Любители на котки - Тема 208

• 29 442
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Аз от ДМ-ската храна съм си доволна (лъскавите пакети), но когато става въпрос за разхлабен стомах, се доверявам на РК гастроинтестинал, тъй-като имат и мусчета за бебета, които на вкус просто са много добре замислени. Само РК гастроинтестинал китен гранули не препоръчвам. Супер ситни гранулки, които и малки и големи едвам ядат - остават им между зъбите. Нормалната гранула гстроинтестинал и малки котета я ядат и предпочитат.

П.п.: Аз много страдам за Канела. Много ми липсва моята душичка. Не съм ѝ махнала дори купичката за вода, тоалетната... Тия бебенца ми бяха дадени, за да си исместя фокуса на мисълта, да я дам на пауза... Края на бебенцата ме връща отново в изходна позиция.

# 31
Имаш още едно бебе. Дано то има шанс. Насочвайки цялото си внимание към него, ще помогне да преминеш по-лесно през болката.
Много се надявам това бебе да се окаже боец!

# 32
  • Враца
Amy_nka, много съжалявам и ти съчувствам. Не знам какво е да поемеш отговорност за такива малки душички. За мен лично ти си много силен човек. Не се обезкуражавай, защото даваш всичко от себе си. Има ситуации в живота, в които освен всичко направено си трябва и късмет. На тези котенца така им е било писано и не си виновна нито ти, нито майката, съдба. Стискам палци за останалото бебенце, да живее на пук и да се пребори.

# 33
Гушкам те, amy_nka, дано се закрепи малчо, да си има късмет душичката, но ти правиш невъзможни неща и от сърце се моля поне това бебче да оцелее, в моите очи си герой!
Малеее Джулка ми е много на сърце пу - пу красотичка - малка, сладка! ❤️
Помните ли Линошмобила 😂 Линка го преоткри и се муши в него, там ѝ събирам всички играчки дето ги въргаля на всякъде, щото нещо не го отразяваше. От скоро пак си играе, влиза, излиза, даже си спи. Ето едно бяло носле  се показва. 😂

# 34
Поздрави от Томи, който пристигна вкъщи 1кг и за 20 дни е наддал над 400гр. Grinning

Някой може ли да ми обясни какъв е този фетиш към косата ми - да я ближе и да се рови в нея Joy обича да ми седи на рамото и се чудя дали не се идентифицира като папагал Joy

# 35
Amy_nka, искрени съболезнования!

# 36
  • София
Съжалявам и аз за котенцето на Amy_nka Cry
Томи е абсолютно като нашият Томи. Снимка от 7 юли 2020:

Нашият пък обичаше цветята

# 37
Отдавна ни няма и нас,от тема и половина 😁
Много работа и малко ядове,малко почивка с моренце и ето ни пак!
Вече сме 6.600 и е повода за притеснението-нормално ли е ,не е ли?
Храним се сутрин и вечер,но нямаме никаква физическа активност,затворени в 96квадрата....Иначе е здрав,красив,добър,малко депресиран докато бяхме на море,но обгрижван както си трябва.

Дебел е,не може да му се отрече😂

# 38
  • Варна
Аминка, гуш!
Ние снощи имахме екшън в двора. Значи, към 3 часа посред нощ чувам гълчава. Изстрелах се за две секунди до верандата, колкото да видя как три котки се разбягват в три посоки. Тигре се качи на асмата. Да де, ама нещо долу трака, изддава някакви звуци, също и като грухтене и като гъргорене. Уличните кучета, които си ги храним, бясно лаяха пред оградата. Брях, на мен ми омекнаха краката, държах вратата открехната, докато Тигре най-после се престраши и притича вкъщи. Женя си беше у дома и се скри под леглото. Не се престраших да изляза навън и да надникна, а моят мъж така сладко спеше, че устисках и не го събудих.
От цялата работа подозирам, че някой чакал се е бил вмъкнал в двора.

# 39
Чакалите опасни ли са за котките?
Аз вчера с изненада гледах на камерите, как Мишо си лежи на улицата (не знам защо там, досега не съм го виждала) и една лисица мина покрай него, но го заобиколи доста предпазливо. Мислех, че лисиците са опасни и котките се крият от тях.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 16:39 от Чи лу

# 40
Ей, хора, много фауна край вас. Лисица, чакал... Ние в горещините миналата седмица се борихме само с един огромен скакалец на терасата.

# 41
amy_nka силно се надявам третото мъниче да се окаже боец и да оцелее.

С моите диванета има лек напредък. Вчера си играх с мъжкия Томи. Първо с една пръчка с топче, после с ръката. Игра си, хапа ме и така. Всичко това скрит под един фотьойл. Женската като я хванем си лежи и мърка, но сама не идва. Излизат като се наспят и докато сме в стаята. Предпазливи са, ама поне не бягат в истерия като ни видят и не чакат да излезем ние, че да почнат да се вихрят.
И не толкова сполучливия данък
Леа

Томи

# 42
Suivi, диванета, ама красиви  Heart Eyes

# 43
Amy_nka, прегръдки и сили Sparkling Heart Много съжалявам и за второто мъниче, дано третото да оцелее поне! Така се надявах тази тема, да е по-ведра, но..... живот Broken Heart

Sivi, прекрасни котета! Имайте търпение, ще свикнат с вас, ако наистина ги беше страх нямаше изобщо да търпят гушкане и пипане. Има си по-дръпнати котета (както и хора Grinning), които не си търсят ласки, но щом хапват и играят и изобщо позволяват да ги пипате, ще се нагодите Simple Smile

Edit: Данък Grin

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 00:15 от Adinko87

# 44
  • Sofia
Вчера бяхме оставили Сузка при нашият вет. След ехография се оказа, че има камък в жлъчката. Доктора каза, сега да я стабилизираме и после лапароскопска операция на жлъчката. Черният дроб бил зле от това. За да не е на стационар, а и защото не се чувства спокойна, ще е в къщи. Показа ни как да слагаме системата подкожно, даде ни и антибиотик, добавка и обезболяващо да даваме през устата 4 дни. И пауч за чернодробни заболявания да яде. Почти не яде, само раздробява храната. Тази сутрин да е изяла половин лъжичка, но пак е нещо, защото иска да хапне, поне има желание. В събота пак ще я водим при вета.

Общи условия

Активация на акаунт