WIZZAIR - 51

• 28 054
  • 577
  •   1
Отговори
# 15
За инфо , свързах се с кол центъра , местата чак  при чекирането- а то е далеч мога да си сменям както има възможност, при по -ниска цена не се възстановяват суми ,към момента от кол центъра ми промениха местата - отпред както исках .

# 16
Мислех , че ще получа помощ ако някои разбира се знае как се прави , но получих присмиване . Резервирала съм 15 места тъй като сме голяма група , всичко това за 10 лв -НЕ Е чак толкова , колкото до комфорта и предпочитанията да сме на 6 ред спрямо 26 ред.
На сайта можете сама да резервирате до 10 места, как сте резервирали 15-така сменете местата, т.е. по тел.

# 17
Точно така направих с тяхно съдействие се получи.

# 18
Уизеър разширява базите си в Източна Европа и пуска нови линии:

От Кишинев до: Атина, Барселона, Бари, Билунд, Карлсруе-Баден Баден, Лáрнака, Маастрихт, Неапол, Варшава-Модлин, Вроцлав

От Катовице до: Агадир, Билунд, Порто, Брашов, Бриндизи, Фаро, Ламеция Терме и Маастрихт

От Варшава Модлин до: Алгеро, Атина, Барселона, Бергамо, Берген, Бриндизи, Кишинев, Малта, Палермо, Пафос, София

От Вроцлав до: Катания, Гран Канария, Кишинев

От Тимишоара до: Базел-Мюлюз, Хан, Ларнака, Неапол, Нюрнберг

От Букурещ Отопени до: Братислава, Бриндизи, Кьолн, Гданск, Хан, Маастрихт, Париж Орли, Пескара, Порто, Ереван

От Букурещ Бънеаса до: Атина, Барселона, Базел/Мюлюз, Бергамо, Шарлероа, Хан, Меминген, Ница, Торино

От Тирана до: Ларнака, Лондон Гетуик, Малага, Малта

От Скопие до: Бари, Ларнака, Мадрид, Прага, Стокхолм-Арланда, Щутгарт

От Базел-Мюлюз до Охрид, Тимишоара, Вроцлав

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 18:11 от diziler

# 19
А ето и новите полети, които ни интересуват:

София <-> Кишинев от 26 октомври 2025 г.
София <-> Прага от 27 октомври 2025 г.
София <-> Торино от 28 октомври 2025 г.
София <-> Маракеш от 28 октомври 2025 г.
София <-> Варшава от 15 декември 2025 г.
София <-> Палма де Майорка от 31 март 2026 г.
София <-> Ламециа Терме - 31 март 2026 г.

# 20
Супер са! Честито!
Само "Варшава" не е реално Варшава, а е  Нови Двур Мазовиецки, летище Модлин. Но имаме полети с ЛОТ и до Варшава.

Ходи ми се пак в Мароко, така че... да видим как ще съчетая препълнения с полети график, хахаха

# 21
Да, то за Модлин вече говорихме някъде из темите, и часовете са късни, но все е нещо.

Но Прага - за пръв път в историята нискотарифна от Софето!, Маракеш, Ламеция Терме са страхотни новини.

# 22
Прага я отметнах преди 10 дни, но ако не бях щях точно за нея най-много да се радвам....Но Маракеш и италианските ме вдъхновяват за пътуване....

# 23
  • Beyond the stars
Страхотни са новите дестинации, пу пу , дано се задържат по-дълго Bowtie

# 24
  • София
Но Прага - за пръв път в историята нискотарифна от Софето!

Не е за първи път. Аз съм летяла до Прага от София през 2008 г. с една от първите нискотарифни компании в Европа - Sky Europe. Тогава летяха до Прага и Виена и нямаше много желаещи.
Чудесна новина е за директния полет до Прага.

# 25
Точно миналата седмица оглеждах дали има полети до Прага. Много ме радва тази новина. Планираме да заведем майка ми и родителите на ММ до там.

# 26
veka
Права си. И на мен ми припомниха за Скай, имаха полети и от Виена. Но тогава бях по майчинство и не можах да се възползвам. Не просъществуваха дълго.

Проблемът с Прага дори не е само цената, а че много разредиха полетите на BG Air/CSA - от 2-3 на ден преди 20 години, до 2-3 на седмица. Така че Уиз, с всичките си кусури, са добре дошли.

# 27
Не е за първи път. Аз съм летяла до Прага от София през 2008 г. с една от първите нискотарифни компании в Европа - Sky Europe.
Ама беше с прекачване, нали? В Братислава. Скай Юръп беше словашка авиокомпания и базата им беше в Братислава, а половин година преди фалита си преместиха базата във Виена. Летях с тях до Амстердам с прекачване във Виена.
Браво за полетите до Прага на Уизеър, неприятно е супер ранното връщане, но... това е положението.

# 28
Супер са! Честито!
Само "Варшава" не е реално Варшава, а е  Нови Двур Мазовиецки, летище Модлин. Но имаме полети с ЛОТ и до Варшава.

Ходи ми се пак в Мароко, така че... да видим как ще съчетая препълнения с полети график, хахаха
Искам и аз да мога да ги кажа тези думи с чупка в кръста 😂😂

# 29
Хаха, нали? А какви думи има... с по няколко Ш, Ч и ДЖ вътре, красота Wink
Сега като се качиха доста цените на Уизеър до Модлин, а Раян пуснаха пак дотам на трицифрени цени (в евро), то по-изгодно е с ЛОТ до самата Варшава.  Яд ме е, че няма до Гданск например, а до други градове имаме по два лоукоста...

Общи условия

Активация на акаунт