Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 195
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мнение за Трите тела / 3 Body Problem ?

Не ми хареса. Помня,че първите 2-3 епизода грабват и после сериозно се впускат в измишльотини и фантастики. Не бих гледала продължението.

# 721
  • Разпиляна във въображението
Ние започнахме преди време китайската версия на "Трите тела", която се придържа към книгите.

# 722
  • Вестерос
Аз изгледах втори сезон на Nobody wants this и ми хареса, като първия, лек, свеж. Много бързо се гледа.

Подготвила съм темата, като стане 50 стр. ще я пусна.

# 723
  • Варна
 Изгледах ,,The Morning Show"С4 - добър сериал е, ама защо вмъкнаха и това спасване на Брадли...Никак не ми се върза с корпоративния змиярник.

# 724
За Убийство в малък град -
Скрит текст:
Сид е жив, в болница е. Не го даваха.
Скрит текст:
Целият епизод беше за серийния убиец (художника) от предишния сезон.

# 725
Гледам уичера и ми харесват първите епизоди. Честно казано, Хенри е много красив, но основно ръмжеше. Сякаш свиквам без него.

Гледам и някаква кримка с Клеър Дейнс "The beast within", която много исках да харесвам и първите епизоди са екстра, но краят прекалено предсказуем ми дойде...Иначе ми хареса играта на Клеър Дейнс -- винаги я е бивало да е невротична интелектуалка, а и психопатът игра много добре.

# 726
  • Mediterraneo
Точно на The beast in me зациклих последните дни. Тъпня голяма. Не харесвам и Клеър Дейнс. Ще го догледам, ама без удоволствие.

# 727
Гералд не е приказлив в нито една версия на историята, освен във версията на тази режисьорка.
Съжалявам, че съм изтървала лайфа в Х, където госпожата (Лорън едикояси) е ревала - видях само цитати, но не е същото.

Наскоро в Саутпарк са се подигравали с този сезон на Вещера, видях клипове. Не съм им фен, но бяха забавни Simple Smile

# 728
  • Варна
Точно на The beast in me зациклих последните дни. Тъпня голяма.
  И аз не го харесах.   Почвам ,,The Paper"    https://www.imdb.com/title/tt32159809/  . Дано е забавен.

# 729
  • Вестерос
За Убийство в малък град -
Скрит текст:
Сид е жив, в болница е. Не го даваха.
Скрит текст:
Целият епизод беше за серийния убиец (художника) от предишния сезон.
Радвам се! Мисля да го видя тази вечер както и финалът на The Morning show. На мен този сезон ми беше много интересен, даже повече от предния. Като цяло мнението ми е, че първи сезон беше най-слаб.

# 730
Епизодът на Мърдок тази седмица беше изненадващо добър - имаше нормално разследване, както и туист. Нямаше политика.

Скрит текст:
Сега си пуснах новата поредица на Хистори - Опасна история. Говорят за неща от 19 и 20-ти век - не чак толкова отдавна. Стигнаха до присаждането на жабешка кожа върху хора... повече никога не искам да отида на доктор... Особено ако ми препоръчат иновативно лечение Expressionless

Утре приключвам с Таламаска, отказах се от анимето по Граф Монте Кристо (въпреки че е добре направено - писах защо в темата за фантастиките) и пак ще се чудя кой нов сериал да започна. Естествено - може Робин Худ, но истината е, че винаги съм харесвала историите за него, защото са забавни, леки. А през последните години всички адаптации по темата са "dark and gritty" и честно казано в момента не искам да гледам сериозен Робин Худ...

# 731
  • Sofia
Аз съм от тези, които много харесват 3 Body Problem и чакам с нетърпение продължението.

Хареса ми и The Beast in me, въпреки че и на мен Клеър Дейнс не ми е любима актриса.

Мисля да започна Morning show, но и аз съм забравила първи сезон и ще го изгледам първо него.

# 732
И аз харесвам Трите тела, но китайския. Какво стана с продължението, някой знае ли?
А и Съдията Ди уж щеше да има продължение - там пък какво се случва?...

# 733
А и Съдията Ди уж щеше да има продължение - там пък какво се случва?...
За кой Съдията Ди по-точно питаш?
В момента върви третият сезон на Strange Tales of Tang Dynasty Ⅲ: To Changan и на мен ми харесва, не отстъпва на първите два сезона, случаите са интересни.

# 734
Този - https://www.imdb.com/title/tt29363748/
Като гледам, няма втори сезон, а беше обявен.
Не е кой знае какво и има големи отклонения от книгите, но става за едно гледане.

Общи условия

Активация на акаунт