Априлски бебета 2026 ❤

• 14 156
  • 553
  •   5
Отговори
# 540
Лина, аз ползвам този. Няма агресивен аромат и добре се справя със задачите си. А и мултифункционално. Имат и специално за баня спрей, но него не съм ползвала засега

# 541
Момичета, какви препарати използвате за почистване на баня, че вече съм по-активна и се чувствам по-добре, съответно искам да отменя ММ със задачките, но всичко налично вкъщи е доста агресивно и не смея да чистя за момента.
Аз ползвам Фрош, водят се еко и миришат много приятно, също чистят добре.
А да се оплача, че за парацетамола съм се наплашила нещо, знам, че е голяма глупост, но попаднах на някаква статия с изказвания на Тръмп относно парацетамола по време на бременност и в първите две години на детето, че увеличавал възможността за аутизъм и вече не смея да го пия. Тръмп все пак беше препоръчал белина по време на пандемията, но аз като съм си го набила вече в главата и това е 🥺

# 542
Бих казала, че не си струва толкова да се плашиш – все още няма нито едно доказателство, което да потвърждава, че парацетамолът е опасен. А изследването, което се дава за пример, е много, много съмнително, напълно некачествено. И нека не забравяме, че Тръмп е преди всичко бизнесмен. Няма да се изненадам, ако утре или вдругиден предложи някаква алтернатива, която ще бъде негово лично производство 🙂

# 543
  • Melmak
Не се шашкай за парацетамола. Наистина това е единственото, което лекарите позволяват да се приема. Аз, като човек с мигрена ти го казвам, преди пиех силни дози други обезболяващи, сега не мога. Всички АГ лекари казват - парацетамол и толкова.

Няма как да очакваме, че няма да се разболеем в сезона на настинките, особено по време на бременност, когато имунната система е отслабена. И аз, докато бях бременна, се разболях. За щастие температурата ми не надвиши 37,5°C. Приемах само парацетамол и витамин C, а капките за нос бяха моят постоянен помощник в продължение на седмица и половина.
Надявам се да ни подмине. Аз боледувам веднъж на две години, изкарала съм мононуклеоза без да разбера преди да забременея.. мъжът ми е кекльото.. особено тая година, горкия преживя две операции и между двете го хвана нещо ужасно като вирус. След това пак кара нещо такова. Аз през цялото време се грижех за него и не се разболях. Но сега като имунитета спада не знам как съм.

# 544
Оф, написах толкова много, рефрешнах и то изчезна 🙄 Сега със сигурност няма да е същото ентусиазирано съобщение.

Втори опит:

Първо; добре дошли нови момичета! Колко готино да се събираме бременни и да си дърдорим. 🍀 Пуснах и да се включа във Фейс групата ни.

Второ: ЧЕСТИТО на мамитата които вече знаят пола на бебето. Вече си имаме едно 🎀 момиченце и едно 💙 момченце. Аз имам две момичета и разбира се ще се радвам сега на момче. Но ако пак е момиче, ще сме женско царство и горкия ми мъж 😂

Относно кекса; ние много си го обичаме и се радвам, че имам високо либидо. 🍰 Иначе абсолютно разбираемо ако го няма, защото хормоните се менят, а и ако има гадене и умора... да.

В понеделник съм на преглед, а моята АГ е професор и ФМ ще правя при нея. Нямам търпение вече да видя, че всичко е наред. Моля, стискайте палци 🍀

# 545
  • Melmak
Дами, имам въпрос, като летите как стягате колана в самолета?

# 546
Дами, имам въпрос, като летите как стягате колана в самолета?

Аз съм летяла само в напреднала бременност (7 месец) и го стягах ниско. Но в твоя случай, според мен както прецениш за удобно.

# 547
  • Melmak
Тоо корем няма, де, но не знам дали при вас е същото.. хем не ми личи нищо, хем не търпя нещо да ми стяга. Вчера беше хладно, вадя някакви дънки, които не са супер стегнати, но сигурно от април не съм носила. И имах чувство, че много ми опъват, все едно на корема имам легнала мечка. Ходих до близката банка с тях и за свга ги пенсионирам.

# 548
Аз нямам много дънки, но тези, които имам, ми стягат ужасно на корема. Така или иначе ги нося само уикендите, вече ще заменям с глинове и това е. Иначе аз още не съм купувала също дрехи. Днес мм ми каза да започвам (понеже по принцип носих неща по-по тялото и вече не са баш моите и ми опъват) Мисля да си напоръчвам разни рокли от Шийн+няколко клина. Наистина откъм дрехи изтеглихме късата клечка за зимния сезон - трябва да се мисли за 300 неща😅

Всички кофти симптоми като че ли изчезнаха, но си имам компенсация - появиха ми се киселини 🤣

# 549
Мамчета, вие започнахте ли да се мажете против стрии. В петък обиколих целия град аптеките и дрогериите да търся продуктите на PALMER'S, в крайна сметка бяха изчерпани навсякъде и ще поръчам онлайн. За първо време взех едно кремче на MATERNEA, харесва ми че попива и не оставя мазно, а по-скоро хидратира.
Вие имате ли вече избран продукт, кой е той и защо сте се спряли на него 🫶🏻

# 550
Аз си направих сама Simple Smile купих си какаово масло и масло от ший, разтопих на водна баня. Добавих масло от кайсиеви ядки и сусамово такова + течен витамин Е.

# 551
Мамчета, вие започнахте ли да се мажете против стрии. В петък обиколих целия град аптеките и дрогериите да търся продуктите на PALMER'S, в крайна сметка бяха изчерпани навсякъде и ще поръчам онлайн. За първо време взех едно кремче на MATERNEA, харесва ми че попива и не оставя мазно, а по-скоро хидратира.
Аз за малката и за себе си докато съм бременна използвам само продуктите на Wooden Spoon. Ползвам за душ и маслото за стрии, а от детските сме ползвали всички, както и слънцезащитата, нямам забележки към нито един - био са, напълно безопасни съставки и след като малката направи брутална алергия към Мустела, не смея да експериментирам. Друг е въпросът, че не бях много стриктна предния път с мазането и сега не съм особено.

# 552

Вече сме го коментирали назад. Всеки май различни неща използва. Аз имам опит вече с натурално бадемово масло и продължавам с него и този път.

# 553
  • Melmak
Аз си купих Мустела крем. Мажа го на гърдите, дупето и корема. И познайте.. забравих си гоо в България. Щв видя да купя нещо от тук, не знам какво ползват.

Общи условия

Активация на акаунт