Юли 2025

• 1 830
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Мами обмисляте ли или ще правите ли 40дни на бебето и ако ще правите къде обмисляте

# 16
Ние вече правихме. Събрах бабите и  най-близките приятелки в заведение,в което бяхме само ние.

# 17
Мами обмисляте ли или ще правите ли 40дни на бебето и ако ще правите къде обмисляте

Вкъщи ще събера близки жени. Така направих и миналия път и се получи идеално.

# 18
Ние също във къщи със близки и някой приятели Simple Smile

# 19
Колко време след секцио можем да сложим стягащ колан?

# 20
Колко време след секцио можем да сложим стягащ колан?
Моето АГ ми каза след 40дена но мисля да не слагам нямам корем.. понеже сме на почивка след 10дена във Гърция със четвърто секцио съм нямам и стрии

# 21
Момичета на коя марка/производител давате витамин Д3 на бебчетата? Трябва да са капки, но има много видове на пазара. Аз взех Ойлесен, но чета че масово дават Детрикал и Вигантол (който пък е нужно рецепта за него)

# 22
Вигантол

# 23
Вигантол

# 24
Джеймисън.
От вигантол на големия ми син ужасно се засилваха коликите и не рискувам повече с него.

# 25
И аз давам Вигантол

# 26
Честито на всички,нека бебчетата и вие да сте живи и здрави! аз съм с термин ноември,но исках да попитам вече миналите по този път. Аг ми насрочи дата за секцио когато вече ще съм 39 г.с. първа бременност ми е. Аз се притеснявам,че бебето може да тръгне по рано при вас как процедираха? Благодаря!

# 27
Честито на всички,нека бебчетата и вие да сте живи и здрави! аз съм с термин ноември,но исках да попитам вече миналите по този път. Аг ми насрочи дата за секцио когато вече ще съм 39 г.с. първа бременност ми е. Аз се притеснявам,че бебето може да тръгне по рано при вас как процедираха? Благодаря!

Винаги го има шанса да тръгне по-рано, но това не е драма- винаги може да Ви оперира и по-рано при нужда. Хубаво е, че АГ иска да го остави възможно най-дълго вътре според мен.
Две от оперативните ми раждания са седмица преди термин. Едното тръгна като естествено раждане, стигнах до 8см разкритие и родовата дейност спря. Тогава ме срязаха. Това е близо 24ч след първите регулярни контракции, тоест и при тръгване на естествено раждане има достатъчно време да се премине към оперативно такова, особено щом Ви е първо.
Сега юлското бебе беше с планово секцио седмица преди термин и отново всичко беше наред, даже не му се излизаше на мъника.
През 2021г първото ми секцио беше насрочено 14дни преди термин. Сега, от позицията на времето, не бих се съгласила да го извадят толкова по-рано, но тогава имах пълно доверие на лекаря си.

# 28
Момичета , коликите поотминават ли вече при вас ?
Бебетата вечер как спят , спокойни ли са

# 29
Здравейте, искам да Ви попитам в това време 18-20 градуса навън, бихте ли изкарали бебчетата на разходка (ако не вали, разбира се) и най-важното как бихте ги облекли? Също така започнаха ли Вашите бебчета да правят опити за обръщане от корем по гръб, моето хич не обича да седи по корем, а е много важно.

Общи условия

Активация на акаунт