Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 17 872
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • По света и у нас
На дебелите хормоните не са им вред.
Няма да се учудя ако нямат особено желание за акта и да не са издръжливи…
Физически не могат да се сгънат а като тюлени ще лежат, ще се очаква жената (слабичката) да е активната винаги…
Незнам как си го представяте да не пречи теглото..

# 736
Ама ние имаме предвид бг дебели, тоест до 10 кг плюс, не американските тюлени.

# 737
Абее, какви 100 кг. акробати познавам.
Ще те сгънат на четири.

# 738
  • София
Както и друг път сме казвали и спорили, 100 кг е напълно приемливо за висок мъж.
И ако отдолу има някакви развити мускули, яки ръце, аз съм мммррр.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 16:30 от Rockstar

# 739
Оф много ми се иска да имаме тема за красивите (10/10) хора и отношенията с тях.

Смятам, че всеки в тоя живот трябва да има поне една хубава нощ или връзка с изключително красив човек

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 22:53 от .Hazel.

# 740
Какъв Гришо, бе човек?! Няма 10 от 10 красиви хора, пак разлив на илюзии настана.

# 741
О, сигурна бях, че ще се почне с направо нелепи сметки кое е 10/10 кое е 9.5/10

Красиви, известни, желани… има хора които са star material, но ако ще спорим за глупости - зарежи

Трябва да ти се е случвало, че да се разбереш за какво иде реч. Иначе на думи, разбира се, никой не е достатъчно красив, пък ние разбира се сме равни на британската кралица

# 742
Ето колко сме различни хората. Аз срещу килограми "назад" нямам против, ама мъж с 10-15 кг над нормата - твърдо не. Пречи им на тестостерона, активността, либидото, такива тежкотоварни - не.

Гришо е 12/10.

# 743
Hazel, от поста ти за красивия мъж (10 от 10) запомних само, че е бил всеотдаен.

Никога не съм мечтала за връзка с изключително красив човек, но за връзка с изключително интересен, да. С което казвам, че мъжката красота я забелязвам, ала не накланя везните.

# 744
  • София
Аз имам някаква предубеденост, ако щете го наречете комплекс по отношение на красиви мъже, тип 10/10. Имала съм, ама не е моя тип връзка. Пак казвам - това са си мои бръмбари.

# 745
Ами често публично утвърдената личност е И външно привлекателна, а понякога е и напълно заслужено красива, както е при спортисти и някои артисти. За това сравних с Гришо, с времето такъв харизматичен мъж, наред с успехите придобива и специфична аура, на желан човек.

Нашите мъже в темата не са от тоя тип, да им пускат 10/10 хубави жени, но имам приятели, били с популярна 10/10 красива и обаятелна жена и още помнят…

Да доуточня, че не става въпрос човек да се сравнява, пък омаловажава. По-скоро за трезва оценка в чужда полза също.

# 746
Направо удря стотака Григорий! Аз лично, намирам за идиотско да седна да оценявам мъже, защото не ми е кеф да се кефя на мъжка красота, а на женска. Нищо с никого не мога и не искам да сравнявам, не ми работи фантазията. Мога да ти кажа един мъж дали ми харесва или не, но не мога да ти кажа колко е красив, може да е по-красив и популярен от друг, но да не ме впечатлява с нищо.

# 747
  • София
Та в този ред на мисли, за мен не е компромис да се хвана с някой, който си ми харесва само на мен, а иначе не е като снимка от Инстаграм.

# 748
Нда, ясно
Нямате такъв сорт опит, ок.

# 749
Хм... Аз пък държа мъжът ми да е конвенционално красив, а не да ми харесва само на мен и на никой друг. Grinning Не искам, когато го запознавам с приятелки да го описвам като "но носи добра душа". Grinning С топ красавци не съм била, но са били близо.

Общи условия

Активация на акаунт