WIZZAIR - 51

• 28 044
  • 577
  •   4
Отговори
# 45
Та мисълта ми е, това е нормално, тъй като сме в Шенген вече и няма да имаме паспортен контрол ли, или?

Да, това е новото нормално. В Шенген сме вече.

# 46
  • Плевен
Та мисълта ми е, това е нормално, тъй като сме в Шенген вече и няма да имаме паспортен контрол ли, или?

Да, това е новото нормално. В Шенген сме вече.
Реално единственото, което има на бордните ни карти са малко име и фамилия. Никъде не посочих никакви други данни
Та се и скарахме в къщи....

# 47
Зa в Шенген нищо друго не се иска. За извън, и преди шенген, само се иска, но няма значение какво пишете там така или иначе.

# 48
  • София
Скрит текст:
Имам нужда от Вашата помощ - имах тези дни рожден ден и от Wizz ми пратиха имейл, че ме дават 10 евро в кредити към моят акаунт. Имейлът е от 5 август, ако не се лъжа, но в акаунта ми няма никакви кредити. Пише също, че валидността е 31 дни на тези кредити. Някой има ли представа кога ще се появят или да им пиша? Предварително благодаря 🍀
Аз имах рожден ден началото на юли, не получих никакъв мейл или нотификация в приложението на Уизз, но в края на месеца видях, че имам 21лв birthday credit. Мисля, че не са се появили непосредствено на/след рождения ми ден. Също така бяха валидни до 21ви август, което е повече от месец и половина след рождения ми ден.
Имайки предвид моя опит, аз бих изчакала още няколко дена преди да им пиша, освен ако не ви трябва спешно да купите билети.
В мейла от тях имаше ли код? По принцип трябва да се видят, когато натиснете името си от дясната страна на екрана/приложението и после избирате WIZZ Account.
[/quote]

Благодаря ви! Имейлът не съдържа код, нямам нищо в акаунта - баланс 0. Днес им звъннах, казаха ми, че са наясно с проблема - явно не съм нито първата, нито последната, и ми казаха да напиша имейл като оплакване. Явно това е процедурата, написах го и дано скоро да има развитие.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 22:14 от veka

# 49
Здравейте, извинявам се за тъпия сигурно въпрос, но съм в следната ситуация:  октомври трябва да летим до Мюнхен, преглеждайки Уиз и Райън спрямо точните дати се спирам на удобен вариант за еднопосочни билети- на отиване с Райън, навръщане с Уиз. Може ли да ми кажете двете компании на едно летище ли работят- нали Меминген трябва да гледам.Някакви съвети при тази организация на пътуването?

# 50
Меминген, да. Едно е.
Особеност е, че при това положение ако едната компания отмени полетите, няма да ви върнат парите за другия полет, както щеше да е, ако е на един билет отиване и връщане с една компания.
Леко подобряване на положението може да постигнете с флекс на Уиз.

# 51
  • София
Може да се провери и Нюрнберг с Райън, и от там е удобен Мюнхен. Някои дати за октомври са с много ниски цени.

# 52
  • Mostly in my mind
Като летите в ЕС взимате ли си и паспортите? Просто така, за сигурност. Ако нещо се случи с личните карти.

# 53
Не, даже и нямам в момента. Добра идея е да носите винаги в телефона си снимка на валиден документ, за да се идентифицирате в посолство/консулство. Ако нещо се случи с личните карти.

# 54
  • София
Като летите в ЕС взимате ли си и паспортите? Просто така, за сигурност. Ако нещо се случи с личните карти.
Аз не, защото нямам и никога не съм имал.
Но ако така и така имаш, е един вид застраховка. С уговорката, че ги съхраняваш на различни места пътувайки.

# 55
  • Mostly in my mind
С уговорката, че ги съхраняваш на различни места пътувайки.
Да,именно. Simple Smile

# 56
Wizzair  възобновяват полетите до Валенсия от 9 декември Wink

(бяха ги махнали изобщо от зимното разписание)

# 57
Имам билет Валенсия-София с Уизз за началото на октомври, мисля че връщат линията още от август.
Дано някой ден въведат дестинация някъде в северна Испания..

# 58
Август и октомври са в лятното разписание, беше махната от зимното (ноември до март).

# 59
Дано някой ден въведат дестинация някъде в северна Испания..
О, това  ще е повече от супер. Билбао, Сан Себастиан, Сантандер, Витория Гастеис... Много ми харесва тази част на Испания.

Иначе Валенсия я спират от 22 октомври до 9 декември. Но Раянеър си летят в този период, така че.. няма драма толкова.

Общи условия

Активация на акаунт