в сезона на грила да споделим опит в печенето на камадо барбекю- успехи и грешки. Ние вчера направихме първия си опит с цяло парче свински ребра- пекохме 5,5 часа на, но станаха малко сухи- следващият път ще спазим указанието за 4 часа. Отстрани сложихме за проба увити във фолио големи картофи- тях пекохме 2 часа, но следващия път ще удължим малко времето, искаме да бъдат "по-размазващи се", голяма глава лук във фолио и голяма глава чесън във фолио- те се получиха много добре за 2 часа. Когато махнахме тези зеленчуци, сложихме върху скарата чушка и нарязана тиквичка и обърнахме месото върху тиквичките- отново за 2 часа. Тиквичките под ребрата станаха по-вкусни от тези извън тях. Всички продукти бяхме намазали с олио и поръсили с подправка за барбекю. При следващата проба ще сложа зеленчуците от началото,сега ги сложих, когато месото беше хванало коричка.
Доволни сме от резултата и събираме опит
