Любители на котки - Тема 208

• 29 439
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема.
Да се оправят бързо всички болничета.
Ето и данък от Оливия

# 16
Бих се радвала и моята Мия да бъде добавена в списъка. Родена 2023, кастрирана, улична превъзходна, но настояща швейцарска принцеса с амнезия за произхода си.

Вие с Мия продължавате да ме изумявате и  Sweat SmileHeartbeat
*нейните косъмчета също се подават Sweat Smile (до нея е другата ми котка, тя не е роднина Wink ) Иначе приютихме Хели от улицата 2024г, казаха, че е на около 4м. Пловдив Simple Smile Инатересно ми е от къде е майка им.

Amy_nka - Ох, дано да се справят и продължат напред миличките Revolving Hearts
Ani Ka - Стискаме силно палци и лапички всичките! Heartbeat

HeartbeatAnimal Kissing Cat

MianaNia - Пълен айляк Wink

# 17
Танче, благодаря за новата темичка. Flowers Hibiscus

Ето ни и нас, идваме с Джулси да си платим данъка:

Снимките не са добри, но то това швъргало не стои секунда на едно място Joy. И не обръщайте внимание на дизайнерския диван. Пазим го за котки. Специален е. Joy

Дребното, нещо се подриска. Спрях мократа храна и давам само бебешки гранули. Тя обаче много харесва мократа и днес и размих една лъжичка пастетче, не можах да се сдържа. Изяде го на един дъх, а как мляскаше.
Дали да не сменя храната. Какво мислите за ДМ-ската, те имат хубави серии. Сега е на Нейчърълс протекшън китенс(вижда ми се с доста добър състав), но нещо се "разстройва" и пръцка, малиии как мирише това пръцкане, пф. Давайте съвети. Аз знам, че щом пръцка, значи това не е нейната храна, та...
Инак е много игрива, ама много. Скача, бяга, играе с играчките, гледа телевизия, блещи се на изображението си по повърхностите и се закача. Сутрин играе, яде, пуска подаръците, после цял ден спи и надвечер става "елате ни вижте", цяла нощ не се спира. Спалнята е нейното поле за изява, а ние вече втора нощ не спим, защото е много малка и безшумна, а ние сме големи и ни е страх да не стане беля докато спим и се въртим.
В началото се криеше до фризера в една пролука, той е топъл и мърка Stuck Out Tongue Winking Eye и се чувства защитена. После почна да излиза, да проучва. Сега през деня пак се крие там. Инак е много гальовна и вече е гласовита основно като и се спи.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 10:39 от Джаста Праста

# 18
  • Враца
Amy_nka, кураж, стискаме палци.
Ani Ka, дано Сузка се оправи.
Джаста, аз давам ДМската храна и паучове и гранули и съм много доволна. На Кая и харесва, не пръцка ( или поне не сме я чували), акото не мирише повече от друг път. Бях скептична към тази храна, защото четох коментари, че някои котки получават разтройство, но при нас се понася много добре. Малките кутийки мислех, че са с пастет, но не са. Хапки в сос са и соса е достатъчно, което на Кая се харесва. Много обича да си изцоцка първо сосчето и после хапките. Даже към пауча добавям по мъничко вода, че соса му е по-гъст. Гранулите са по-големи от тези на Роял Канин и Хилс, мислех, че няма да може да ги яде, но тя ги дъвче с кеф. Мъжът ми щеше да купи от ДМ в Германия да сравня качеството, но е забравил естествено, та ще е другия месец. Бях взела за проба пиле, пуйка и говеждо, и трите се харесаха.
Сутрешен данък от Кая, слухтим за гълъбите под терасата

Междудругото, няколко пъти скача и се катери по мрежата на прозореца, та вече го отварям широко само като съм в стаята. Без придружител не 😄

# 19
amy_nka , сложи, ако имаш малка плюшена играчка при болното коте. Да не се чувства само.
Дано поне на третото му няма нищо! ❤️
Ти сама каза"Божа воля"

# 20
Ох, "фризерът е топъл и мърка" Simple Smile  Не би ми хрумнало. Прекрасно в контекста.

Нямаше ни вкъщи за известно време и сега Тера се мята в крайности - от нежно отъркване с мър-мър до бързо гризване и бегом в другия край на къщата или високо, над гардероба. Спа, естествено, в мен - търси сгъвка на тялото и се вмества като пъзелинка.

# 21
Мими, пухкава кротушка Simple Smile

А Хели не знам вече как да я науча какво да НЕ прави ... втори ден подред се качва на парапета на терасата и ходи по него! На 4-ия етаж сме и настръхнах. Като извадя пауча веднага идва, че ме е страх да и се разкрещя, макар че никога не се сепва или подскача от "забележките" ми Sweat Smile

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 12:40 от AniNe

# 22
Аминка, може би вет и АБ ще помогнат?
И на Сузка стискам палци да оздравява бързо! 🍀

# 23

Сина ни побърква - търчи като ракета, като види кутията със сладолед, облизва се на крем карамел, абе всичко,което ядем, иска и той. Като сурикатче застава. Яде всякаква храна, която купим. Уж е аристократ, ама никакви претенции и фасони. Редовно пасе тревичка и изхвърля погълнатите косморляци. И не си дава кашона от мойте тенджери.

# 24
Отлетя още снощи душичката... Никакъв шанс нямаше. Ако беше подраснало коте, щеше да има някакъв имунитет и да има шансове да се справи, както майката (която вече е видимо добре), но една шепа душичка, която дори не е сукала коластра, а е наследила такъв "подарък" от мама... Тъжно, много тъжно звучи... Но искам да ви кажа нещо - до последно мъркаше! За мен това означава много! Cry

# 25
Ох, много жалко. Но наистина ти трябва да поемеш дъх и да презаредиш. Много ти се събра.

# 26
  • София
Тъжно, съдба котешка Sad

Чита в тунела..

# 27
Сънен Мърчо
Скрит текст:

Неизменен Майки
Скрит текст:

# 28
Такааа, купих ДМ-ска храна, да видим.
Гранулите са по едрички от NР-то, но бяха одобрени и уважени. Дано я постегнат Джулайката, че да сме рахат.

Пп Amy_nka, съжалявам, мила. Ти направи и правиш всичко възможно, даже свръх силите си. Съдба, това е.
Аз Мая я пазех и гледах като писано яйце, но като е драсната чертата там горе, каквото и да правиш си безсилен. Cry

# 29
Леле що е Убаво това Джулсче Heart

Общи условия

Активация на акаунт