С желание да не се обясняваме повече по тази част.
Сиска, да хората са болни, да изнервени са, без да го приемаш лично към теб като клиент на здравната каса, вчера не можах да си взема инхалатора, защото го нямаше в близките аптеки, трябваше да го поръчвам и това не ми харесва и ме изнервя, защото губя време за нещо, което се очаква да протича безпроблемно - електронна рецепта, заставаш на гише, взимаш си нещата - е, да но не е и хората се изнервят, това е направено, за да облекчи пациента и за да не се случва проблемът не е в пациентите, а извън тях. Надявам се, този пост ще ти даде другата гледна точка и ще започнеш да разбираш защо хората са изнервени в аптеките.
Не се обиждам и винаги се поставям на отсрещната страна.Казвала съм, че съм преживяла виденовата зима сама, ученичка в 11 клас, като преди това загубих майка си от цироза.Нито пари, нито лекарства имаше по онова време, че и работа нямаше.
Обещавам, че повече за фитнес няма да пиша.
Ани, страхотна си!
За Теди си абсолютно права.Следвам я в инстаграм още преди да знам, че пише тук и все се чудех защо съм последвала това младо момиче с бебе.Винаги се радвам на снимките.

...просто не мога, задушавам се и ми разсипва психиката да повтарям едно и също до откат.