WIZZAIR - 51

• 19 394
  • 369
  •   1
Отговори
# 360
Имам някакъв спомен, че едно лице не може да има две резервации/два билета за един и същи полет. Свързахте ли се с кол центъра?

# 361
Списък на европейските летища, на които вече може в ръчния багаж да се пренасят над 100 мл течности (до 2 л.)

Ирландия: Дъблин

Обединено кралство: Бърмингам и Единбург

Полша: Краков и Познан

Литва: Вилнюс и Каунас

Италия: Рим Фиумичино, Милано Линате, Милано Малпенса, Болоня, Торино

Малта: Малта

Германия: Франкфурт

Румъния: Клуж Напока

Чехия: Прага

Дания: Билунд

На тези летища има от новите скенери. Не е нужно да се вадят течности, лаптопи, таблети и камери от багажа.

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/these-european-airp … -in-hand-luggage/

# 362
  • Пловдив
Определено мога да добавя и Схипхол в Амстердам. Там не се свалят и часовници напр. 😊

# 363
  • sf
Имам някакъв спомен, че едно лице не може да има две резервации/два билета за един и същи полет. Свързахте ли се с кол центъра?
Няма такова нещо. Свекито ми поне два пъти си купуваха билети за един и същи полет повторно, от заплесия. 🙄 Просто се чекират само веднъж.

# 364
Няма такова нещо. Свекито ми поне два пъти си купуваха билети за един и същи полет повторно, от заплесия. 🙄 Просто се чекират само веднъж.
Не пречи да се обадят и да питат.

# 365
И нова линия:
ВРОЦЛАВ-ВАРНА от 15 юни 2026 Wink

# 366
Те хубаво се чекират само веднъж, ама парите за втория път са изтеглени от картата вече. Въпросът е връщат ли ги. Wink

# 367
Те хубаво се чекират само веднъж, ама парите за втория път са изтеглени от картата вече. Въпросът е връщат ли ги. Wink
Не,естествено. На какво основание да ги връщат.

# 368
Ако не пробвате, със сигурност няма да ги върнат
Ако не става, доста вероятно е да направят промени в полетите и тогава ще имате възможност да отмените безплатно.

# 369
  • sf
Не ги връщат. Свекито пита, отговорът беше вежлива версия на "кьорав карти не играе". И са си прави. Да не са бляли.

Общи условия

Активация на акаунт