на външен вид са си същите, просто усещането е като за две огромни твърди и болезнени топки. Намерих си една стара плюшена играчка и с нея спя, за да ми подпира гърдите. Смешно звучи, но помага.

Аз просто не мога още да приема, че съм бременна, шок е, притеснена съм за бъдещето.
Имам чувство, че ако споделя на някого повече от мен се радва.
Аз не мога да приема, че тялото ми ще се промени драстично, че ще се чувствам тежка, зле, изморена. Признавам си, че не припадам от щастие като другите жени, просто опитвам да изляза от депресивните мисли и карам ден за ден. Даже мисълта да сме в едно тяло с бебето много ме плаши. Имам чувство, че лекарите не гледат мен, а само бебето. Имам чувството, че приоритизират него, а не общото ни тяло в момента.

# 84
Здравейте на всички!

И аз се присъединявам към темата с положителен тест и термин 21.04. Предстои ми преглед след две седмици. За мен е втора бременност, имам син на 2 год и 8 месеца 🥰

# 85
Честито на новите мамчета в групата!

# 86
  • Melmak
Дами, виждам, че има мами с опит.

Моля да ми споделите как вървят нещата за напред с лекари, женска консултация и т.н.
Бях при личната за нещо днес, но не я питах, защото се познава със свекърва ми и не исках да й казва.

Трябва ли ми някакво направление за следене по каса?
От коя седмица започва?

Записах час при д-р Колева в Надежда, в Парадайс. Не съм я посещавала, видях, че е учила в чужбина, говори няколко езика, надявам се да е в крак със съвременната медицина.

# 87

Моля да ми споделите как вървят нещата за напред с лекари, женска консултация и т.н.
Бях при личната за нещо днес, но не я питах, защото се познава със свекърва ми и не исках да й казва.

От коя седмица започва?

Записах час при д-р Колева в Надежда, в Парадайс. Не съм я посещавала, видях, че е учила в чужбина, говори няколко езика, надявам се да е в крак със съвременната медицина.

Доколкото разбрах от личния, има направление за проследяване. Миналия четвъртък ходих при него да си взема направлението за първия преглед, и той ми каза в началото на другия месец да отида и да ми го пусне, т.е. около 9 - 10 г.с..
Ама аз, доколкото видях, най-препоръчваните лекари не работят с НЗОК.

# 88

От коя седмица започва?

Взема се от личния лекар направление тип 9 и с него започва женска консултация 🫶

# 89
Честито на новите дами в темата!
Успех до финал!

_мама_, на мен ми е много странно. Аз дори не мога да го повярвам. Като цяло усещам само гърдите си твърди и болезнени, имам чувство, че се превърнаха в силикон.. на външен вид са си същите, просто усещането е като за две огромни твърди и болезнени топки. Намерих си една стара плюшена играчка и с нея спя, за да ми подпира гърдите. Смешно звучи, но помага.

Аз просто не мога още да приема, че съм бременна, шок е, притеснена съм за бъдещето.
Имам чувство, че ако споделя на някого повече от мен се радва.
Аз не мога да приема, че тялото ми ще се промени драстично, че ще се чувствам тежка, зле, изморена. Признавам си, че не припадам от щастие като другите жени, просто опитвам да изляза от депресивните мисли и карам ден за ден. Даже мисълта да сме в едно тяло с бебето много ме плаши. Имам чувство, че лекарите не гледат мен, а само бебето. Имам чувството, че приоритизират него, а не общото ни тяло в момента.

Няма как да приотиризират бебето, защото то расте в твоето тяло. В момента и двамата сте важни 🤰 Грижи се за себе си и не изпитвай вина за обърканите или дори отрицателни чувства. Вероятно ще отминат, когато се нормализират хормоните, когато започнеш да усещаш движения... Ще се сближите и ще се привържете. 😊
Пожелавам ти спокойствие и по-малко тревоги. 🍀

Natashinka, добре дошла! 🌷 И честитоооо! 🫶🏼

Момичета, вчера (20.08) бях на първи преглед. Установена е бременността. Още не се вижда кой знае какво. На 03.09 отивам да видим туптящо ❤️. Вие как сте? Някой с новини? 🙂

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 08:17 от МорскаЗвезда

Общи условия

Активация на акаунт