Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 21 257
  • 393
  •   1
Отговори
# 30
Те мисля че го дават през уикенда " Убийства в Рая " от време на време като го дават по Fox и го хвана на време го гледам . Хубав сериал .

# 31
Снощи загледах Grace & Frankie с Джейн Фонда - много добре почна, не го бях гледала

# 32
  • Варна
Не този стария, който съм гледала, а един криминален. Даваха го скоро по някой български канал. Май е някакво разклонение на Убийства в рая.

А така кажи 😁  По Star crime са то давали.  https://www.imdb.com/title/tt32059608/
Пише,че е спин офф на Убийства в Рая.

И още един https://www.imdb.com/title/tt21161156/?ref_=tt_mlt_i_1

Аз все се канех да ги гледам
Всички спин офф съм гледала. Сега ми остава само сезон 14 на Убийства в рая.

# 33
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oт ретро филмите бих изгледала такива,които са направили фурор на времето си,но съм била малка и помня само отделни кадри.

Имението Гулденбург
Убийства в рая
От обич (един бразилски сериал,които тоолкова много да ме беше впечатлил.Тогава за първи път чух,че има плод папая) Laughing
Синьо лято

# 34
"От обич" беше страхотен! Не знам сега дали ще го гледам по същия начин, както тогава (мисля края на 90-те), но тогава много ми хареса.

Също много ми хареса "Савана". Много ми се гледа пак, ама искам да е с хубаво качество. Имаше няколко епизода в ютуб, ама не ставаше да се гледа.

# 35
Започнах да гледам Chief of War
С интерес следя the gilded age 3 сезон
За два дена глътнах романтичния "Като гореща вода за шоколад " по романа на Лаура Ескавел, сега предстои да излезе 2 сезон.
Нещо не ми се започват тези нови сезони на "Секса и града" не искам да си развалям впечатлението от оригинала.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 22:42 от Bria

# 36
  • Варна
От обич много го харесвах навремето.

# 37
Наскоро се бях сетила да гледам " Twin Peaks " попринцип не се плаша толкова лесно . Но този сериал има моменти от които доста се стряскам . Но въпреки това смятам че сериалът е топ . Има криминална нотка , има драма , има и мистерия . Освен това обожавам и интрото на сериала и музиката към него. А Каел Маклоклън какъв хубав мъж беше на времето . https://youtu.be/yFMaEIHIrGw?si=iw4JrZ2r4pOBfLe0  Както споменах обожавам интрото . Днешните сериали ряпа да ядат с такова начало на всеки епизод  . Освен " Игра на Тронове " и Досиетата X

# 38
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
"От обич" беше, е и ще си остане любимия ми сериал. Обожавам го, дори сега обичам да го гледам. В нета има след 50-ти епизод с доста прилично качество и оригиналния дублаж от 1997-ма. Жалко, че никоя телевизия не го пуска отново, пак ще се гледа от много хора, непреходен е.

# 39
Благодаря за новата тема!

Съжалявам, ако съм ви досадила с And Just Like That. Няма отделна тема за него, а сега точно дават финалните епизоди от 3ти и последен сезон така че е наистина актуален.

От ретро, аз харесвам британски сериали. Дори тези дни си припомням Аre You Being Served? Не мисля, че е много популярен, обаче.

# 40
Въпреки че е доста стар от английските много харесвам Mind Your Language, макар и доста наивен на моменти, но пък е лек и забавен.

Ало, ало също ми подобен. И него мога да го гледам доста пъти.

# 41
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От обич освен телевизията,която го излъчваше (БНТ ли беше?), няма коя друга телевизия да го пусне.
Всеки път съпруга ми като яде папая и се сещам за този сериал. Била съм малка,когато го излъчваха обаче толкова ме е белязал във времето. Едни красиви хора,едни лъскави животи,едни кадри на Копакабана и Ипанема...а живота там въобще не е толкова захаросан и щастлив.

Ако не беше много престъпно в Бразилия,досега да я бях обиколила.

# 42
  • Галифрей
Въпреки че е доста стар от английските много харесвам Mind Your Language, макар и доста наивен на моменти, но пък е лек и забавен.

Ало, ало също ми подобен. И него мога да го гледам доста пъти.

Внимавай  какво говориш ми е любим също. Гениална комедия и как чужденците правят елементарни  грешки в английският. Този  сериал ми много също като учех английски ❤ гледах го на моменти без дублаж. Кефеше ме този Джовани “ Професорее,скузи че питам” 😂
Е Ало,Ало е голяма класика!! ❤

# 43
  • Разпиляна във въображението
И на Бранка бижутата и коктейлите Simple Smile

"От обич" са го давали и по bTV Lady

# 44
  • Berlin
Той не се ли води тип сапунка? И аз го гледах като малка, но нищо не си спомням вече. Само че майката на Лаура (ли беше) ми беше много хубава жена, този образ изниква в съзнанието ми, когато се спомене този сериал.

Английски по-стари сериали май не съм гледала, дори не бих седнала да си пусна нещо. Едно време “Ало, ало” ми беше откровено безинтересен, по някоя бг ТВ го даваха и май оттам имам предубеденост.

Общи условия

Активация на акаунт