Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 17 907
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Ясно. Инструментите.

# 556
Аре ся пък - циничността и тя проговори за липси. Какви тежки думи само.
Мен ме гледат в ушите - “както кажеш, тъй ще е”, ама не попада в критериите за любов и пак магии ще праа, да се наместят нещата. По правилния начин. Ще докладвам, а вий ще измервате любовта ми с тъпомера.

# 557
А, сакън, това даже не е цинично. Друго имах предвид.

# 558
Винаги съм се чудил жените кво толкова гледате ?... Обаче на мъже какво им гледате не е ясно.
Как какво? Да е привлекателен, с прави, бели зъби, хубаво тяло, правилни черти на лицето. Да не е дебелак, грозник, пъпчив, с гърди или бедра по-големи от на майка му, увиснал задник, мазна коса и т.н.

П.С. После следва походка, тембър, изразяване, усмивка, стойка. Но на първо време това е.

# 559
  • Обран бостан ;)
Гледат, гледат и на ръце носят, и не само на 30 +.

Истински предания партньор ти носи и пантофите. Trollface

Всичко друго е компромис.

Винаги съм се чудил жените кво толкова гледате ?... Обаче на мъже какво им гледате не е ясно.
Как какво? Да е привлекателен, с прави, бели зъби, хубаво тяло, правилни черти на лицето. Да не е дебелак, грозник, пъпчив, с гърди или бедра по-големи от на майка му, увиснал задник, мазна коса и т.н.

П.С. После следва походка, тембър, изразяване, усмивка, стойка. Но на първо време това е.

Я ! Че то и аз това гледам в жените. Гле'й ти, гле'й ти. Wink

# 560
  • София
Нормално. Повечето хора харесват привлекателни и в добра форма представители на другия пол. За мен външният вид на мъжа винаги е бил важен. Изразена мускулатура, стройна фигура, стегнато дупе, веднага ми хващат окото.

# 561
  • Далечният изток
За мен е важно да е висок, позитивен, усмихнат, емпат и чистоплътен. Останалото всякак мога да го преживея - и с повече килограми, и без коса и т.н.

# 562
Все тази коса се споменава. Има мъже, които без коса изглеждат по-добре. Иначе и мъжете предпочитат жени с дълга коса.

# 563
  • Далечният изток
Точно защото съм чела из темите, че жени не харесват мъже без коса, я споменах косата. Въобще не ми е критерий. Даже ако съм напълно честна, предпочитам гола глава Grinning

# 564
Вчера гледах "Материалисти", та там един от героите се беше подложил на удължаване на ръста (чупят краката и т.н.), за да не е невидим за жените. Беше станал 183 см, при оригинални 168.
Въобще филмът беше интересен с оглед дискусиите тук какво трябва да притежава мъжа, искащ връзка. За успокоение на бг мъжете, в Америка изискванията са в пъти повече, като годишният доход заема челно място.

# 565
  • Обран бостан ;)
За мен е важно да е висок, позитивен, усмихнат, емпат и чистоплътен. Останалото всякак мога да го преживея - и с повече килограми, и без коса и т.н.

Ееее, че ти мен описа бе. Само дето съм с плочки и с коса.

Брях да му се невиди и макар.

Са треа да си купа беневреци, че с потурите изглеждам малко старомоден. Trollface

# 566
  • Далечният изток
Grinning
Абсурд... Нисък си... И рядко си включваш бойлера Joy

# 567
  • Обран бостан ;)
Grinning
Абсурд... Нисък си... И рядко си включваш бойлера Joy

За сметка на това външния ми кенеф е с 6 камерна ПВЦ дуграма. Trollface

# 568
Поне външен душ да беше казал, със соларни панели, ако ще да е..

# 569
  • Пловдив
Цитат
Въобще филмът беше интересен с оглед дискусиите тук какво трябва да притежава мъжа, искащ връзка. За успокоение на бг мъжете, в Америка изискванията са в пъти повече, като годишният доход заема челно място

Бях попитал в една тема............някой да нахвърли конкретни цифри, че иначе висим във въздуха.

Общи условия

Активация на акаунт