С желание да не се обясняваме повече по тази част.
Карън, това ми е обяда, защото - да знам какво да направя, за да махна 3-4 см от талия за желаната форма, но не искам да положа усилието и съм си ок с това и това ми харесва, преживяла съм си драмата със сантиментрите, свалянето им нито ще ме направи по-хубава, нито по-добра.

Сиска, да хората са болни, да изнервени са, без да го приемаш лично към теб като клиент на здравната каса, вчера не можах да си взема инхалатора, защото го нямаше в близките аптеки, трябваше да го поръчвам и това не ми харесва и ме изнервя, защото губя време за нещо, което се очаква да протича безпроблемно - електронна рецепта, заставаш на гише, взимаш си нещата - е, да но не е и хората се изнервят, това е направено, за да облекчи пациента и за да не се случва проблемът не е в пациентите, а извън тях. Надявам се, този пост ще ти даде другата гледна точка и ще започнеш да разбираш защо хората са изнервени в аптеките.
И в знак на съпричастност, няма да ви се показвам по бански, само ще ви кажа, че всеки си има проблем, кой физически, кой не... Моя ни с глад, ни с лекарства се оправя.
. Може ли да се съчетае с черни затворени обувки/стилето/? Струва ми се, че става малко мрачно в тези цветове. Пробвах в екрю и златисто/с отворена пета/, но нищо удобно на висок ток за широко стъпало не открих до момента. А ми трябват за тази седмица. Последно чакам тези
.