Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 804
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 095
Диа, добре че го написа, темата определено има нужда от отрезвяване в спортната и нарцистичната част.
С желание да не се обясняваме повече по тази част.

Карън, това ми е обяда, защото - да знам какво да направя, за да махна 3-4 см от талия за желаната форма, но не искам да положа усилието и съм си ок с това и това ми харесва, преживяла съм си драмата със сантиментрите, свалянето им нито ще ме направи по-хубава, нито по-добра.

Сиска, да хората са болни, да  изнервени са, без да го приемаш лично към теб като клиент на здравната каса, вчера не можах да си взема инхалатора, защото го нямаше в близките аптеки, трябваше да го поръчвам и това не ми харесва и ме изнервя, защото губя време за нещо, което се очаква да протича безпроблемно - електронна рецепта, заставаш на гише, взимаш си нещата - е, да но не е и хората се изнервят, това е направено, за да облекчи пациента и за да не се случва проблемът не е в пациентите, а извън тях. Надявам се, този пост ще ти даде другата гледна точка и ще започнеш да разбираш защо хората са изнервени в аптеките.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 14:45 от zari65

# 1 096
  • Бургас
Диа, Пенева, Етомира, и аз не съм целяла да засегна някого.
Скрит текст:
Даже в поста си описвах хора около мен, които познавам, изобщо не от темата и форума. Та те, повечето мъже, най-общо казано ядат от всичко по много, пият, пушат и като ги заболи нещо пият хапчета, ако не става - операция.... Но за промяна не искат и да чуят.
Mimi 7299, на гръцки плаж съм аз Simple Smile И в знак на съпричастност, няма да ви се показвам по бански, само ще ви кажа, че всеки си има проблем, кой физически, кой не... Моя ни с глад, ни с лекарства се оправя.
Пожелавам на всяка да намери своя начин да се чувства добре в кожата си!
Ал, и аз мисля, че ще успееш да намериш някои по-елегантни, равни обувки за костюма

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 14:26 от sunny-n

# 1 097
Последно по темата.При все, че съм изглеждала така, помните ми и другата снимка като момиче, дали бих си позволила коментари за нечия визия.
Всички имаме такива снимки.
Но размахването на пръст за мен е здравословно. Защото приятел ми е този, който не ме кара да си затварям очите и да си търся оправдания, а ме ръчка в 5h да ходя с него на фитнес или да вървя бързо по наклонен терен 10km. Или да водим децата си от малки по тренировки и състезания и да оформяме техните здрави тела в здрав дух. Здравето не е само храна и целта да е ограничаването й чрез диети. Започнете да спортувате силово и натоварващо всеки ден (ако е необходимо) и да видим дали няма да се промените. Само който не го е правил не знае за какво става въпрос. И само губи, че не намира сили и желание сам да работи в положителната за него посока.
Знам, че това, което споделям няма да се хареса, но това е истината.

# 1 098
Мога ли да помоля за насока от къде мога да си взема елегантни, вталени тип офисни сака.
Имам различни цветове/ и от различен плат/ от Манго, Манго аутлет и HM, подобни на товаhttps://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/blazers-and-suit-jacke … ket_77040371?c=68. Това като дължина стои идеално за моя ръст.

Дами, моля за мнение относно тази рокля . Може ли да се съчетае с черни затворени обувки/стилето/? Струва ми се, че става малко мрачно в тези цветове. Пробвах в екрю и златисто/с отворена пета/, но нищо удобно на висок ток за широко стъпало не открих до момента. А ми трябват за тази седмица. Последно чакам тези.
Носите ли подобни обувки без чорапогащници?

# 1 099
Мари-ана, хубава рокля, кеасив силует и цвят.С всякакви обувки става, аз лично не обичам стилето на босо.Има много фини чорапогащници или чорапи, почти невидими.На босо обувки с отворена пета  ми е по ок.
Тази рокля и със сребърно ще е ок, тъмносиньо, тъмнолилаво, бордо, кафяво…

# 1 100
  • Берлин
Dia, благодаря за коментарите ти. Но докато някой твърди, че всеки може да отслабне, грозното чувство остава. Не, Клеми, не всеки може. Аз не мога. Независимо от зверските усилия. Приемам лека-полека факта, но..
И явно извънгабаритните нямаме право на стил,за да сме в темата. Това звучи от много постове. Не е обидно, грозно е.
Преди да ви пожелая всичко добро,
Сиска, много кураж, здраве и късмет на детето, а на теб лека адаптация след промяната ❤️

# 1 101
Благодаря за градивната критика, но аз определено се харесвам днес 😎
Костюм плюс точно тези равни гуменки ми е любима комбинация.

GeryGG, така е.
Всеки прави избор - един обядва двойна порция и е в хармония с плюс килограмите си, а друг ползва почивката си за да влезе във фитнеса и изпива един протеинов шейк на бюрото си.

Карън, разбрах те.

# 1 102
Ако обедната ми почивка е 45-50 мин, освен да се разходя, друго не мога да направя. Пак е по-добре от нищо.

# 1 103
В темата пак ли цари любов, хармония и взаимно уважение!?

Дойдех да се посъветвам как изглежда в очите на другите носенето на два големи, драматични пръстена на двете ръце, без да има други бижута, които да конкурират? Пръстените са различни, но в един стил - не успях да си избера един и си тръгвам с два от Гърция.

Скрит текст:

ПС Изключително приятно съм впечатлена от качественото обслужване тук на Скопелос - от агента за къщата, през сервитьори, та до продавачите в магазинчетата за сувенири.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 16:31 от Agent Provocateur

# 1 104
Какво стана със зелената рокля?
Не знам за по един голям, драматичен пръстен на всяка ръка.....
май един е по-добре, или да са на едната ръка?

Света, зелената ти рокля ми изглежда на екрана същият цвят като моята

edit: сега видях снимката, бих ги носила по един.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 16:57 от Al Georgieva

# 1 105
  • Sofia
Аз откакто не гладувам се вталих.Grinning

# 1 106
Аз откакто пак започнах интензивно да спортувам, мога на обяд да изям 2 пици и вместо в мазнини ще ги сложа в мускул Joy

# 1 107
  • София
Гери, размахването на пръст може да е здравословно към близки хора, които познаваш добре и знаеш болката им. Тук е откровено грозно.

# 1 108
  • Бургас
Истината е някъде по средата. Аз така искам да си върна енергията и мотивацията и да започна пак да спортувам по-редовно, но тялото не иска, хем знае колко е хубаво. Аз също мисля, че истински приятел ще ти каже истината, но ще го направи деликатно.

# 1 109
  • Бургас/Пз
Тази тема тотално я изтървах. Тук там видях някоя снимка, но повечето са изтрити. Признавам си обаче, че влязох с интерес да прочета какво съм пропуснала, но последните няколко страници не ми бяха много приятни. Като цяло аз съм на принципа , че крайните обобщения не са Ок. - "всеки"/"всичко"/"никой"/"нищо" не са най-подходящите думички в прекалено много ситуации и разговори и затова аз лично избягвам да ги използвам Simple Smile

В неделя сутринта имах щастието да видя на живо прекрасна Теди /tedysworld/
 Беше много хубаво макар и набързо. Наживо е още по-прелестна. И да знаете, че като я видях наживо имам сериозни съмнения , че е на 40 + 😉😊😘🥰

Тази седмица съм в отпуска и стилът ще е доста лежерен. Ще си понося пак късите панталони, че то освен в отпуска и на плаж вече не ги обувам Simple Smile
Елекът е част от друг костюм, но се радвам , когато отделните части могат да се комбинират и поотделно с други налични дрехи.
Ще сменям копчетата на елека, само да видим кога , хич не обичам да шия 😂

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 22:10 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт