Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 17 876
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • Out of the Mix
Всички мъже ревнуват, когато жената до тях е супер атрактивна Smiling Imp Но рядко си признават.

За някои е въпрос на чест да се покажат колко са зрели и над нещата. Ама ... Sweat Smile

Казвам ти за себе си кое какво, пък вече нали знаеш, че интерпретации на "кривоверци и хейтъри" не ме вълнуват ( не визирам теб ). WinkSimple Smile

Да ревнуват.

Изключително устойчива ми е психиката, не се поддавам на провокации, не ми се е и налагало, ставайки дума за ревност, или каквото. Нямам спомен дали и кога съм ревнувал за последно, може би в тийн годините.
Може и да съм имал късмет с жените, или по-скоро такива съм си избирал.

С непривлекателни жени не съм бил, та не знам.
С жени, които да не знаят как да се държат, също.
Изключвайки тийн глупости, и ако жената, или мъжът провокират и търсят "реакция валидация" от партньора, проблемът е техен.
На годините, на които сме, претендирайки, че сме зрели и интелигентни, уважавайки партньора, и особено декларирирайки и с думи, и с действия чувствата си, желанията, всякакво "кривване", е недопустимо и не се прощава, и това се знае от самото начало.
Още в зарадиш всичко се прекъсва.
Плюс това съм убавец, аз съм ги оставял, не те мен.Bowtie
А сега имам повече избор за партньорка отвсякога, принципно.
Всеки случай - методично, плавно и разбира се с много секс се случват нещата при мен. Relieved

Босилче, къде си "декларирала и обявила", че вече мъжче не търсиш?
В статуса у Фейса ли? Rolling EyesSmile

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 11:01 от Revoker

# 721
Я се стегни и по-сериозно.
Нема ревнуваш сега.
Вселената не търпи празно.
//
Тук съм все едно в детска стая за психологическо обучение "как да се научим да обичаме друг човек". Joy

# 722
  • София
Шъ припадна с вас!
Да отворим нова тема "да обявим ли гаджето, кога и как"
Със съвместно селфи, със снимка на ръце, ръка с пръстен, ръка с пръстен и букет?

# 723
Убавец бил и затова все той ги оставял.. Joy
Отново някаква въображаема зависимост между външният вид и желанието да бягаш от връзките, преди да са те зарязали..
Жените, които си зарязвал нали и те са убави, или това правило само за мъжете важи? Joy

# 724
Абе хора, как я четете тази логорея?

# 725
Тя, темата е "по-по-най- "  от доста време.

# 726
Супер е темата.
Особено, ако човек има чувство за хумор.
//
Да върнем в руслото на компромиса темата.
За жените разбрахме, че трябва да са девици в обществото и @ръсници в леглото. Добри домакини, успешни в кариерата и минимум топ полубогини.
А мъжете какво може да НЕ покриват, но да си ги обичкаме?

# 727
Няма нужда ,да е по- излъскан от мене.
Бани си имаме- не е това проблема.

# 728
  • София
Ами аз лично, правя компромис с килограми... Стига да не пречат на секса, съм ок.

# 729
Зависи кое отклонение от килограмите. Аз много слаби мъже не харесвам. По-добре да има няколко за сваляне, отколкото да е подвижна жилка без мускули, с талия колкото моята.

# 730
  • София
За плюс говоря.
Ама давайте нататък де...
Външен вид, работа, кариера, пари, отношение, присъствие, домакинство, готвене...

# 731
Ами аз лично, правя компромис с килограми... Стига да не пречат на секса, съм ок.
Аз също, и говоря за кг напред, слаби мъже не харесвам.

# 732
Ако харесваш и впоследствие заобичаш един човек, можеш с доста неща  да направиш компромис.
Всичко е до как се чувстваш с човека.

Сега, това за крайно красивите и вървежни сигур не важи, но в нормалните отношения е така.

# 733
А ако отслабне драстично  през годините?! Или наддебелее?

# 734
  • Далечният изток
РФ-то веднага ще я зареже...

Въобще не ме интересуват килограмите мен, стига както каза Роки да не пречат на секса.

Общи условия

Активация на акаунт