Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 800
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Велико Търново
Диа, добре че го написа, темата определено има нужда от отрезвяване в спортната и нарцистичната част.
С желание да не се обясняваме повече по тази част.

Сиска, да хората са болни, да  изнервени са, без да го приемаш лично към теб като клиент на здравната каса, вчера не можах да си взема инхалатора, защото го нямаше в близките аптеки, трябваше да го поръчвам и това не ми харесва и ме изнервя, защото губя време за нещо, което се очаква да протича безпроблемно - електронна рецепта, заставаш на гише, взимаш си нещата - е, да но не е и хората се изнервят, това е направено, за да облекчи пациента и за да не се случва проблемът не е в пациентите, а извън тях. Надявам се, този пост ще ти даде другата гледна точка и ще започнеш да разбираш защо хората са изнервени в аптеките.

Не се обиждам и винаги се поставям на отсрещната страна.Казвала съм, че съм преживяла виденовата зима сама, ученичка в 11 клас, като преди това загубих майка си от цироза.Нито пари, нито лекарства имаше по онова време, че и работа нямаше.

Обещавам, че повече за фитнес няма да пиша.

Ани, страхотна си!
За Теди си абсолютно права.Следвам я в инстаграм още преди да знам, че пише тук и все се чудех защо съм последвала това младо момиче с бебе.Винаги се радвам на снимките.

# 1 111
то не остана за какво да се пише май....

Ани, копчетата си отиват с часовника, но да - с други ще е по-добре.

# 1 112
  • София
И аз постоянно сменям копчета на ризи, елеци, постоянно ходя да купувам още и още копчета, защото никога не ми достигат, все съм с иглата и конеца. Но мисля, че ще си намеря ново хоби, защото вчера видях на една витрина 3D дървени пъзели, много красиви къщички с интериор. Като дете мечтаех за такава играчка, но нямаше нищо такова по магазините.

# 1 113
Хубави пръстени, Агент /особено зеленият/. Аз предпочитам един голям пръстен съчетан с обеци например. Два големи пръстена едновременно не ми допада.

Ани, прелестна си, много ми хареса!

Света, зелената ти рокля ми изглежда на екрана същият цвят като моята
Ами, може. Хубав е нюансът на зеленото и ми отива.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 00:46 от Sweta

# 1 114
Гери, размахването на пръст може да е здравословно към близки хора, които познаваш добре и знаеш болката им. Тук е откровено грозно.
Ами не, хората са различни.
Пр. откакто mtz сподели, че вижда на мен паласки, аз не й се обиждам, а се опитвам да го променя и:
1. Не ходя грозна (с паласки)
и
2. Глупава (да си въобразявам и да се залъгвам, че нямам такива)
И като резултат си ходя хубава и умна - гледам да ги махна.
А mtz ми стана първа приятелка, вкл. размахания й пръст.

# 1 115
  • Ямбол
Агент, според мен спокойно можеш да си ги носиш и двата пръстена едновременно; на мен не ми се виждат чак толкова драматични.

Ани, разкош си!

# 1 116
Да не забравяме, че и писмената комуникация понякога ни играе лоша услуга.
Агент, ще покажеш ли пръстените?
Едит. Разбрах, че си ги показала и се върнах. На мен ми харесват и по двата начина- двата на едната ръка и по отделно.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 17:19 от mariat

# 1 117
Аз не съм сляпа и глупава, имам си огледало вкъщи, знам с дрехи и без дрехи какво виждам... Знам какво искам да променя и какво мога или не мога... по зависещи от тялото ми причини. Нямам нужда някой да ми обяснява как всеки, ако иска може неща, които категорично не може всеки и едното желание и усилие не е всичко. И колко всички други, които не са го пожелали/не са го постигнали са мързеливи, немарливи или не знам още какво...

Това дали ме прави грозна за вас? Може би. А прави ли ме грозна за близките ми? - Не мисля Thinking

Така по ясно ли е, Гери (и не само)?

# 1 118
Пределно ясно.
Разликата е, когато човек има сила да приеме и признае истината само тогава може да я промени ако не му харесва.

# 1 119
Хората са различни - едни, без дума да им кажеш се вдъхновяват от нечий пример, втори имат нужда от деликатно побутване, а на трети им трябва сериозно разтърсване, 8ма - 9та степен.

Klemy написа с най-добри мисли как тя вижда нещата, стига критика.
Да, човек се разболява, в тялото му се объркват разни неща, но намери ли сила за първата стъпчица, дори и милиметър да е, е добро начало.

# 1 120
Била съм и от двете страни - и вманиачена спортуваща, диетуваща, отслабваща, и емоционално, физически и стресово претоварена, изчерпващо всичките ми ресурси за суета и грижа за себе си. Та разбирам и двете гледни точки. И чувствителността на темите. Но вярвам, че никой не иска да засегне никого. Да, понякога се получава така - от обобщаване на едро.

# 1 121
Al, първо да вметна, че уважавам избора ти на обувки за ленения костюм и разбира се, че ще го носиш с което най се харесваш. Аз бих го носила и с нещо такова

# 1 122
Суета и грижа за себе си не включва задължително активен спорт и диета. Моя стил не включва фитнес, още повече в обедната почивка... Това не мисля, че ме прави занемарена жена, несуетна и т.н.

# 1 123
Ant, merci за предложението 🌷
Аз много нося костюми с все токчетатата, ризите и всички екстри, но не качвам вече такива снимки, не искам.
Днешния стил е съобразен с тръстиката 🙂
но стига за мен, че ми става неудобно

Давай ваканционни снимки 🙂
Моята ваканция беше преди три месеца и съм зажадняла за няколко дни почивка.

# 1 124
Ехеее, пак ли килата бистрим...във фитнес не влизам и ще си умра дебела Joy...просто не мога, задушавам се и ми разсипва психиката да повтарям едно и също до откат.
Вечерята, пуешко с аспержи и броколи!

Общи условия

Активация на акаунт