Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 739
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 200
Бял панталон харесвам най-много с черен топ, черен топ с бели тигели, нещо тропическо на бял фон, люляково

# 1 201
  • София
Чета ви по диагонал тези дни и за съжаление изпуснах много снимки. Но видях уникалната усмивка на Тарти, сияеш, момиче и сте прекрасна двойка!
На Божидара на Сиска желая да е щастлива с избора си и да е все така устремена да гони целите си.
Днес видях чудесни визии от Етомира, Лизи и Кати.
Последните дни без никакъв стил, но пък с много настроение:

И за когото е интересно от Рига:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 17:06 от Scorpio73

# 1 202
Хм, люляково..нямам такъв цвят топ, розово, червено, лилаво също нямам. Аз не съм с бяла кожа и тези цветове май не ми отиват или поне аз си мисля че ставам като от “махалата” 😁

# 1 203
Хм, люляково..нямам такъв цвят топ, розово, червено, лилаво също нямам. Аз не съм с бяла кожа и тези цветове май не ми отиват или поне аз си мисля че ставам като от “махалата” 😁
Всеки цвят който ти отива - светъл-тъмен, наситен-пастелен... шарено (флорално или геометрично)-дюс... всичко става с бяло.

Аз нося флорални или едноцветни с дюс панталон, цветове с които аз се харесвам....
Например втората ти снимка много ми харесва и е много моя комбинация.

# 1 204
Агент,
А помисли ли да сложиш 2та пръстена на 1 ръка? Като ги гледах така подредени и ми дойде тази идея. И нищо друго или нещо пети пети на ухото. Златна точка. Като от пръстена.

# 1 205
Въпрос: с какъв цвят топ според вас стои най-добре бял панталон 🧐 каква ви е любимата комбинация? [img
Любима- с бяло- топ, риза, пуловер... Иначе, без ограничение. Само трябва да се внимава с пропорциите

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 09:30 от Elirost

# 1 206
peneva, аз си мисля, че сме горе долу с еднакви структори с теб, и имаме някакъв сходен вкус. И на мен “пейсли-то” май повече ми харесва 😊
редактирам: Ели, много ми харесваш! ❤

# 1 207
Привет девойки! Много работа при мен, много нещо. Много ми хареса Кати и роклята за сватбата. Другите мацки също, свежи, все още летни.
Поларен халат имам и аз, обличам си го сутрин преди да се облека за работа. Вкъщи е с централно парно, но пак ми е много хубаво да се гушна в него. За лятото имам 2-3 сатенени, но почти не ги нося, то в тия адски жеги...
Всички, които са на плаж в тези чудесни температури да се наслаждават на воля!

# 1 208
Scorpio,
Прободе ме в сърцето!
Миналата година в края на август бях в Рига, Талин и Хелзинки.
Много ми хареса!
Бих се върнала отново.
Отидохте ли до Юрмала?

# 1 209
Прекрасна и невероятна Рига, впечатляваща Прибалтика!!! За Великден бяхме там (Литва, Латвия, Естония), а точно на самия празник- в Юрмала.HeartHeartHeart
Стилът ми по време на едноседмичната ни обиколка беше дънки, сникърси и дълга жилетка, тъмни слънчеви очила-  дори с времето имахме невероятен късмет.
Скрит текст:

А храната!!! Ах, храната! Единствено с чесновата водка ударихме на камък и я върнахме (в Рига), сервитьорката милата се изопритесни да не си тръгнем от заведението недоволни. Blush

# 1 210
  • София
Озовах се в Рига по препоръка на приятелка, която повтори дестинацията в моя компания. Имахме само два дни и половина и не сме излизали от Рига, но определено ще се върна. Спокойна приятелска атмосфера, уникална архитектура, изключително вкусна храна и впечатляваща бира!
Следващият път живот и здраве обиколка на повече прибалтийски градове…

# 1 211
  • София
Льоня, аз защо си мислех че си руса?
Не, аз съм от брюнетките, които измислят вицове за блондинки в дългите самотни нощи.
..и точките (позата е ъхъхъ)

Комбинацията тънка разкроена рокля под коляното и велурен ботуш ми е толкова любима, че вече нямам търпение да идва есента!

# 1 212
  • София
Scorpio73, благодарение на днешните ти постове, вече сме щастливи притежатели на билети за Рига. Много благодаря!

# 1 213
Агент, 🌹
Инфлуенсна ме с пръстените 😊
Larimar stone има само тук и бях в чуденка какво искам

# 1 214
  • Велико Търново
Привет и от мен!Най-накрая може да се каже, че се успокоих.Божидара е безкрайно щастлива-мечтата на живота ми е да имам възможност да ги изуча и да са щастливи!
Снимки от днес в колежа.

Така всички снимки видях и всички ми харесаха.

Етомира, страхотна си, въпреки, че лицето не се вижда.Много младежка фигура.
Тафта, страхотен аутфит и ти естествено.Още помня една снимка от плажа/не, че беше много отдавна, ама както съм изморена/.
Кати, ти винаги ми херасваш, колкото и рядко да ни се показваш.
Ал, ти каквото и да облечеш, и го правиш да е перфектно.
Мими/голямото/, скоро нищо не си ни показвала.
Аnt, стила на плажа е чуден.
Скорпио, чудесни снимки!

Ели, страхотна си.
Желая хубава вечер!

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 05:04 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт