Любители на котки - Тема 208

• 29 124
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • Между гори и планини
Аз събирам всичко в торбичка и директно в казана.
На вън захладня, снощи валя и Лео, Чери и Бобчето спаха с нас. Липсваха ми да се гушкаме. Много обичам Чери да легне от едната ми страна, на ниво гърди- лице, за да си го гушна, да чувам как мърка и да заспим.
В момента Лео и Бобчо се гонят и играят. Вчера малкото имаше урок по лов. Започва се разбира се от нещо дребно - мушица. Но колко беле концентриран и с някакво възхищение гледаше Лео. А Лео горд му показва какво се прави. Много са интересни за наблюдение.
Бобчо си знае името и идва като го повикам. И вече започна да си идва сам за гушкане.
И едната красавица на съседите. Ако посегна да я погаля обаче, рискувам да съм жестоко издрана.

# 706
Значи топчите пиш не е препоръчително.
А за тези насъбралите се в тази постелка? Аз и тях исках да хвърлям в нашата ВЦ просто защото някак си ми е по-удобно. Моите котета изхвърлят повече бентонит по постелката :/ и събира повечеко.
Неее, топчетата пиш не. Ще запушиш тоалетната. За бентонита в постелката аз го изсипвам обратно в тавичката. Той е чист.

# 707
  • София
И аз изсипвам бентонита от постелката обратно в котешката тоалетна. Лошото е, че постелката доста бързо се вмирисва. И в момента поредното килимче ми е на балкона и му се чудя да го пера ли още веднъж или да отива на боклука.

Нашата Турболина я изяде акула:

😃
Скрит текст:
Едва сега видях космите на килима. Sad Извинете ме! На обяд чистих с прахосмукачка, а снимката е 5-6 часа по-късно. В момента пак пускат страшно много косми! 

Вижте дъщеря ми какви чорапи ми показа JoyJoyJoy:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 22:01 от Таня67

# 708
Таня67, хаххахха  - чорапите са страхотни, аз бих се :"барнала" с такива.
БубаМарите:

И страхотно котешко кафене в Прага:
Скрит текст:

# 709
Божкееее, къде е това?
Я дай адрес. Аз се прибирам след седмица там

# 710
# 711
Днес черпи Бела, става на годинка Simple Smile

# 712
Водих я на вет днес , всичко изглежда наред.
Казаха ми да й взема храна за подрастващи котенца за да качи кг.
Не е отслабнала много,но ми се ще да се заглади.

# 713
  • София
Много красива Бела, да е жива и здрава Simple Smile)

# 714
ЧРД на Бела! Да е здрава!

Да ви покажа Лусито - донесох си от гаража една къщичка за кукли, която преди време правих от кашони. Искам да я довърша. Лусито много си я хареса и веднага се самопокани вътре. А само да отбележа, че по принцип не се качва на масата. Но заради къщичката се качи.

# 715
  • Враца
Честит рожден ден на Бела! Да е здрава и да ви радва дълги години.

Нашата Кая на 4м е 2.100кг, коремчето и вече е много голямо. Увеличих с 10гр гранулите, защото гледам етикетите на храната, но не искам да я прехранвам. А тя някой път през 15-20 минути е на купичката, е има и пауза от няколко часа през деня, в които спи и не яде. Но усещам,че като си дойде ММ и я види ще ми се кара,че я прехранвам. Все пак на камерата на телефона не изглежда толкова голяма,колкото всъщност е. Ама ми е толкова пухкава и сладка 😁. Преди няколко дни поглеждам детето и по блузата и косми от Кая, до сега не пускаше косми. Започна много да се скубе. Дали е от възрастта или от сезона не знам, но започнах да я реша всеки ден. Е не е нещо фрапиращо за притеснение,скубе си се като нормална котка, но понеже до сега почти не съм виждала паднали косми от нея ми направи впечатление.
Тоалетната я чистя сутрин след първия подарък за деня, като тя поднася подаръци сутрин и вечер по веднъж. Та събирам снощното и сутрешното в пликче и директно в контейнера, че иначе става смрад. Аз също не бих изхвърляла бентонит в тоалетната чиния. Ето и снимка на Кая, която игра 2 часа с едно топче и се просна изморена.   

# 716
Аз се побърках с тая хранилка, докато схвана защо някои дни се пуска храна 2 пъти, а някои 3. Милата Бела е била на диета 3 седмици общо взето заради моето недоглеждане. Чак сега разбрах къде бъркам в настройката. Не е заслабнала, де.

# 717
Не снимам Тери, защото е редово таби. Но днес: свалила съм картина, за да възстановя отчупено ръбче на рамката и все не идва ред, а Терата се центрира и предизвикателно позира:

# 718
  • До хладилника, който обичам
Какво, като е обикновено таби, обикновените раирани котки са толкова сладки. Снимай я по-често и я пускай тук.

# 719
  • София
И нашата е същата окраска, но си е нашата любов.
Като харектер как е ?
Нашата не е много гушлива и идва само като реши тя, но все пак дава много любов.

Общи условия

Активация на акаунт