Априлски бебета 2026 ❤

• 17 404
  • 667
  •   1
Отговори
# 660
Всички ли взимате слингове и раници? Грам не искам да нося, надявам се бебето да хареса количката.

На мен лично ми е изключително удобно носенето, включително и заради кърменето. После пък съм много по-мобилна отколкото с количката. Освен това и таткото може да носи, ако желае. Ние обичаме да ходим на разни по-трудно достъпни места (планини, еко пътеки) и там е невъзможно с количка да се отиде.

# 661
Аз ще помисля за слинга по-близо до раждането, вероятно, защото имам сколиоза и гърбът ме боли много дори без корем. Ще видя как ще се чувствам през последните месеци, но като цяло ми се иска да включа слинга в ежедневието си. Раница не планирам да взимам

# 662
Аз ще помисля за слинга по-близо до раждането, вероятно, защото имам сколиоза и гърбът ме боли много дори без корем. Ще видя как ще се чувствам през последните месеци, но като цяло ми се иска да включа слинга в ежедневието си. Раница не планирам да взимам

Раниците определено са за след 6тия месец и са по-лесни и бързи за слагане. Ако бебенцето ще се носи само в началото, тогава препоръчвам еластичен слинг. 😊

# 663
От моят опит с 1 дете - в началото освен кошара, количка, хавлия, няколко бодита  и козметика - не трябват.
Аз исках да кърмя, но беше на смесено хранене, и шишета купи мъжът ми докато бях в болницата (аз му казах какви).
Като цяло всичко купувах в движение, спрямо какво ми трябва.
С първото дете, първите 2 месеца изкара с бодита,гащеризони(ромпъри) и ританки.

Моят съвет е, не се заривайте с много неща, защото като се роди всеки подарява - дрехи, слингове,играчки и какво ли не..

Аз имам раница - ползвам я много рядко. Не ми е удобна, но става за 15-20мин носене.

Аз с предното дете нищо не купих до 8мия месец. И за 2 седмици имах всичко вкъщи.

MonikaMM,и при мен се очертават породени. С каква разлика ще са при теб?

# 664
Разликата при децата ще е година и 10месеца. Терминън ми е за 8 април, а сина ще направи 2г. на 21 май.

За носенето е много удобно + това, че на бебето му е конфортно. Приспивах моя син с носене в ергономична раница до 10месец. Много обичаше да го нося в нея. И сега искам да си го нося, но уви имам забрана въобще да го вдигам, тъй като плацентата е много ниско все още. Заради силно изразен рефлукс се наложи да преминем от самото начало на АМ и темата с кърменето ми е болна, защото много исках и не успях. Надявам се този път нещата да ни се получат.

# 665
  • София
На мен не ми харесват слинговете, не съм взимала с малкия няма да взимам и сега. Единствено съм се чудила по магазините как ще влизам с количка, но се качвах на колата и отивах до достатъчно широк магазин, а останалите от типа на аптеки и т.н са големи. Ако си с породени предполагам би било удобно.

# 666
Здравейте !
При нас термина е на 12 Април , но този път съм решила да раждам секцио ( Първият път родих нормално и беше за 3 часа без никакъв проблем , но след това получих неприятни усложнения , затова сега съм решила другият метод .
Съветвам Ви да не заривате с много неща , защото част от нещата няма да се пилзват .
- Бодита с дълго ръкавче
- шапчица
- Ромпърчета с копчета
- 2 бр хавлийки
- 3 бр долни чаршафчета
- 7/8 муселинови пелени
- чорапки
- лигавничета
- една нежна мекичка жилетчица
- 2бр одело
- съветвам за чувалче за сън ( няма да се притеснявате дали ще се отвие или завие през глава )
- 2 бр биберони
- шешера
- стерилизатор с опция сушене+ сушилка за шишета
- 1 бр адаптирано мляко
- Бейби ченч -най- използваната вещ при нас
- Легло ( съветвам да няма опция люляне , защото свиква да е люшкано и става страшно )
- Люлки не съм купувала
- слингове  не съм купувала

# 667
  • Melmak
Jasmin, благодаря, доста полезно инфо!

Абсолютно не бих искала да се заривам с вещи и постът ти ме обнадеждава.

Общи условия

Активация на акаунт