Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 17 882
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
...умря циганката...
Защо ли, все най-атрактивните, с по 1-2-3 провалени връзки Smile

# 676
Виж сега, туй за атрактивните не са мои думи, но заставам зад своите относно скритата ревност.

# 677
  • София
В случая съм съгласна с Дренка. Няма мъж, който да не ревнува. Правят се на спокойни, увъртат, гледат да не засягат темата, обаче все ще си покажат рогцата понякога.

# 678
...умря циганката...
Защо ли, все най-атрактивните, с по 1-2-3 провалени връзки Smile
Знаеш ли аз защо написах супер атрактивна? Rolling Eyes Защото не всички жени привличат в еднаква степен мъжкото внимание. Някои са почти незабележими. Други са си откровено грозни. Разбира се, някакви откачалки и тях си ги ревнуват отявлено и ги тормозят.

Но има голяма разлика, когато една жена я свалят на всяка крачка и мъжът ѝ не знае аджеба дали някой няма да я омае накрая, и когато е средностатистическа жена, която не предизвиква чак такъв интерес към себе си.

Има мъже, които даже умишлено се ориентират към по-невзрачни жени, защото вниманието, което получавт другите, им идва в повече.

# 679
Ако при една жена , отсъства флиртово поведение, контролирани социални и вербални сигнали, и има силна  вътрешна ангажираност към партньора ,  това мъжете около нея го усещат.
Или-  „не усещат“ привлекателност, дори ако физическите й черти са впечатляващи.

# 680
  • По света и у нас
И аз нямам идеал - идеала се наглася според обекта на желанието ми.

# 681
Ако при една жена , отсъства флиртово поведение, контролирани социални и вербални сигнали, и има силна  вътрешна ангажираност към партньора ,  това мъжете около нея го усещат.
Или-  „не усещат“ привлекателност, дори ако физическите й черти са впечатляващи.
Не мисля, че е точно така. Когато една жена е привлекателна за тях, дори и ясно да им дава сигнали и да поставя граници, атаките са много и понякога нетърпими.

В този ред на мисли се сетих, че бях гледала едно риалити филмче за педофили - някои от тях обясняваха, че те момиченцата флиртували с тях, предизвиквали ги и те за това така.

А и хората по принцип са с различни характери, различно излъчване и енергия. Това, което е флиртово поведение за едни, е просто приятелско поведение за други. Това важи и за мъжете, между другото.

# 682
Мъж да смята, че досега “жените не са му изневерявали”, представете си за каква наивност говорим. С оглед приказките какви булевардни принцеси харесва Grinning

Теории, теории… Хванете се с жена, пък приказвайте

# 683
  • София
Чак пък много и нетърпими атаки... Нещо много драма вкарвате.

# 684
Всички мъже ревнуват, особено ако са с по-изразени мъжкарски нагони. Кой как се прикрива е друга тема.
Всичките ми мъже са ме ревнували, без бившия бивш – той и затова не разбра как така толкова сме влюбени, а налЕ, приключихме.
//
Разбира се, че има по-атрактивни и по-невзрачни жени. Не е нжно да излъчваш флирт, за да те искат мъжете.
Последната година общувах с доста мъже. Преди 3 месеца пуснах кепенците и дори открито заявих, че си имам сериозен човек до мен. Не виждам да ме подминават. Станаха още по-ожесточени някои, други ревнуват, трети чакат с нетърпение да ми се сгромоляса връзката.
Онзи ден честитя рожден ден на един дето ми е пожелал успешна връзка и всичко. Благодарности, много оценявал и многоточие .... ще видиш един ден ние ще бъдем заедно.
Аз имам теория, че мъжете започват да се конкурират още повече като знаят, че има сериозен претендент. Когато не можеш да имаш нещо, което искаш, става още по-желано. Joy

# 685
Ах, циганката! Sweat Smile

Въртиопашките се надушват, тооолкова отдалече .... имам предвид  и двата пола.
Няма такова нещо като двусмислено поведение- флиртово поведение за едни, и просто приятелско поведение за други.
Може да се подхлъзне някой младок/мома на около 20, останалите много добре знаят, че няма.
Закачки, лични интереси и въпроси, общи шегички...тон на гласа, докосвания,погледи... от раз се определят, без никакво съмнение.

# 686
Много елементарно разсъждение.
Има хора, които излъчват – и мъже, и жени ведрост, спокойствие, усмихнати са, приветливи, с умения за комуникация и интелект. Такива хора привличат и мъже, и жени.
Върти опашките винаги си ги представям и ги знам като леко глуповатата колежка тип секретарка от офиса.

# 687
Какво излъчват??
На каква основа привличат??
Елементарно е да си мислите, че въртиопашките са глуповати.

# 688
Подобно поведение не граничи с особен интелект – да флиртуваш открито, да въртиш очи, пърхаш с мигли и да правиш чупки в кръста.

# 689
LordOzzy ме изпревари, но и аз прихнах на:
Върти опашките винаги си ги представям и ги знам като леко глуповатата колежка тип секретарка от офиса.

Хе-хе, де да бяха тоолкова предвидими хората.

В излъчването при ведрост, спокойствие и усмихнатост липсва игривостта, задължителна за флирта, та да не бъркаме щатите.

Общи условия

Активация на акаунт