Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 17 911
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Наскоро четох някъде, че мъжете искали жена на половината си години +7. Не е съвсем лъжа, виждам го и на живо, голямо облизване покрай жени, по-малки от дъщерите им
Аа формулата 1/2 +7  е за нормалните мъже, които обичат младо, но не си падат по деца. Примерно 35-годишен с 24,5 годишна, 50 с 32-годишна.
Има една група, която се облизва по непълнолетни. Там няма формули, само скопяване върши работа.

# 586
  • По света и у нас
Гледат, гледат и на ръце носят, и не само на 30 +.

Истински предания партньор ти носи и пантофите. Trollface

Всичко друго е компромис.

Я ! Че то и аз това гледам в жените. Гле'й ти, гле'й ти. Wink

Абе като стигнете нивото, бившия ви мъж да ви носи кафе в леглото и да ви взима от летището, ми се  обадете Smirk

# 587
Ooo Primadona, виж ти Wink

# 588
Бившият има достъп до спалнята ти Rolling Eyes

# 589
  • София
Аа формулата 1/2 +7  е за нормалните мъже, които обичат младо, но не си падат по деца. Примерно 35-годишен с 24,5 годишна, 50 с 32-годишна.
Има една група, която се облизва по непълнолетни. Там няма формули, само скопяване върши работа.
Ами 50 с 32 ти се вижда нормално? Или 60-37?

# 590
  • София
На мен и 35 с 24.5 не ми се вижда, ама хора всякакви Joy

# 591
На 25 мъжът до мен беше на 24. По-големи, особено с 10 години, дори не съм заглеждала. И сега не ги заглеждам такива с 5+ години разлика. Сигурно има и такива жени, но болшинството сякаш търсят близка възраст до тяхната, плюс минус някоя година..

# 592
  • София
Ох, пак започнахме с годините. Ами аз правя, струвам, винаги се хващам с по-млади. Може да са 3-5 години, ама все пак дори не мога да си помисля за връзка с по-голям от мен.

# 593
  • Далечният изток
Аз пък с по-малък, абсурд.
Все едно ми е дете, аз майката, оооо не. От 5 до 15 години +.

# 594
Как регистрирате разликите? Задавате въпроси или изчаквате сами да си кажат? Как  се не хващате с по-големи - директно им го казвате или мълчешката се оттегляте?
Мен веднъж само ме е лъгал мъж за възрастта си, без да задавам въпроси, беше свалил годинките  с 5-6. След известно време ми прати да разчитам някакви изследвания, то там пише 🤣Викам, абе ей, то се вижда, че младееш, кво се прайш на идиот, ся ши ти туря диагноза, съобразно ЕГН - то! Понеже и сега общуваме по работа - ми, не е мръднал тоя, за 5 години, като консервиран.

# 595
  • София
Аз явно ги усещам подсъзнателно Laughing Като се е стигало да питам за години, обикновено са се оказвали набори, един-двама са били с до три години по-големи. Тез младеещите явно не ми минават на мен Joy

# 596
Хич не питам за години, направо сканирам здравословно. 😆
Прави впечатление, че  в категория “Зов за помощ” застрашително нараства броят на млади мъже (и жени), диагностицирани с  онкологично заболяване скоро след сватба, раждане на дете/деца, и то от редките тумори; малки деца, диагностицирани с рак, което ще рече, че така са родени, пак от редките и гадни тумори, дето даже турците не знаели как да лекуват.
В тази връзка - подсъзнанието нещо не подсказва ли?

# 597
Ееее, Дренке, стига с тия болести, бе, човек!
Тъкмо се хилех с Бънди и фен и анти фен клуба му и бам! Онкоболни деца, младоженци…🙆🏻♀
Примадона, и кредитната карта му вземи на бившия, че като е гарга да е рошава😅

# 598
Просто ме привличат такива, които се оказват около моята възраст. Разбира се това далеч не е единствено и най-важно изискване. Може да е случайно, знам ли..
Като ме ухажват по-големи, бързо почвам да усещам, че сякаш си търсят болногледачка или обслужващ персонал, не толкова жена. Не спират да се оплакват от здравословни проблеми, а това не е добра стратегия за намиране на жена.

# 599
  • Somewhere far away
Е те и тия на окооло моята/ или твоята / възраст пак не е гаранция че няма да се оплакват. Имала съм колеги и на по  24 - 25 все по -млади от мен, които се оплакват от здравословни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт