Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 742
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 215
  • В морето
ДХ3 - оо Пинко е чуден, направо като у дома си. А кой е Блеки, някой сладкиш сигурно? Heart
Al Georgieva - много хубави есенни комбинации, първата и леопардовото палтенце бих избрала аз. Carolina Herrera ли е това?

Бял панталон много харесвам с тъмно синьо, както и със златно.

Edit: Аз докато пиша и гледам нови коментари - та да питам  Ant. какво е Larimar stone и къде само го има?

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 22:36 от Taffta

# 1 216
  • София
И със светло синьо е хубаво през лятото. Носи усещане за свежест, чистота. Иначе и аз много харесвам дрехите на Ralph Lauren, както и на Max Mara, Marella, Max&Co и т. н, но в повечето случаи взимам някаква по-бюджетна версия. За памучна риза не ми се дават толкова пари.

# 1 217
  • Велико Търново
Лизи, едни марки харесваме.

# 1 218
Тафта, на Карибите, и по точно Доминиканската Република. Слагам скрийншот и линк

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Larimar

# 1 219
  • В морето
О супер е, благодаря за инфото и с много удоволствие да си го носиш!

# 1 220
Честит пръстен на Ant.. с хубав син камък!
Бял панталон се комбинира цветово с всичко, /моето през лятото е розово, синьо най често/, твоите комбинации също ми харесаха. Много свежи аутфити показваш!
Taffta, усещам че сме от една порода - любители на котки и кучета? Animal Cat2
Scorpio73, снимките от Рига наистина са много хубави!

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 23:11 от Sweta

# 1 221
Тафта,  Блеки е моята черна котка, която беше на съседите, но по същия начин се нанесе у нас.😅

# 1 222
  • В морето
Sweta, ДХ3 - така е, обичам ги много, (почти) всички животни, има някои, от които просто ме е страх...

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 23:49 от Taffta

# 1 223
Тафта,  Блеки е моята черна котка, която беше на съседите, но по същия начин се нанесе у нас.😅
😂 сигурно Блеки е казал на тази как се е присламчил и тя се пробва!

Моята не ми говори 😆 мъж ми го няма цяла седмица и вчера ми се обажда, пита как е любимата му Цуци и аз се оплаках, че не общува с мен. Сигурно е възмутена, че го няма, те са неразделни като си е вкъщи. Пък тя нощес реши да ми докаже, че още ме обича и мен, и ми спа до главата мъркайки, а сутринта проведохме разговор както си говорят с мм. Всичко е наред! 😁 Вкъщи маме котка и две кучета, служебните не ги броя... 😊 Обожавам животинки.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 07:03 от DiaMia

# 1 224
  • В морето
Отлична насока на темата, малко да успокоим!
Ето го и домашния:
Edit: Аз забравих да го представя - Оскар, моля!

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 21:33 от Taffta

# 1 225
О, Тафта, тоя поглед е доста респектиращ!
Официално имаме една котка с три крачета и куче. Покрай котката храним и други, на повечето даже сме дали и имена. Нямаме идея дали си имат стопани и просто преминават през нас за малко храна. Снимките са много стари от наличните на лаптопа, сега и двамата са с доста по- големи размери.
Марсел

Макси

# 1 226
Ооо, Марсел... 🥰 Имахме котарак Марсел - разкошно, добро животинче, което загина нелепо 😔

Прекрасен е и твоят Марсел, mariat! 💕

# 1 227
Обожавам котки и кучета, изобщо всякакви животни.

Сиска, детето ти излъчва щастие! Нека така да е винаги, тази прекрасна Божидара.

Ал, уникални комбинации си показала - първата и втората са ми фаворит, както и тази с панталона.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 07:30 от Mimy8809

# 1 228
Добро утро от Кевин, моят терапевт!

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 13:08 от G&B

# 1 229
Еха, за ДХЗ знаех, но МНОГО СМЕ! СИЛНИ СМЕ ! Animal Cat2
Можем да започнем под-форум - котките и стила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт