Априлски бебета 2026 ❤

• 17 333
  • 666
  •   7
Отговори
# 600
Здравейте, днес ми излязоха едните кръвни резултати профилактични (тъй като не съм в България и тук май по-други пускат), и за моя изненада anti TPO 45 (при норма 34) и при TSH 1,59. Никога не съм имала проблеми с щитовидната жлеза и сега съм малко наплашена

# 601
Доколкото знам, антителата могат да бъдат високи или ниски при 90% от хората. Проблемът се установява в комбинация с други показатели + ехография на щитовидната жлеза. Ако те е страх, можеш да се консултираш с ендокринолог, но най-вероятно няма проблем, ако TSH е под 2

# 602
Много ти благодаря. Малко се успокоих, че до вторник докато се видя с гинеколога щеше да има да го мисля.

# 603
  • Melmak
Вие как сте като някой ви ядосва?
Опитвам се да си казвам, че няма нужда да се напрягам, особено като не мога да променя нещо, ама….

Сега пък се очертава командировка, ама не знам дали ще мога да отида.

# 604
С успокояването на нервите съм много зле в момента. Ядоса ли ме някого направо избухвам. Онзи ден в кварталния магазин влизам с детето, което тича на всякъде и дърпа всичко. Абе направо много трудно да го укротя. Отивам на касата, магазинерката ми чуква първия продукт и влизат две лелки в магазина и стават пред мен и си поръчват цигари.... Еее тази на касата ми изтри продукта и ми вика айде за бързо и започна да се занимава с госпожите... Аз започнах пак да гоня детето из магазина и като ми кипна и като и се накарах ... ужаас.. направо избухнах. Попринцип бих си замълчала и просто не бих влязла отново в този магазин.

# 605
Ако нещо ме ядоса, бързо кипвам, но аз по принцип съм си така, просто в момента е засилено...😀 Старая се да се контролирам, защото съзнавам, че до голяма степен в момента е на хормонално ниво и също, че побърквам близки хора (най-вече мм), но има ситуации, в които не мога да се сдържа

# 606
Здравейте, момичета! Следя темата от начало. Пожелавам всички да сме в нея до края. Имам прекъсване на бременност преди 10 месеца. С надежда, този път всичко да е наред, се включвам след хубав НИПТ и 1ва фетална , на която д-р каза, че всичко е идеално за сега. Със свито сърце и вяра съм, финалът този път да е пухкав и щастлив. Терминът ми е 17.04, с мъжа ми сега очакваме момиче, имаме момченце на 4 годинки. Simple Smile Относно нервите, споменати по-горе - положението е тежко при мен, кълбо от напрежение, емоции и изтрещяване съм, хахах, но гледам някак да се балансирам...и това ще мине. С кофти гадене съм, а вече 12г.с.... има ли и други, при които продължава това неприятно гадене?? Като цяло последните 2 месеца съм си "парцал" отвсякъде, добре, че работя от вкъщи, иначе не се виждам.  Пожелавам успешна бременност на всички. Нека се радваме на здрави бебчета на пролет. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 607
Cubanita, не си сама. В понеделник влизам в 14-та седмица - гаденето, отпадналостта и киселия вкус в устата все още са през целия ден🙈 Нервите ми са стабилни, но и аз работя от къщи и така някои дразнители са елиминирани😀 Все си повтарям - от другата седмица ще ми мине🤭

# 608
  • Melmak
Тази седмица си пиша 6+. В чужбина, обикаляне като луди, то не бяха дъждове, после жеги. Трябваше да хванем един влак, но имаше ремонти, пътувахме 4 ч с автобус, издържах. Пробелмът е, че ако пия вода ми се пишка скоро след това. Утре ще обикаляме цял ден и после на самолета обратно за София. Ще кацнем към 1 нощес и понеделник на работа в офиса.

Слава богу преборих настинката без особени мерки, само със спрей за нос с морска сол.

# 609
Вие как сте като някой ви ядосва?
Опитвам се да си казвам, че няма нужда да се напрягам, особено като не мога да променя нещо, ама….

Сега пък се очертава командировка, ама не знам дали ще мога да отида.

Аз съм сравнително спокойна. Гледам да не се задълбочавам в негативни ситуации. Даже има неща за които станах по-скоро непукист почти. Ама при мен е някакво летене в облаците и адска разсеяност. Пак от хормоните предполагам 🤷🏻‍♀️

# 610
Засега се държа, нервите още ми издържат, но обикновено, когато нещо не върви, страда най-много ММ. Затова напоследък гледа да не ми се мотае много пред очите, предпочита да се вижда с приятели, когато може, за да мога и аз да си почина сама у дома и да си легна рано. Засега това ни се отразява добре и на двамата.

Иначе положението не е чак толкова зле, само сънят ми е много зле – не мога да спя нормално, будя се по няколко пъти през нощта и после ми е трудно да заспя пак. В резултат на това през деня имам мигрени и много неприятно общо състояние. Мисля пак да почна да пия магнезий, отдавна съм го спряла.

# 611
  • Melmak
Мен само майка ми ме изкарва извън релси. То винаги е така. Скоро ще ѝ кажа, че съм бременна и да внимава. Надявам се поне в тоя период да се смили над мене.
Иначе съм добре, тия дни по 12 км пеша. Прибрахме се снощи с късен полет, който и закъсня. Гърдите вече не ме болят така зверски, явно симптомите на начална бременност отшумяват.

# 612
Засега се държа, нервите още ми издържат, но обикновено, когато нещо не върви, страда най-много ММ. Затова напоследък гледа да не ми се мотае много пред очите, предпочита да се вижда с приятели, когато може, за да мога и аз да си почина сама у дома и да си легна рано. Засега това ни се отразява добре и на двамата.

Иначе положението не е чак толкова зле, само сънят ми е много зле – не мога да спя нормално, будя се по няколко пъти през нощта и после ми е трудно да заспя пак. В резултат на това през деня имам мигрени и много неприятно общо състояние. Мисля пак да почна да пия магнезий, отдавна съм го спряла.

Консултирай се за магнезия с АГ, сякаш от втори триместър го изписват. Не знам дали защото не е препоръчителен първи триместър или просто "ненужен", но не е зле да се провери.

# 613
Здравейте, момичета! Следя темата от начало. Пожелавам всички да сме в нея до края. Имам прекъсване на бременност преди 10 месеца. С надежда, този път всичко да е наред, се включвам след хубав НИПТ и 1ва фетална , на която д-р каза, че всичко е идеално за сега. Със свито сърце и вяра съм, финалът този път да е пухкав и щастлив. Терминът ми е 17.04, с мъжа ми сега очакваме момиче, имаме момченце на 4 годинки. Simple Smile Относно нервите, споменати по-горе - положението е тежко при мен, кълбо от напрежение, емоции и изтрещяване съм, хахах, но гледам някак да се балансирам...и това ще мине. С кофти гадене съм, а вече 12г.с.... има ли и други, при които продължава това неприятно гадене?? Като цяло последните 2 месеца съм си "парцал" отвсякъде, добре, че работя от вкъщи, иначе не се виждам.  Пожелавам успешна бременност на всички. Нека се радваме на здрави бебчета на пролет. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз съм в 13 седмица и гаденето продължава вече започнах да си мисля, че никога няма да спре. Апетита е на 0 и желанието за каквото и да е също го няма никакво. Силно се надявам скоро да се оправи всичко и да се чувстваме по-добре…

# 614
При мен гаденето окончателно (да се надяваме) приключи в 15та седмица.

Общи условия

Активация на акаунт