Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 824
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Сиска ти винаги си топ!
Момето дънкити ти стоят страхотно.
Мтз чудесна си!
Благодаря на Анджи и Мими,че с думи ме описаха красива!

Хубав ден ви желая!

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 22:13 от begeli

# 256
Добро утро, да е приятен денят ви и благодарности на Агентчето за новата тема и разкошните снимки!
Записвам се чак сега, снимки малко видях, но все зареждащи и Мими по телевизията - младолика, стилна и просто прекрасна!
Месец август, колкото и да се напъвам не асоциирам с нищо конкретно - средата на лятото, жега, работа, битовизми и някоя екскурзия за разкош.
Снощи се добрахме до джаз феста в Банско - жалко, че няма да останем повече. Слушахме един обещаващ младеж -Султан Стивънсън, който шие и шапки, които в София разграбили заедно с последния му албум. Simple Smile
За предизвикателствата съм пас - не държа на глад, без кафе, без някоя дребна покупчица за кеф, но си вкарвам покрай вас гардероба в ред. Коригирах част от дрехите си и още много предстоят, носих някои забравени чанти и обувки и определено възнамерявам да го направя по-използваем, че в сегашния си вид е доста хаотичен.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 09:15 от silver pearl

# 257
Мнооого полезна тема Flowers Hibiscus

Agent, възползвам се от препоръките. Всъщност тъкмо избирах продукти за поръчка. Почти всичко ми е на привършване, слънцезащита, измивна пяна, серум, околоочен... Пяната ще е https://us.sulwhasoo.com/collections/best-k-beauty-products/prod … nt=41663478792237, мисля да пробвам тази слънцезащита https://www.stylevana.com/en_GB/hera-uv-protector-multi-defense- … 1ZfQaApe7EALw_wcB и всичко останало The History of Whoo, любими вече. За протокола: поръчвам от eBay.

Момето, прекрасно изглеждаш! Ако ми позволиш, само да споделя, че според мен дънки, такъв модел, трябва да са една идея по- широки, да не опъват на ханша.

Следя намаленията за шлифер, може би 5- та година. Личното ми предизвикателство е, докато не намеря точно каквото търся, да не купувам. Успявам, донякъде....

# 258
  • тук-там
Еее, Бегели! Знаех си Simple Smile Разкошна!

# 259
Begeli, радвам се да те "видя" - още едно миньонче в клуба Simple Smile
Elirost - съгласна съм за ширината в таза на дънките, аз имам бричове, които обаче запълват Grinning Много ми харесва личното ти предизвикателство, опитвам се и аз да го следвам.
Ал - т.е. всичко да бях взела? Grinning Опитвам се малко дисциплина да си вкарам - и финансова, и гардеробна. Имам едни подобни светли дънки, които мислех, че ще играят същата роля като пробваните, и не ми се дублираха модели - показвала съм ви ги. А обувките тотално не бяха "мои", сложих ги само да видя как ще са дънките на ток. Пробвах снощи топа по различни начини, но снимките са с домашните джапанки и са по-зле даже и от стандартните ми Grinning Само накрая се мушнах в едни сандали, но не ми хареса - има дисхармония между топа и късите паналонки.
Сиска, колко висока си? Имам същия проблем с панталони и дънки.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 23:36 от Mometo*

# 260
  • Велико Търново
Разкошна жена си, Бегели!Толкова се радвам, когато има снимки на усмихнати и позитивни жени.
Момето, много добре знам какво се изисква да се държа в прилична форма, когато природата не е била благосклонна към фигурата ми.Висока съм 168 см, но двете половини на тялото все едно са от две различни жени.Нескромно ще прозвучи, но умея да се обличам подходящо за да не се забелязват несъответствията.
Елирост, с интерес чакам да намериш и покажеш твоя шлифер.Дъщеря ми има един винтидж на Burberrys и се надявам да не го вземе за Америка, защото много ми харесва, обаче не го дава.

# 261
Бегели, много ми е драго ❤️

Момето, ми дънките ти стояха супер.
аз съм фен на остри обувки, много ми харесва как стоят с широки дънки
Този топ мисля му трябва пълна дължина панталон за баланс.

Карън, пръстена е 😍
Със здраве да си го носиш 🍀

Шлиферите са сложна работа.....
Нашата госпожица също има един винтидж от английско, стои велико, промазан е с натурална вакса, за да не пропуска вода.

Днес така, сега гледам панталона има няколко ръба, хич не ми се видя така като го обух сутринта .....

и добавям една с чантата, цвета много пасва на канеления панталон ❤️
[/spoiler]

ЧеКа с червено червило съм изпуснала, но днес съм с *нейните* обувки 🙂
Не ги свалих това лято.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 21:02 от Al Georgieva

# 262
  • Виена
За дължината на панталоните -може да съм полезна. Повечето европейски производители шият в две дължини, отбелязват ги в артикуловия номер с R и L или пък с 28 /30 /32 ( инча).
Аз съм 160 см, купувам си от по-късите, не ми се налага да скъсявам.

Тук с панталонче Роснер 28 инча, модел, мислен за 7/8 и на мен ми идва точно така.

# 263
  • Ямбол
В тон с разговора, ето с какво ме посрещна едно от приложенията ми тази сутрин:

Бегели, чудо жена си.

Аз забелязвам някакъв розово-червен тренд напоследък у себе си, чудя се дали е израз на вътрешна емоция или съм повлияна от някакви външни фактори 😅. Какви цветове ще са “модерни” през есента и зимата, имате ли наблюдения?

# 264
Бегели, страхотна си - видях те на снимка от една срещичка и не знаех коя си , забравих и да питам, но много ми хареса излъчването ти .
Агент, с доста суха кожа съм, в т-зоната и с разширени порички и комбинирана ... сложна работа Simple Smile))))
С поръчка от Арлен ми изпратиха мостра на тази емулсия
https://www.arlen.bg/product/29877/podmladyavashta-premium-emuls … lsion-120-ml.html
доста ми хареса
и измиващият розов балм съм ползвала - също много ми допада

# 265
Siska, непременно ще споделя и идеи не отказвам Heart Exl

Al, кой е вашия модел?

Майола, вчера ми излезе за четене, тенденции https://www.vogue.co.uk/article/autumn-winter-2025-fashion-trends

https://www.vogue.co.uk/article/key-colour-trends-2025

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 11:07 от Elirost

# 266
Обувките ли Elirost?
нарекла съм ги на ЧеКа, защото тя ги показа в темата 🙂
https://www.chiemihara.com/en/full-collection/15974-191211-roley … n/19-shoe_size-34

качих снимка в една друга тема, но и тук искам, че са кръстени на съфорумка
като тръгна за Бургас ще ги направя специално
И бадемови сладки Миленка
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 21:03 от Al Georgieva

# 267
Begeli, видя ли че не е страшно Simple Smile

Пръстенът много ми хареса и на мен!

Чека, много ми хареса! Трайността на червилата е директно свързана и със състава им. Имам червила и на по 6-7+ год в идеално състояние (МАС например, но и други), но и такива които ползват натурални масла в състава, които гранясват за норматив. Изключително популярните и харесвани червила на Том Форд са от тях и затова аз не ги купувам, че ми се види да изхвърля скъпо червило след няколко ползвания. При наличието на мини колекция от червила рядко потретвам червило в рамките на месец.

Agent, възползвам се от препоръките. Всъщност тъкмо избирах продукти за поръчка. Почти всичко ми е на привършване, слънцезащита, измивна пяна, серум, околоочен... Пяната ще е https://us.sulwhasoo.com/collections/best-k-beauty-products/prod … nt=41663478792237, мисля да пробвам тази слънцезащита https://www.stylevana.com/en_GB/hera-uv-protector-multi-defense- … 1ZfQaApe7EALw_wcB и всичко останало The History of Whoo, любими вече. За протокола: поръчвам от eBay.
Ели, тази пяна ми е много любима, а олиото от същата серия дори повече (идеална двойка за двустъпково почистване). За сънскрийна на Хера едно наум, че май този конкретен не е водоустойчив, та за плаж не, за всекидневен да. Иначе и аз в момента съм с техен продукт! Продуктите на Хистори са чудесни и съм установила, че са най-любимите на корейките в магазините за корейска козметика при нас (аз ги интервюирам безжалостно кои продукти харесват, защото те имат достъп до всичко!) Иначе и аз пазарувам от корейски продавачи на Ибей и разбира се, преди да си купя пълноразмерно пазарувам ужасяващо количество тестери за да пробвам със седмици преди да изсипя сериозните пари!

Сега за ваканцията си поръчах и тестери на два сънскрийна на Хистори, слагам ги вместо дневен крем, а отгоре слагам водоустойчив като съм на плаж. Ще ти ги снимам като стигна до стаята ( на басейна съм) - харесват ми!

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 17:43 от Agent Provocateur

# 268
Като вляза в серия, трудно спазвам каквито и да е предизвикателства, но се предизвиках вече да не купувам сребро. Това е последната ми придобивка - с цитрин. Уж не обичах такова фасетиране, но моделът ми хареса и ... Innocent
Скрит текст:

# 269
  • Бургас
Хахаха, момичета Благодаря ви!
Не е страшно! Обичам ви, толкова време съм на балкона и ви чета и ви чувствам много, много близки.

Общи условия

Активация на акаунт