Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 867
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 005
  • В полите на Пирин планина
Честита годишнина, Сиска. Много красива рокля. 💖

Честит да е и младежът на Ранела.

# 1 006
Честита годишнина, Сиска! Страхотна рокля! Здрави и щастливи бъдете още много, много години с ТМ! (Панталоните са еднакви изглежда)

Момето, много си готина.

# 1 007
  • Бургас
Много празници днес Simple Smile
Тарти, да си здрава и щастлива, все по-добре изглеждаш!
Ранела, да ти е честит и на теб рожденика!
Сиска - ослепителна си! И завидно свежа предвид натовареното ти ежедневие. Честита годишнина - да се преоткривате всеки ден и да намирате още и още причини да сте заедно.
Аз миналата седмица имах три поредни дни с ранно ставане и целодневна заетост и каталясах Joy , за 30 не мога да си представя.

# 1 008
  • София
Торти, честита да си! Пожелавам ти да трупа много прекрасни спомени!

Сиска, честита годишнина! Много здраве и щастливи споделени моменти ви пожелавам! И благодаря за милите думи.

# 1 009
Сиска,
Здрави бъдете и дълъг и спокоен съвместен живот!

Как издържаш на този дневен ритъм? 12 часа работа... С хора, на крак... Машина си ти!

# 1 010
Честити да са вчерашните рожденици. Здрави и щастливи.
Сиска,  дълги години любов и разбирателство.  Страхотна рокля.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 15:08 от Sunny29

# 1 011
Ranella, да е живо и здраво порасналото ти момче! 🍀
Siska, честита годишнина! Разкошна си в роклята. Все така да се обичате ❤️

Момето, хубаво че взе дънките, стоят ти много добре, ще им се относиш.
Съгласна съм с теб, че стила е и в семплото и ненатрапчиво изразяване, това за роклите.

Аз слагам колан винаги, с ярко изразена форма на пясъчен часовник, не подчертая ли поне талията, изглеждам размъкната, като в чувал.

Ето за припомняне, от блога на Е.Море
https://share.google/tu4XmSVWQpDE1pige

Представям си какво е на Сл.бряг....
Мими, 6 септември е скоро 🙂

Златните обувки на Мариета много ми харесват.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 22:12 от Al Georgieva

# 1 012
  • София
Винаги имам разлика от около 25 см между ханш и талия, харесва ми такава извивка, тип пясъчен часовник, даже повече бих искала да е. И аз слагам винаги колан на талията, ако е рокля, даже и да не е предвиден.

# 1 013
Честита годишнина на Сиси, уникална е с червената рокля!
На Ранелка много здраве и успехи на синчето!
Нямам никакво време и настроение, така да мразя август!

# 1 014
  • София
Честита да си, Тарти! Бъди здрава, щастлива, обичана и благословена!
На Сиска желая още много споделени хубави емоции с половинката! Вчерашната ти рокля е абсолютен разкош…
Мернах много свежи визии от Съни и Момето.
Аз сутринта тук:
Скрит текст:

Сега в София, а утре жива и здрава трябва да съм на 15 градуса с прибалтийски дъжд и вятър Smile
Иначе казано подготовката на багажа, което по принцип ми е бърза работа сега изисква сериозно обмисляне и рязка смяна на стила…

# 1 015
Тарти на патеричка, но от сърце честита да си. Много здрава, все така лъчезарна и много щастлива. Ако знаеш как искам да те прегърна на живо. Heart
Сиска наистина изглеждаш страхотно в тази рокля. Още много годишнини да посрещате така в обич.

Мацки, кажете че тази рокля е в ужасни цветове, десен и модел и да спра да я мисля баш в пред заплатено време. 🙄

И нещо петъчно лежерно от мен.

# 1 016
  • София/Севлиево
Щастлив рожден ден на Тарти.На Ранела на рожденика също.И честита годишнина на Сиска.Пожелавам ви да празнувате не само сребърна и златна,а и благодатна сватба и винаги да сте влюбени.
Магни,съжалявам но роклята изглежда чудесно...

# 1 017
Магни и роклята, и лодката и ястието са прекрасни.
Направо си те представям в нея….
Но щом задаваш този въпрос…. Или брой то 10 или я купи тайно Wink и прибери за догодина

# 1 018
Магни,купувай и хич не му мисли...жестока е! 😍

# 1 019
Магни, моделът е хубав, подчертава красиви рамене и ръце. Цветовете, обаче, на мен ми идват твърде агресивни като комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт