Любители на котки - Тема 208

• 28 923
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Не мога да й преценя характера. Отдавна всички сме в  енергийна верига - всеки приема другия с неговото добро и игнорира негативите. Бяхме извън София. В двора дойде съседско бебе (към двумесечно коте) и се заигра с шишарка. Чудно същество - дълъг бял косъм и загатнато капучино по ушите и опашката. Вечерта дъщеря ми каза: Терата е по- хубава. По-хубава не е, но е много обичана.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 20:39 от Шарлот

# 721
Честит рожден ден на Бела! Да е жива и здрава и много игрива!

И искам да ви покажа нашата улична котка и бебето й.
Мама: Много миличка, много гальовна, по-скоро търси вниманието ти, не толкова храната. Дава коремче за галене и ходи след мен като кученце. Според мен е много млада котка - на годинка, година и нещо. Появи се преди около 3 месеца бременна.

А това е бебето: момченце е, роди се около 5-10 юли. Вече не бяга от хората и дава да го гушкаш. Страх ме е, че някой пред блока няма да го види и ще го сгази.

А тук са двамата:

Знам, че в групата ни почти всички имат по няколко котки, но ако някой ваш познат си търси черно дяволче, моля пишете ми Hug (Аз като реших да взема първата ни котка държах да е черна. И се почна едно търсене, та накрая намерих от позната на колежка на моя приятелката.)
Много искам да ги задомя. Съседката каза, че ще пусне за тях обява във фейсбук.
А моята молба е, тези от вас, които са задомявали котки в чужбина да ми пишат как става това. Кои организации се занимават с осиновяване на котки в чужбина, какъв е процесът, за да мога да се свържа с тези организации и дано имат късмет милите котенца. Защото знам, че в България е трудна работа да им намерим дом.
 Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете с информация.

# 722
Боже, това черно бебе е супер сладко.
Дано имат късмет за дом и да намерят техните хора.

Жива и здрава да е Бела.
Още много по толкова.

Чорапите са номер 1 Joy

# 723
Стискам палци на черното бебе и мама Heart

Иначе, за мен обикновенни котки няма, всички са прекрасни.
Кара беше най-грозното коте, което бях виждала, когато я прибах, но тя ме избра и изобщо не съм се замисляла хубава ли е, грозна ли е. Приличаше на плъх, не на котка, ако ме питате мен. Smiley Smiley

# 724
Честит рожден ден на Бела🎂!
Жива и здрава да е и дълги години да ви радва💕!

# 725
  • София
Честит рожден ден на Бела! Да е жива и здрава, палава и мъркаща! Birthday

Шарлот, Тери направо се е вписала в картината! Simple Smile

Черното бебе наистина е много сладко! Heart Дано има късмет и да намери хубав дом!

gabidi, познавам бегло две жени, които изпращат котки в чужбина. И двете май имат сключени договори с немски организации. От едната преди 10 години взехме котето на дъщеря ми. Тя задомява единствено спасени от нея котета. Другата е една ентусиастка от квартала. И тя май изпраща само котки, за които се грижи. От нея знаем някои не толкова приятни подробности. Първо, една от 10 котки умира от стреса от пътуването. Второ няма никаква власт над котките, които изпраща. Те отиват в приемен дом и едва тогава им се търсят осиновители, които не знае какви са. Едно от приятелчетата на нашия Рижко от времето, когато все още беше уличник, е попаднал при "събирачи" на котки. В един момент е станал някакъв скандал, при който котето се е озовало на улицата и повече нищо не се знае за него.  

Вижте ги тези каква комбина са JoyJoyJoy   https://www.facebook.com/reel/752517637760679

# 726
# 727
Страхотно котешко кафене! Да ти е густо да влезеш!
Честита да е Бела, да е здрава, игрива и много да ви радва!
Танче, какво се извиняваш за някой друг косъм, нали всички сме в този филм, ти по - често ни я показвай тази лудетина, много е сладка!
Шарлооот, как можеш да кажеш, че е едно таби Тера , толкова е хубава, а на фона на картината си е направо разкош!
Днес подложихме Линка на голям стрес, то и ние де още сън не ме лови, щяхме да си гръмнем като заря. От миналата година ни се случват такива непредвидени и страшни ситуации, но ще оспамя яко. Миналата година се събудих от клокочене на вода, отивам в банята и водата в бойлера ври и изтича през тоалетната толкова вряла, че беше стопила всичко що е пластмаса. Спрях тока  и с хавлия успях да врътна крановете да изтече водата, а тя фъщи като тенджера под налягане. Изритах кака от леглото да бяга на вън в 5.30 сутринта, мушнах Линче в клетката и ѝ я подадох за части от секундата. Същински ад, но оправих се, после нов бойлер, нова ел. инсталация, ново табло и всичко ок. Преди месец - както перях като скочи пералнята, пак апокалипсис, смених я, пак майстори и т.н. Днес готварската печка даде нещо на късо, замириса на изгоряло чу се странен звук и едно голямо пат. Айде пак без ток, Линче място не можа да си намери, кака трепери в кухнята, щото видяла искра и се стресна от гърмежа и аз се чудя как да лавирам между двете и кой да успокоявам. Цял ден се разправям с ел. техници, уж всичко е наред пък... не е. Сега разглеждам печки и лудвам, чак Линче е неспокойно горкото, сигурно ме усеща, че съм тревожна и дивее и тя не спи.  Каква е тая луда въртележка и аз не знам. Дано е за последно вече!

# 728
Разкошни Бела, Кая, Тери, (на Халичка тигърката съм забравила как се казва) и разбира се Линош! Heart

Люси, настръхнах! Да ти идват само читави майстори в къщата! У нас една издънка на майстор беше сложил контакт в комина и при едно маркиране на контакта същият се запали и разтопи... Счупения витрокерамичен плот също успяха да го пуснат лапите и направиха пушилка в кухнята... Микровълновата ни редовно пуска искри... Наводнения 2 пъти за миналите години... Бойлера го сменихме и ние като почна да тече, добре че сте се усетили навреме... Никога не пускам да топли на макс, ами направо леко да затопля и си чакаме между къпания да стопли водата... Господ да пази! Hands Pray

# 729
  • До морето...
Прекрасни пухчовци , а Тери се е сляла с картината, страхотна снимка 😻
И аз си имам таби, та това са си малки,сладки тигърчета❤️

# 730
  • До хладилника, който обичам
lusia, бррр, страшно. Викни майстори да прегледат цялата инсталация, може да трябва всички кабели да се сменят в стените, ако са стари, може да не издържат на натоварването и затова да правят проблеми.

# 731
  • Между гори и планини
Любов ли бе да я опишеш!

Чери също го е приел, защото снощи Бобчето спа гушнат в него и Чери го изми, а дребосъчето се накъса да мърка. Но като при Лео си позволява да се закача и заиграе, при Чери стои мирно, че големият бос с една лапа го сваля долу.

# 732
Доня, уникални отношения имат тези две момченца🥰💕💕🥰.

# 733
Доня, големи сладури❤️

# 734
  • До хладилника, който обичам

Ще трябва следващия път още по- голямо легло да взема, както расте малкото. Място за Цура няма, тя и още не го оставя да се доближи съвсем. Но се хранят една до друга и спят на под метър разстояние, та е въпрос на време.

Ето го и доброто момиче, че 18-ти миналия месец стана на три.

Общи условия

Активация на акаунт