Любители на котки - Тема 208

• 28 922
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
ЧРД на Цурето💐🎂! Жива и здрава да ви е!💕 Тя е връстница на нашия Оливър.

# 736
  • До хладилника, който обичам
Да, таман за на възраст за детска градина, хаха. Я дай нова снимка на Оливър Grinning

# 737

Оливър❤

# 738
Погледът на Оли😻Кой го ядоса, м? 🤔

# 739
1/3 пт прайда Wink

# 740
Здравейте, замислям се за самопочистваща тоалетна.
Може ли да споделите дали си заслужава изобщо? Аз чистя всеки ден пясъка на Моли, смесвам силикон, бентонит и соева постелка и нямам проблеми с миризмата, не мирише.
Но се чудя дали не може да автоматизирам и този процес вкъщи и да чистя веднъж в седмицата.
И ако може да препоръчате марки на що-годе сносна цена, моля Simple Smile

# 741
Здравейте, замислям се за самопочистваща тоалетна.
Може ли да споделите дали си заслужава изобщо? Аз чистя всеки ден пясъка на Моли, смесвам силикон, бентонит и соева постелка и нямам проблеми с миризмата, не мирише.
Но се чудя дали не може да автоматизирам и този процес вкъщи и да чистя веднъж в седмицата.
И ако може да препоръчате марки на що-годе сносна цена, моля Simple Smile

Нашата е доста скъпа, но за мен за една котка не си заслужава. Мирише и пак се разправям с нея. Отделно не мога да науча втората котка да я ползва и сега чистя две хах

# 742
Айде и аз да питам какво давате при  разстроено дупе? Вече пет дни давам на Чучи пробиотик на Purina, но още си е разстроено.

# 743
  • До морето...
Mila,към пробиотика се сещам,че е добре да включиш и гастро храна-например на Роял Канин имат подходящи за тези оплаквания.

# 744
Тежко е да си котка следобед…

# 745
И аз щях да предложа гастро храна.
Имат малки опаковки.

# 746
При разхлабване - сурово постно (немазно) месо/ кайма.

# 747
При разхлабване - сурово постно (немазно) месо/ кайма.
Чисто свинско месо. Но да е престояло поне 48 часа замразено, като мярка против паразити. И Смекта съм давала, по съвет на ветеринар. Тя всъщност е глина, няма химия в нея. И трябва да се следи да не се обезводни мацата.

# 748
  • София
Редактирам Wink
Скрит текст:
Направих нова тема и имам нужда от малко помощ. Нека някой се запише само с усмивка или точка, за да пусна веднага и поста с любимците ни. Така ще станат 2 последователни заглавни поста. Писах лични съобщения на няколко човека, но май всички са си легнали. Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1811323

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Ако някой желае да добавя любимеца му в списъка, нека ми пише на лични! Ако имате нещо интересно за първи пост - също.  Wink

И не забравяйте данъците и таксите!!!  Wink

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 23:48 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт