Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 868
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 990
И аз съм на есенна вълна вече. Сдобих се с едно боти от приятелка, на която са й големи и не й се занимаваше да ги връща.
Кожата ми хареса, удобни са, цената е чудна.

# 991
Оооо, ботичките много сладки!
Аз сега си идвам от работа, от Слънчев Бряг, омммм!
МТЗ чудна звездна рокля, Майолита и твоята парижка.
Към очилата нямам отношение за поръчка он лайн, аз си правя всяка година в оптика, дават ни пари от работа, тревожно ми е защото диоптерът върви все нагоре! Sad

# 992
Честита да си, Тарти! Всичко най-прекрасно!

Ранела, да ти е живо и здраво порасналото момче!

Майолка, страхотна рокля, тази на mtz е също много хубава. Лизи, страхотно синьо е твоята рокля, много ми допада.

Равносметката от моят ден е + 2 чифта очила, трябваше да са 3, но засега ще почакам с тези за четене. Направих само за шофиране и далеч и за компютър. Едното око вижда почти прекрасно, но другото хич не е добре и това може да ми причинява замайването, от което страдам напоследък. Не знам дали е голям диоптера - 1.25 за лявото око за близко виждане и 0,5 за далеч. Дясното е доста по-добре мисля 0.25. Но нямам претенции да разбирам, ще се опитам да си нося очилата, избрах леки рамки. Не посмях да взема прогресиво (така ли се нарича) стъкла, тъй като не съм носила никога и ще ми е трудно да свикна.

# 993
То е до комфорт и разлика в диоптрите.Не дали си носила преди.Много хора не им е ок, аз от раз ги възприех.

# 994
Адаш сега ти видях панталона, много готин и цвета също. Ще свикнеш да се гледаш с очила и аз преди години мислех, че ме състаряват. Wink
Етомира, точно така обичам да нося рокли, едноцветни и без аксесоари като бижута, шаловие, колани, брошки и пр. Просто си я обличам, подходяща чанта и обувки и толкоз. Много красива рокля.

# 995
Месри, адаш! Ще свикна, искам да свикна, в кабинета ми беше много комфортно, докато стоях с диоптричните стъкла.

# 996
Такааа, и аз ходих днес на оптометрист!
В Прага докторът офталмолог, категорично отказа да ми пише рецепта. Каза , че там няма такава практика освен за деца. Това е работа на оптометриста в оптиката! (В духа на статията споделена по-горе)
В оптиката като ме подхвана един господин, 40 мин. преглед, обяснения, близко, далече, пирамидки, точки, проекции… обясни ми защо все се спъвам дори и на равното. Нещо със събирането на образите .
Резултат : комбинирани очила за четене и компютър ( скъпи стъкла с доставка след 2 седмици ). За далече - казах не за сега.
Най-интересно беше изборът на рамка. Трябвало на носа да прилепнат абсолютно. Да няма дупка между носа и рамката. Като сложим и голямата ми главица (да не стягат) . Накрая някаква спец. Снимка на едно компютърно огледало.
Та откарах час и половина там!
Дори прехвърлих бюджета.
Ето и втората ми покупка от Добрич. Не е дреха Simple Smile

# 997
Така трябва да е прегледът.Супер обувки!!!

# 998
  • Велико Търново
Етомира, прекрасна си! И аз като теб си стилизирам роклите - просто ги обличам Simple Smile Но като се замисля, че до преди 2-3 години (и преди да дойда в темата) рокля не обличах, за мен е голям напредък!

Сиска, вчера в офиса бях с панталон подобен на твоя

Мариета, честита придобивка, много са симпатични, ще има още топли дни, в които да ги обуеш.

Мими, панталоните са ни еднакви, ако и твоя е BOSS, аз не нося колана на моя.
И аз като вас просто обличам и край.
Мариетка, страхотни сандали.
Етомира, страхотна си!С рокля, с бермуди-топ!

Днес имаме годишнина от сватбата-21.
Скрит текст:

Тарти, щастлива да си!Всичко най-добро от сърце ти пожелавам!
Марджи, чудна рокля, mtz, и ти както обикновено си прелест!

Очила не обичам да сменям, защото са много скъпи.Имам една любима Prada на 9 години, Като ходя за нови рамки винаги я нося, защото изнервям консултантите като им кажа, че нищо не ми харесва.Влизам, поздравявам, казвам, че си търся рамки, нямам бюджет и ако успеят да ми предложат нещо по-интересно от Prada-та ще купя.Не се е случвало и правя компромиси.

Сега видях ботите е обувките на Мариетка.Ботите ми харесаха.Имам едни на Р.Лорън, които са ми тесни, а са много хубави.

Майолка, много, много ми харесваш!
Ранелка, да е честит и твоя рожденик!Здраве и късмет му желая!

# 999
Сиска, чудна си с тази рокля!
Мила не ти ли е топло с дълъг ръкав!

# 1 000
  • Велико Търново
Сиска, чудна си с тази рокля!
Мила не ти ли е топло с дълъг ръкав!
Не, излизам сутрин в 05.40 и от 8-20.00 съм на климатик 30 дни по 12 часа без почивка.И като прибавим, че ставам в 04.50 и не мога да се наспя.

# 1 001
Супер рокля, Сис.

# 1 002
  • Велико Търново
Благодаря ти, Дес!

# 1 003
Забравиих- да сте живи и здрави с ТМ!Щастие, любов и хармония да имате винаги помежду си!😍❤😍
Заплеснах се по таз красива червена рокля!!!

# 1 004
Я да видим сега дали съм запомнила всичко Simple Smile
Тарталета, честита да си, здраве и усмивки да има само, и любими хора около теб!
Цял живот съм късогледа, подобно на Деси въртя лещи и диоптрични очила. От 2-3 години установявам, че диоптърът ми пада, типичното старчески далекогледство ме хваща.
Много благодаря за линка към онлайн магазина за очила, ще го използвам!
Ранела, жив и здрав да е синът ти, да сбъдва мечтите си!
Сиска, шармантна си в червено!
Етомира, стилът се изразява И в чистотата на линията и семплостта!
Подкокоросана от вас, вчера се върнах в магазина и купих онези дънки, с които масово ме одобрихте. Забърсах и един намален потник, не че нямам сигурно 20 други. Установих, че даже нямат нужда от скъсяване, когато сложа ток.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 20:34 от Mometo*

Общи условия

Активация на акаунт