Любители на котки - Тема 208

• 29 998
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
А защо е "космическа" тази тоалетна?

Майтапим се, че прилича на совалка хах

# 391
Bundleoflove, това да не е една дето със завъртащо движение почиства топките вътре?

Доня, има, и аз ги видях.

Джуто е много мъничка пухкава, рошавка. Мила душица. Отишлата си животинка на Джаста я е довела. Мъничките имат нужда да изразходват много енергия. Ако са на пътя затова стават жертва на коли. Добре че е прибрана.

# 392

Така изглежда и Бети. Застава пред купичката и гледа като Гаврошче пред сладкарница.

Ето я и нея.

# 393
Кога минаха тези хубави четири години...Рожденичките:

# 394
Ауу, цунки за тези същества прекрасни! Да са живи и здрави Буда и Марси! Heart

# 395
Ну Заяц, прекрасни рожденички! Да са здрави и игриви!
Лусито, преди да я кастрирам, винаги раждаше такъв цвят котенца. Което ме учудваше, защото тя е черна. Много харесвам този цвят.

В темата се навъдиха много бебешоци.  Пу-пу!

Онази вечер видях върху Бела 3 бълхи. За втори път за 11 години имаме бълхи. Купих пипета и я накапах вчера. Купих и за Лусито - при нея обаче трябва да внимавам да я сложа на вратлето, за да не се ближе, нали???Утре ще я накапя, за да я наблюдавам. Преди много години имахме за кратко котка, която си отиде от панлевкопения и се сещам, че при едно обработване в клиниката я бяха предозирали, тя се беше близала и нещо не се чувстваше добре, та затова малко ме е страх.-

# 396
Честит празник на Буда и Марси! Да са живи и здрави и много игриви!

# 397
Утро, с пипетата по принцип няма как да я предозираш, освен ако не четеш килограмите, които са посочени на кутията.
Дозировката е 0,1 мл на килограм за котка, всички пипети на пазара, без значение от веществата. На кутиите са дадени за килограми до и над 2,5 кг или до и над 5 кг.

# 398
  • София
Честит рожден ден на Буда и Марси! Дълги години да се радвате едни на други! Birthday
Скрит текст:
Преди малко отворих имейл от Зоопюс, където честитят рождения ден на предишният ми котарак Мърко, който беше същия "десен" като Буда и Марси. Заради него харесвам страшно много точна този цвят котки. Не му беше истинска датата, а приблизителна, но съм я вписала в профила си.

Честит имен ден на черно-бялата чаровница Мара, както и на всички котешки и човешки Марийки в темата! Да сте живи и здрави!  bouquet

Така изглежда и Бети. Застава пред купичката и гледа като Гаврошче пред сладкарница.
Наскоро водихме Рижко на изследвания и трябваше да е гладувал. На всичкото отгоре часът му беше чак за обяд. Първо стоя до купичките  и ме гледаше укорително. После легна до тях, но в нормална поза като беше вторачил поглед в купичката пред него. Накрая се катурна до тях, за да видим, че "умира" от глад. Joy

# 399
Честит имен ден на Преслава и на Мара и на всички, които днес имат празник Flowers Hibiscus

# 400
  • София
Честит имен ден на Преслава и на Мара и на всички, които днес имат празник Flowers Hibiscus
За Преслава не се бях сетила. Joy Мерси! Ако се покаже, ще я поздравя! Joy

# 401
Честит рожден ден на Буда и Марси!
Да са здрави и щастливи, както и имениците тук!
Прекрасни бебета видях, и Бобчето, и Джулката.
А гладният поглед и у нас е познат.

# 402
Bundleoflove, това да не е една дето със завъртащо движение почиства топките вътре?

Да, такава е. Бела започна да си я ползва веднага редовно. Тя има таймер от няколко минути да се втвърди малко топчето след употреба и после се завърта и го изхвърля. Проблем е с акото, защото, докато минат 7 минути вече си умрял от смрад, пък тоалетната е ОГРОМНА и се налага да стои в хола. Може би по-нататък ще купя и вратичка, но нека свикнат така първо. Нооо Лъки не я отразява още.

# 403
  • Между гори и планини
Честит рожден ден на Буда и Марси! Много години да се обичате и да са здрави ❤️

# 404
Честити да са Марси и Буда! Дълги палави, игриви и обичливи години, години на щастие и радост желая! Heart

Честити пухкави и човешки именици. Живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт