WIZZAIR - 51

• 28 198
  • 581
  •   1
Отговори
# 570
Някой дали вече е пътувал по новата дестинация до Прага да сподели някакви отзиви?

Аз съм запазила за декември обаче, отиване и връщане.

# 571
ако ви интересува Прага като дестинация, едва ли това е подходящата тема
или мислите, че по някаква причина полетът до Прага се различава от другите дестинации на Уиз?

# 572
Гласувайте в сайта на летище Пловдив с предложения за нови дестинации! От летището обещават да изпълнят всеобщите желания. Simple Smile

# 573
  • Пловдив
Да, да...от години чакаме.

# 574
Да, да...от години чакаме.
Е, сега трябва да покрият някаква стратегия до 2027. Stuck Out Tongue Winking Eye Някакви фондове явно трябва да се усвоят...

# 575
  • Край морета северни и южни
За новите дестинации мога да кажа най-после! Не харесвам Раян Еър и се радвам когато Уиз отваря нови линии.

# 576
  • Пловдив
М да...и новите полети до Братислава са с кацаме след 20ч Confused Толкова с радостта.

# 577
  • Beyond the stars
М да...и новите полети до Братислава са с кацаме след 20ч Confused Толкова с радостта.

И Ryan летяха в такъв часови диапазон до там от СФ. Сега гледам, че изобщо я няма дестинацията в новото разписание.

# 578
  • София
Нашето семейство много странно ни разпредели системата последния път. Аз и малкото дете на средна седалка и до пътеката, а таткото и голямото дете до прозорци, но през няколко реда от нас.

# 579
А на колко години е голямото дете, за да го сложат отделно от бащата?
Мен ме интересува ако детето в семейството е на навършени 14, но ненавършени 15 г. и не се платят места, при чекирането на местата на случаен принцип до родител ли се слага то, или може да е на съвсем различен ред?

# 580
Не, не ги слага задължително до родител. До 11 г. е това.

# 581
А на колко години е голямото дете, за да го сложат отделно от бащата?
Мен ме интересува ако детето в семейството е на навършени 14, но ненавършени 15 г. и не се платят места, при чекирането на местата на случаен принцип до родител ли се слага то, или може да е на съвсем различен ред?
За wizz air децата са деца до деня, в който навършат 14 години.

Редактирам се, за да отговоря на Параход, защото моето мнение е последно. Вероятно бъркате темите.

"Не, не ги слага задължително до родител. До 11 г. е това."

Това с 11те години се отнася за Раян. Тук питат за Уиз.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 18:50 от :::

Общи условия

Активация на акаунт